- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Tamamkoşa koşa gelirim ve ciddiyim evimin hanımı çocuklarımın anası olurumyeter ki gelem oralara ben
iyi ya bazı şeyler düzeldiyse güzel valla.Biz hep sorun yaşamışız demekkiYok kuzum çok farklı şimdi. Çocukluğu hastanelerde şura kuyruklarında ilaç kuyruklarında geçen biri olarak söylüyorum. Eşim sağlık memuru doktorlarla işi. Şimdi en ufak şikayet dikkate alınıyor
Menümü yazayim
Sabah oglen arasi
1.5 dilim t.b. ekmeği
3 dilim sucukla yumurta
2 ceri domates
peynir zeytin
limonlu cay
Ara
beyaz cay
Ogleden sonra
et bol salata 1 kase yoğurt
Ara
1 kupa limonlu cay
Aksam ilerleyen saatlerde
1 bardak süt 1 elma 1 mandalina yiyecegim
Su: 2 lt.
Spor: yok. Esimle evde bazi duzenlemeler yapiyoruz, bu aralar spor yapamiyorum
@MiuLegoAusencia mortim @Portakal Sulu Ordek
benim metada ışık hızı ile alır da , en azından nankör değil , verince de aynı hıza yakın verir
kız 3 te değil 62 ile izne çıkmadın mı senahh ahhh o 500 leri küçümsemeseydin , haftada 1 gün gerekirse detoks yapaydınnnnnn şimdi en kötü 60 lardaydın
ada81 en kötü sabittir , hiç artı gelmedi .... daktırım da listede hiç artı gelmedi ... en kötü eksi 100 gr o da ..
haaaaaaaaaaaa meselaaaaaaaa saydın şov yapar listede evet , güzel verir ama bi bakmışsın o hafta +500 ..eee kiloda az ...hooop eksi 1 yüzde ..oldu mu oldubende ki bilgiler bunlar :)))
aaaa yeter kız aus kızın içine öküz oturrtunnnn he
beni sakın deme haaa 1 kilo üstü verip şoww
2 kilo alıppp cortt oldugumu düşer bayılır şimdi yeminle
eeee onların hepsi yazıyor zaten sonuç listeleri sayfasında ....girip bakmıştır miu çoktan
ben listeye daha önce yarışmış birini alacakken hep bakardım
He bilmezmimiyim senin cuma gün ki hallerinigülmeeeeeeeeeeeeeeee yaşadım hep ben bunlarıkara cumalar
Aynen suan ıspanaklı borek yapiyokv de yediklerine dikkat et kv ler hain oluyor şişko ol istiyor
bunlar buradan öğrendiklerim
way seni uyanık aus vayy
Yumurtalı ıspanak en güzeliAynen suan ıspanaklı borek yapiyoAllah'tan canım istemiyo
Bende kendime ispanak kavururm herlde
baska napablrm ispanakla kizlar???
Aynen suan ıspanaklı borek yapiyoAllah'tan canım istemiyo
Bende kendime ispanak kavururm herlde
baska napablrm ispanakla kizlar???
ayyy kimdi yaaa , birini havada karada kapmıştım geçmişine bakınca ...kimdi unuttum şimdi
Çok geçmiş olsun
oyy çok geçmiş olsun kuzucuğuna
Geçmiş olsun kuzuya
teşekkür ederim arkadaşlar saolunayy geçmişi 2 sayfa oku 3 sayfa atla hesabı okudum valla ...
atladığım bir şeyler illa ki vardır .500 küsür sayfa idi ...
Konyakk canım çook çok geçmiş olsun kuzucuğuna , tezz zamanda şifa bulsun ciğerleri
@oynakbasi34 banu gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş
oyyyyyyyyy benim @MiuLego ben ölçümmölçüm derken bi kısmet çalar kapımızı yıldırım nikahı derkenergenus teri ile boğuşmuuş kız valla anlamadıydım ... anlamadıysam bir şeyi kolay gelsin diiyip geçemem illa soracam .
Başkaaaaaaaaaaaaa.. heeeeeeeeeayyyy çok güldüm bahtsız bedevi daktırım @kelebekolacam yavrummmmmmmmmmm sende nasıl bi şans var , kendine morti diye bula bula malipina yi i buldun bu hafta hani şu bu cuma listede olup artı geldiği için kaptanın delirdiği , en az %3 ile geleceksin diye tehdit ettiği maliyi mi seçtin sen anneeeeeeeeeeeem kimse uyarmadı mı seni
Hahaha evde yalnizim bi kahkaaaa attim kesin komsular duymustur
He bilmezmimiyim senin cuma gün ki hallerini
16.30 canımhe bak iyi saydın lafının üzerine gelir
öğleden sonra dediğin epey geç mi saydın ? yoksa illa ki acıkırsın .
ekleme olursa muhakkak yaz .. böyle erken yazıyorsunuz menüleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?