- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ausum bak benim hala geldi hemide fena diyorsun hala gelince 1.2 garanti bende hala mı tutuyorsun nnnnnnnnada81 ve Nare83 biliyorsunuz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepfit ve Whiteblacklife a karşı ölümüne kankiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz sizi tutuyorum , o yüzden her lokmanıza karışırım az yiyinnnnnnnnnnnnnn he miiiiiiiiiiiiiiiii , yok öyle pide mide
ada81 ve Nare83 biliyorsunuz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepfit ve Whiteblacklife a karşı ölümüne kankiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz sizi tutuyorum , o yüzden her lokmanıza karışırım az yiyinnnnnnnnnnnnnn he miiiiiiiiiiiiiiiii , yok öyle pide mide
66.7 eflalim sus aramızdasenin kilo da yoktu ki ortadane bilecez ne verdin ?
65 e çıktın mıııydııııııııııı ???
amaca geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
Kilom yok mu ortada iyi bak ausum kabak gibi yazıyorsenin kilo da yoktu ki ortadane bilecez ne verdin ?
65 e çıktın mıııydııııııııııı ???
amaca geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
geçmiş olsun aus.. üfürükçü olduğunu biliyorduk :) tescilledik deseneeeKabus dolu bir gece geçirdim arkadaşlar .... 2 gibi bir tekledi kalbim ... dedim eşhedüüüüü ...ömür buraya kadarmış .
bi çarpıyor ve yavaşlıyor .. nabız alıyor eşim bi 100 ... 10 dk sonra 70 ....
kalk diyor dr a .. yok diyorumm .... şiddet kullanarak götürecekti az dahahele dedim sabah ola hayrola ....
kardiyolojiye gittim bugün .
hem ekg hem kalp ultrasonu çekildi ... Kalp daş mübarekbi üfürük diye bi şey varmış kalbimde doğuştanmış , kötü bişey değilmiş ... Üfürüklüyüm ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısa zamanda fazla kilo alımı + gebelik yapıyor olabilir , kalp geçmişin sağlam dedi.
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık yediklerime dikkat edeceğimkısmen
1.2 ne yaaa buda kilo vermemi sanki pehhh aus sen dogru yoldasin ben bunu iki gunde verdimAusum bak benim hala geldi hemide fena diyorsun hala gelince 1.2 garanti bende hala mı tutuyorsun nnnnnnnn
Ausum bak benim hala geldi hemide fena diyorsun hala gelince 1.2 garanti bende hala mı tutuyorsun nnnnnnnn
Ayyy yine lahmacuncuma yiyecem yeter
Kilom yok mu ortada iyi bak ausum kabak gibi yazıyor
Hay maşallah inşallah ada ya aus öyle bi dedi ki 800 gr verir diye bende tam yatış pozisyonu olacaktimmm
He gördüm o çorbayı yinekız orda sayfalarda solucan çorbası da vardıkurtlu musakka
onu niye canın çekmiyor , sen bahane arıyorsun lahmacun yemeye
tabi yaaa zaten miu kim ki hedefi 52 ama miu kim ki siz üçlü olun tabihadi aynı kilolardayız, bak biz @Floweroflife @Kajupi ben 3 lü orti olduk 52 ye yolculuğa başlayacağız, sende katıl aramıza
Acı gerçek çok şaşırmadım. Üç gün yedim sonuç
eflall 66.7 mi oldunn şakaaa
evet zıplayan bi doktor hiç estetik olmazmorticannnnnnnnn sporun hala bitmedi mi ama olmazki ben işyerinde zıplayımmı şimdi.ya hasta beni zıplarken görürse elit kişillik yerle bir olmaz mı.
malipina
Takiliyoruz canim 800 benim en cok verdigim zaman..Hay maşallah inşallah ada ya aus öyle bi dedi ki 800 gr verir diye bende tam yatış pozisyonu olacaktimmm
he valla ben şimdi adaya yeme diycem
onun kuralları var , haftada bir yiyorum diyecek
10:10 tartılır
16:15 te yemek yer
if'in dibini yapar
yeniliklere açık degil anam ben napam
Kilom yok mu ortada iyi bak ausum kabak gibi yazıyor
geçmiş olsun aus.. üfürükçü olduğunu biliyorduk :) tescilledik deseneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?