Tişikkir ederim iltifat ediyorsunbenim metam bu işte aç kalır 500 gr veririm üç gün yerim üç kilo alırım
Ama mimu tamam her hafta 1 kilo veremiyorum ama bu yedigim anlamina gelmiyor inan metam boyle ama ben oyle oyle 10 kilo verdimEki Görüntüle 2090869ada81 güvenip listeye aldım ya bak bu halde şokum
(aus cadısı beni gazlıyor sana içlendiriyor beni ama ben ona kanmıyorum)
Eki Görüntüle 2090869ada81 güvenip listeye aldım ya bak bu halde şokum
(aus cadısı beni gazlıyor sana içlendiriyor beni ama ben ona kanmıyorum)
valla en sonValla o lafın arkası genelde iyi olmuyo ama morti oldunuz bi kere
Ooo burada cok sey degistiben kıbrıstayım ya ondan düzelmiştir işler
burdakiler de bizim eskideki gibi höt hüt genelde yüzüne bakmıyolar
yarın göze gidicem bakalım beni nası bi doktor bekliyo
62.7 di 63 de işte. Yapabilsem yapardım ama gerçekten o dönem yapazdım artık, şimdi iyiyim şükürbenim metada ışık hızı ile alır da , en azından nankör değil , verince de aynı hıza yakın verir
kız 3 te değil 62 ile izne çıkmadın mı senahh ahhh o 500 leri küçümsemeseydin , haftada 1 gün gerekirse detoks yapaydınnnnnn şimdi en kötü 60 lardaydın
Aynen masum artık yapmıycam öyle
ya eflal işte neden öyle
az yediigmiz için
ekmek öcü , bakliyat şişirir
meyve şeker
diyetin bile diyeitni yapıyoz biz diyetin mokunu çıkarıp
anasını aglatıyoruz hep ondan oluyor
Canım geçmiş olsun Aman dikkat et üfürük genelde Bebekken anlaşılıyor ama Benim bildiğim kadarıyla da kötü bir şey değil ama yine de dikkat et
Biz korktuk senden o yüzdentabi yaaa zaten miu kim ki hedefi 52 ama miu kim ki siz üçlü olun tabi
ada bu hafta bireysel listede gör bak ..ha 1. olmaz 3. olur onu bilememha haftaya ne olur onu da bilemem
Porto diil kız Lizbon’dan orda daha yakışıklılar hem, hem de yanıma yamacıma alıcam seni benfılavır bana porto dan yakışıklılar bulsun @aeben bulacam dedi tırt çıktı
benim genelde kadın doğum ve dişçiyle işim oluyo onda da özele gidiyom devlete bi kere diş için gittimOoo burada cok sey degisti
Sagol ortimm
kız ortime yüklenip durmayın , üzmeyin yaaaa
tamam anarşik
tamam kuralcı ammaa saglam diyetcidir aç kalır beee
beyaz undan pide cidden şekeri filan etkiler ama anam kız if 'in dibini yapıyor be 18saatlik açlıkta gitmiştir o pidelerr
7. takımın çakılı taşlarıyız biz yaww
ahu ben , kelebek ve ada muhteşem 4 lü
ay çok severim dişçiye gitmeyi alsın bütün dişlerimi yapsın kendimi çok güvende hissediyorum dişçi koltuğundaDiş için gidicem bu hafta gaz verin bana. Dışardan tel bir leke bile yok ama dişim zonkluyor
Yok kuzum çok farklı şimdi. Çocukluğu hastanelerde sıra kuyruklarında ilaç kuyruklarında geçen biri olarak söylüyorum. Eşim sağlık memuru doktorlarla işi. Şimdi en ufak şikayet dikkate alınıyorbenim genelde kadın doğum ve dişçiyle işim oluyo onda da özele gidiyom devlete bi kere diş için gittim
dünyamı şaşırdım bi daha da gitmedim.Kadın doğuma da annem devlete giderdi eskiden onda da annemin lafları kalmış aklımda güvenemiyorum
Tövbe estağfurullah ciddimisinay çok severim dişçiye gitmeyi alsın bütün dişlerimi yapsın kendimi çok güvende hissediyorum dişçi koltuğunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?