Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fılavır bana porto dan yakışıklılar bulsun aeben bulacam dedi tırt çıktı

Yok kiz artik o donemler mi kaldi simdi valla hosgeldiniz diyorlar cok iyiler masallahh

evet o benim de mi ama ben iddialı bi morti değilim ki.o yüzden kimse beni istemiyo

Evet gelenekci anarsik hepsi bi arada

hayır birde metasını kendi bozuyor yemeyerek tam 18 saat aç kalıyor
yiyerek kilo verecek halbuki
yanımda olsa 3 ögün hazırlayıp önüne koycam deney yapacam yeminle

Tişikkir ederim iltifat ediyorsun benim metam bu işte aç kalır 500 gr veririm üç gün yerim üç kilo alırım

koşa koşa gelirim ve ciddiyim evimin hanımı çocuklarımın anası olurumyeter ki gelem oralara ben

Hay maşallah inşallah ada ya aus öyle bi dedi ki 800 gr verir diye bende tam yatış pozisyonu olacaktimmm

şu gözler 800 den fazlasını hiç görmedi ki napim

listede sopa dsa yese , değişmedi o menüler o yüzden %1 demek adaya oooooooooo lalalallalalalalal nın feriştahı

fılavır bana porto dan yakışıklılar bulsun aeben bulacam dedi tırt çıktı

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Floweroflife miu ya yabancı damat arıyoruz bilgine

@MiuLego bak listedeki ada ne soruyor neden diyoooooooor , niyeeeeeeeeee beyaz undan pide yasak diyoooooooooooooooooor
adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
harika menü vaytımmmmm
Hayir onun icin isyan etmedim menude ayran yok niye ekliyonnn diye sonra herkesin hafızasında ayranda kalacak onu dedimm @MiuLego adim cikti artikkk

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Floweroflife miu ya yabancı damat arıyoruz bilgine
heyecanlandım

Hadi bakalım yoksa papatya ekmeğe gitti portakallı ördek

Az şişkinlik var bu günler de ondan sığamadım demek

Tişikkir ederim iltifat ediyorsun benim metam bu işte aç kalır 500 gr veririm üç gün yerim üç kilo alırım

benim metada ışık hızı ile alır da , en azından nankör değil , verince de aynı hıza yakın verir

kız 3 te değil 62 ile izne çıkmadın mı sen ahh ahhh o 500 leri küçümsemeseydin , haftada 1 gün gerekirse detoks yapaydınnnnnn şimdi en kötü 60 lardaydın

Yok kiz artik o donemler mi kaldi simdi valla hosgeldiniz diyorlar cok iyiler masallahh
ben kıbrıstayım ya ondan düzelmiştir işler
burdakiler de bizim eskideki gibi höt hüt genelde yüzüne bakmıyolar
yarın göze gidicem bakalım beni nası bi doktor bekliyo

Canım geçmiş olsun Aman dikkat et üfürük genelde Bebekken anlaşılıyor ama Benim bildiğim kadarıyla da kötü bir şey değil ama yine de dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…