Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tişikkir ederim iltifat ediyorsun benim metam bu işte aç kalır 500 gr veririm üç gün yerim üç kilo alırım

ya eflal işte neden öyle
az yediigmiz için
ekmek öcü , bakliyat şişirir
meyve şeker
diyetin bile diyeitni yapıyoz biz diyetin mokunu çıkarıp
anasını aglatıyoruz hep ondan oluyor

Eki Görüntüle 2090869 ada81 güvenip listeye aldım ya bak bu halde şokum

(aus cadısı beni gazlıyor sana içlendiriyor beni ama ben ona kanmıyorum)
Ama mimu tamam her hafta 1 kilo veremiyorum ama bu yedigim anlamina gelmiyor inan metam boyle ama ben oyle oyle 10 kilo verdim eger istemezsen alirim malimi mulkumu giderum ne yapam yeterki sen üzülme listeye zeval gelmesin. ama oyle arti geldigimde yok sor ausa...

62.7 di 63 de işte. Yapabilsem yapardım ama gerçekten o dönem yapazdım artık, şimdi iyiyim şükür yeni listeler deneye deneye bakıcam artık

ya eflal işte neden öyle
az yediigmiz için
ekmek öcü , bakliyat şişirir
meyve şeker
diyetin bile diyeitni yapıyoz biz diyetin mokunu çıkarıp
anasını aglatıyoruz hep ondan oluyor
Aynen masum artık yapmıycam öyle

Canım geçmiş olsun Aman dikkat et üfürük genelde Bebekken anlaşılıyor ama Benim bildiğim kadarıyla da kötü bir şey değil ama yine de dikkat et

sağolasın canım ....eve gelince baktım biraz .. doğuştanmış evet ...ama bazende hamilelikte geçici olurmuş ..belki benimki odur .

sonuçta bu yaşadıklarımın onunla alakası yokmuş zaten . onu bakmışken bilgi olsun diye verdi.

ada bu hafta bireysel listede gör bak ..ha 1. olmaz 3. olur onu bilemem ha haftaya ne olur onu da bilemem

kız ortime yüklenip durmayın , üzmeyin yaaaa
tamam anarşik
tamam kuralcı ammaa saglam diyetcidir aç kalır beee

beyaz undan pide cidden şekeri filan etkiler ama anam kız if 'in dibini yapıyor be 18saatlik açlıkta gitmiştir o pidelerr

7. takımın çakılı taşlarıyız biz yaww
ahu ben , kelebek ve ada muhteşem 4 lü

Ooo burada cok sey degisti
benim genelde kadın doğum ve dişçiyle işim oluyo onda da özele gidiyom devlete bi kere diş için gittim
dünyamı şaşırdım bi daha da gitmedim.Kadın doğuma da annem devlete giderdi eskiden onda da annemin lafları kalmış aklımda güvenemiyorum

Sagol ortimm aynen ac kalirimda diyetime zeval getirmem

ada81 en kötü sabittir , hiç artı gelmedi .... daktırım da listede hiç artı gelmedi ... en kötü eksi 100 gr o da ..

haaaaaaaaaaaa meselaaaaaaaa saydın şov yapar listede evet , güzel verir ama bi bakmışsın o hafta +500 ..eee kiloda az ...hooop eksi 1 yüzde ..oldu mu oldu bende ki bilgiler bunlar :)))

Yok kuzum çok farklı şimdi. Çocukluğu hastanelerde sıra kuyruklarında ilaç kuyruklarında geçen biri olarak söylüyorum. Eşim sağlık memuru doktorlarla işi. Şimdi en ufak şikayet dikkate alınıyor

Menümü yazayim
Sabah oglen arasi
1.5 dilim t.b. ekmeği
3 dilim sucukla yumurta
2 ceri domates
peynir zeytin
limonlu cay
Ara
beyaz cay
Ogleden sonra
et bol salata 1 kase yoğurt
Ara
1 kupa limonlu cay
Aksam ilerleyen saatlerde
1 bardak süt 1 elma 1 mandalina yiyecegim
Su: 2 lt.
Spor: yok. Esimle evde bazi duzenlemeler yapiyoruz, bu aralar spor yapamiyorum
@MiuLego Ausencia mortim @Portakal Sulu Ordek

ay çok severim dişçiye gitmeyi alsın bütün dişlerimi yapsın kendimi çok güvende hissediyorum dişçi koltuğunda
Tövbe estağfurullah ciddimisin benim ödüm kopar. Genç kizken diş doktoru ile ilgili gerilim filmi izlemiştim o dur budur tırsıyorum benim ilk okulda bir jere disim çekildi ondan sonra dolgu bile yapılmadı daha. Üç kere dis taşı temizlettimm o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…