yok valla çok severim dişçiyi.benim de çocukken travmalarım oldu ama severim kendilerini.çektiğin zonklamaya değmez kuzum.kapat gözlerini işlem sırasında zaten 10 15 dk en fazla.ağrından kurtulacağını düşün senTövbe estağfurullah ciddimisinbenim ödüm kopar. Genç kizken diş doktoru ile ilgili gerilim filmi izlemiştim o dur budur tırsıyorum benim ilk okulda bir jere disim çekildi ondan sonra dolgu bile yapılmadı daha. Üç kere dis taşı temizlettimm o kadar
Sağol canım haklısın. Apse yapar bu sefer günlerce onu çekerim ne gerek var. Randevu alayım. Hangi doktor iyi adama sorayım dayok valla çok severim dişçiyi.benim de çocukken travmalarım oldu ama severim kendilerini.çektiğin zonklamaya değmez kuzum.kapat gözlerini işlem sırasında zaten 10 15 dk en fazla.ağrından kurtulacağını düşün sen
oy yerim senin o mendilini açıklamalarını..Ama mimu tamam her hafta 1 kilo veremiyorum ama bu yedigim anlamina gelmiyor inan metam boyle ama ben oyle oyle 10 kilo verdimeger istemezsen alirim malimi mulkumu giderum ne yapam yeterki sen üzülme listeye zeval gelmesin. ama oyle arti geldigimde yok sor ausa...
ada bu hafta bireysel listede gör bak ..ha 1. olmaz 3. olur onu bilememha haftaya ne olur onu da bilemem
Biz korktuk senden o yüzden
Kaptansın ya karın kasların var ya
senin bilgilerini de yerim açım çünküada81 en kötü sabittir , hiç artı gelmedi .... daktırım da listede hiç artı gelmedi ... en kötü eksi 100 gr o da ..
haaaaaaaaaaaa meselaaaaaaaa saydın şov yapar listede evet , güzel verir ama bi bakmışsın o hafta +500 ..eee kiloda az ...hooop eksi 1 yüzde ..oldu mu oldubende ki bilgiler bunlar :)))
Menümü yazayim
Sabah oglen arasi
1.5 dilim t.b. ekmeği
3 dilim sucukla yumurta
2 ceri domates
peynir zeytin
limonlu cay
Ara
beyaz cay
Ogleden sonra
et bol salata 1 kase yoğurt
Ara
1 kupa limonlu cay
Aksam ilerleyen saatlerde
1 bardak süt 1 elma 1 mandalina yiyecegim
Su: 2 lt.
Spor: yok. Esimle evde bazi duzenlemeler yapiyoruz, bu aralar spor yapamiyorum
@MiuLegoAusencia mortim @Portakal Sulu Ordek
işte bu
Tamam
Dicem ki tanıştıklarıma benim de bir tanıdık var hanım hanımcık
Karın kasları var beeelee baklava baklava , çok Çalışkan çok güzeldir, hemi de Türk çok cool
bakmam mı.. kalp atışlarım hızanıyor masumu gördükçe acayip heyecanlanıyorumeeee onların hepsi yazıyor zaten sonuç listeleri sayfasında ....girip bakmıştır miu çoktan
ben listeye daha önce yarışmış birini alacakken hep bakardım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞu ana kadar menüm
Sabah
2 yumurta
1 k.k beyaz peynir
2 kuşkonmaz
2 dilim turp
1 poğaça(tavuklu) (Bu haftadaki ilk ve son karbonhidrat)
1 dürtücü çay
Ara:
1 kupa sütlü kahve
1 mandalina
Akşam ne yesem bilemedim tavsiyeye açığım kızlar..
Sarayca hepfit @MiuLego Kajupi Ausencia
Evde birşey kalmamış alışveriş yapmam lazım yani herşey olur
ada81 ve Nare83 biliyorsunuz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepfit ve @Whiteblacklife a karşı ölümüne kankiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz sizi tutuyorum , o yüzden her lokmanıza karışırım az yiyinnnnnnnnnnnnnn he miiiiiiiiiiiiiiiii , yok öyle pide mide
hala bittiyse cumaya şov var o zaman heeeeeeeeeeeeebenim hala da yeni bitti
Yok kuzum ya bak menülerime hiç ekmek gördün mü??bakmam mı.. kalp atışlarım hızanıyor masumu gördükçe acayip heyecanlanıyorum
artılar çıkıyor karşıma
saçını başını yolarım onun artı falan gelirse
az eksi ile gelirse de
ay her türlü yolarım onu ben
çivilim de var
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu kaçıncı son son son duyuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2090880
sen bunu fazlasıyla hak ettin
bakmam mı.. kalp atışlarım hızanıyor masumu gördükçe acayip heyecanlanıyorum
artılar çıkıyor karşıma
saçını başını yolarım onun artı falan gelirse
az eksi ile gelirse de
ay her türlü yolarım onu ben
çivilim de var
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu kaçıncı son son son duyuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2090880
sen bunu fazlasıyla hak ettin
niye onlar daha tontik diye mibiz nasılsa kaçamak yapmıoz diye bizi gazlamıyon demi yiyecem bütün cısları cosları
benim hala da yeni bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?