Sus beni alırken de bakmistin sen galiba almayacaksin diye iyi tirsmistim
İnşallah izinde sasirmistir da hizlanir :)
Cok gecmis olsun canım
@malipina kesim boya fön 95 verdim bebisim :)
Iyide az olmus kesin acıkırsın salata falan yokmuyduIspanak ayirmayi unuttum kv hepsini böreğe koyms kizi emzryodum
Lahmacunlarimizida alak mi yollugumuz olur acikirsak yeriz bebeğemmm
kahvaltı 08:00
2 wasa
6-7 zeytin
peynir çeşitleri
tere-roka-maydanoz
çeri domates
salatalık
öglen 13:00
tavuk ciger
salata
ayran
akşam 18:00
köz patlıcan yogurt
1,5 lt su
1.5 ödem çayı
ortimada81
mortilerimWhiteblacklife hepfit
kaptanım @MiuLego
yandan kaptanımAusencia
Gec kaldim kizi emzryodum hepsini koymus böreğe1 kase sehriye corba 1.5 bardakta ayram içtim 1 isirikta boregm tadına baktm
Ben başka takımdan gelenleri pek almiyorum çünkü listeye hemen girme hakkı var metasinj bilmiyorum ne yer ne içer tanımam o yüzden sen istersen bizle sohbete gel demiştin ya aklımdan hiç çıkmadı ama aldığına pişman olma diye çok çaba sarf ettimkesin bakmışımdır ama ne gördüğümü hatırlamıyorum , iyi bi şeyler görmüşüm ki almışım
ya bende hamilelikte daha çok dökülüyor diye geçen ay kestirdim kısacık ....
tamam bi rahatladım , bi dökülme durdu da .... geçen sabah kalkınca aynada gördüğüm manzara
eşime dedim , pompacı kartalla evli olmak nasıl bir duygu
şimdi kardeş payı izlemeyip pompacı kartalı tanımayanlara bi fotosunu koyayım da , eşimin kiminle uyandığını anlasınlar
Aman yemedigin şeymi ağzında 10 saniye tadı kalmayacak degmezBanum ilk diyete başladım ama ne dondurma çekiyor canım eşim oğlum koca pekt almış karşımda yiyor girdim wc bi güzel ağladım olmasaydın bu kadar kilo şimdi sende yersin dedim bugüne kadar yediklerine say dedim elimi yüzümü yikadim çıktım wc den eşim yesene dedi senin sevdiğinden aldım dedim ben çok yedim siz yiyin 6 ay bekledim o dondurmayı yemek için sabret banum sabret sakın burakma
Hahahakesin bakmışımdır ama ne gördüğümü hatırlamıyorum , iyi bi şeyler görmüşüm ki almışım
ya bende hamilelikte daha çok dökülüyor diye geçen ay kestirdim kısacık ....
tamam bi rahatladım , bi dökülme durdu da .... geçen sabah kalkınca aynada gördüğüm manzara
eşime dedim , pompacı kartalla evli olmak nasıl bir duygu
şimdi kardeş payı izlemeyip pompacı kartalı tanımayanlara bi fotosunu koyayım da , eşimin kiminle uyandığını anlasınlar
Ben başka takımdan gelenleri pek almiyorum çünkü listeye hemen girme hakkı var metasinj bilmiyorum ne yer ne içer tanımam o yüzden sen istersen bizle sohbete gel demiştin ya aklımdan hiç çıkmadı ama aldığına pişman olma diye çok çaba sarf ettim
Hahahaama iyi yapmışsın dökülmesi durduysa en iyisi
Banada bi hala gelse var yaaa ooooooooo ne show yapardim kiibence hala geldi , ibre senden sana ... ama saydından da en az bi -800 gelir kokusu var
Hemide ilk haftadan miu vermiştin karşıma demiştim bu kas ben lop et nasıl yeneyim ben bunuheeee demişimdirama cidden öyle .... pat diye transfer oluyor , in mi cin mi ? doğru doğru , geçmişe dönüp tüm liste geçmişine , 4. takımda katılımına bakmıştım
durdu adacım ya , oluk oluk dökülüyordu , kartal martalkeloğlan olmaktan iyidir , kökü bende
acikiyorum canımAcikmiyormusun akşam yok
biz istersek başarabiliriz
acikiyorum canımama kilo vermeliyim hedefime ancak bu sekilde ulasabilirim ve morticigim portakalımı yenmeliyim
yok kuzucum yemem aslaOooo saydınım sakınnn
Ay çok kızarımmmm
Pisiker doysun
Bak sen yesen de yemesen de doyuyonnn
Bizi düşün listeyi bebişim harikassın
gelsin gelsinördekim fena geliyoooooor , halası da gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?