Yok kiz artik o donemler mi kaldi simdi valla hosgeldiniz diyorlar cok iyiler masallahhevet zıplayan bi doktor hiç estetik olmazama sizin mesai bitmedi mi benim bildiğim doktor öğlen 2de çekip gider ara ki bulasın
spor az önce bitti akşama da bi 15 dk bölgesel yaptım mı tamamdır bugünlük
evet o benim de miayy geçmişi 2 sayfa oku 3 sayfa atla hesabı okudum valla ...
atladığım bir şeyler illa ki vardır .500 küsür sayfa idi ...
@Konya 42 canım çook çok geçmiş olsun kuzucuğuna , tezz zamanda şifa bulsun ciğerleri
@oynakbasi34 banu gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş
oyyyyyyyyy benim @MiuLego ben ölçümmölçüm derken bi kısmet çalar kapımızı yıldırım nikahı derkenergenus teri ile boğuşmuuş kız valla anlamadıydım ... anlamadıysam bir şeyi kolay gelsin diiyip geçemem illa soracam .
Başkaaaaaaaaaaaaa.. heeeeeeeeeayyyy çok güldüm bahtsız bedevi daktırım @kelebekolacam yavrummmmmmmmmmm sende nasıl bi şans var , kendine morti diye bula bula malipina yi i buldun bu hafta hani şu bu cuma listede olup artı geldiği için kaptanın delirdiği , en az %3 ile geleceksin diye tehdit ettiği maliyi mi seçtin sen anneeeeeeeeeeeem kimse uyarmadı mı seni
bitanemmmm mmmmm diye uzatırken hiç mi ciğerin sızlamadı ulanAusum geçmiş olsun bitanem mmmmmmmmm
Yok sarayca ilk 6 kiloyu veren birinci olsun yarışı yapalım, haksızlık olmasın..hadi aynı kilolardayız, bak bizFloweroflife @Kajupi ben 3 lü orti olduk 52 ye yolculuğa başlayacağız, sende katıl aramıza
Evet gelenekci anarsik hepsi bi arada
anarşik anarşik diyor kendine , gördüğüm en gelenekçi kadın .... onu koydu ya kafaya ordan dönüş yok
yeniliklere hiç açık değil hiççççççççççççççççççççççççççççççç
üfürürümmmmmmmmmmmmmmm
miummmmmmmmmmmmmmmmm
işte gerçekler
anarşik anarşik diyor kendine , gördüğüm en gelenekçi kadın .... onu koydu ya kafaya ordan dönüş yok
üfürürümmmmmmmmmmmmmmm
miummmmmmmmmmmmmmmmm
işte gerçekler
Tişikkir ederim iltifat ediyorsun
üfürürümmmmmmmmmmmmmmm
miummmmmmmmmmmmmmmmm
işte gerçekler
koşa koşa gelirim ve ciddiyim evimin hanımı çocuklarımın anası olurumDeğilim Lizbon’a döndüm, tamam kuzu şu restoran işi başlasın azıcık farklı çevre yapicam, şimdi etrafımda olanlar kapılı, ay gel kuzum gel çok güzel olur!!
Portekizliler çok iyi insanlar, Portekiz erkekleri de fena diil
Hay maşallah inşallah ada ya aus öyle bi dedi ki 800 gr verir diye bende tam yatış pozisyonu olacaktimmm
hayır birde metasını kendi bozuyor yemeyerek tam 18 saat aç kalıyor
yiyerek kilo verecek halbuki
yanımda olsa 3 ögün hazırlayıp önüne koycam deney yapacam yeminle
adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ@MiuLego bak listedeki ada ne soruyorneden diyoooooooor , niyeeeeeeeeee beyaz undan pide yasak diyoooooooooooooooooor
Ayyy sonunda bitti geçmiş hemen menü verip kahve iceyim
Sabah
Bir dilim ekmekten biraz fazla tb ekmek
Az yumurta ıspanak
2 tane yağda yumurta
1 çay kaşığı kestane balı organik
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
Ara 1 zeytin eve zeytin aldimda tadına bakmak için
Akşam 15:30
Azicik lavaş
100 gr tavuk döner
Salata bolca
Yarım bardak ayran
Su 2 litre
Şimdilik spor 100 dk tempolu var bakalım
@MiuLego @hepfit @masumada81
Hayir onun icin isyan etmedim menude ayran yok niye ekliyonnn diye sonra herkesin hafızasında ayranda kalacak onu dedimm@MiuLego adim cikti artikkk
heyecanlandım
Hadi bakalım yoksa papatya ekmeğe gitti portakallı ördekNeler görüyorum nelerBu hafta güzel bir eksi bekliyorum inşallah hiiiiçççç heveslenmeyin tetikten çekin parmağınızı @saydin78 i ekmek arası yapacağız iiiinşallahhh sarı papatya ekmek : D
harikasın ördeğim dengeli mis gibi menü
sporumuz az ama olsundu
tamam geldim kiEki Görüntüle 2090848
haftaya ultrastarlara alıyoruz nilişkom daktırımı
sen o tatlılıkla sığmadıysan kadraja demek ki
Olur mu ki acaba?? 57 yi pas geçer miyim ki, ay olsun lütfen!!Supersin cumaya 56,7 bekliyorum senden
Tişikkir ederim iltifat ediyorsunbenim metam bu işte aç kalır 500 gr veririm üç gün yerim üç kilo alırım
ben kıbrıstayım ya ondan düzelmiştir işlerYok kiz artik o donemler mi kaldi simdi valla hosgeldiniz diyorlar cok iyiler masallahh
Canım geçmiş olsun Aman dikkat et üfürük genelde Bebekken anlaşılıyor ama Benim bildiğim kadarıyla da kötü bir şey değil ama yine de dikkat etKabus dolu bir gece geçirdim arkadaşlar .... 2 gibi bir tekledi kalbim ... dedim eşhedüüüüü ...ömür buraya kadarmış .
bi çarpıyor ve yavaşlıyor .. nabız alıyor eşim bi 100 ... 10 dk sonra 70 ....
kalk diyor dr a .. yok diyorumm .... şiddet kullanarak götürecekti az dahahele dedim sabah ola hayrola ....
kardiyolojiye gittim bugün .
hem ekg hem kalp ultrasonu çekildi ... Kalp daş mübarekbi üfürük diye bi şey varmış kalbimde doğuştanmış , kötü bişey değilmiş ... Üfürüklüyüm ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısa zamanda fazla kilo alımı + gebelik yapıyor olabilir , kalp geçmişin sağlam dedi.
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık yediklerime dikkat edeceğimkısmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?