Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hergun duzenli sporumu yapiyorum zaten,
Bakalim ilk haftam bu eger verememissem hic kilo daha dikkat ederim, dogru bazi menulwrmde karbon var ama surekli degilki

Hergun duzenli sporumu yapiyorum zaten,
Bakalim ilk haftam bu eger verememissem hic kilo daha dikkat ederim, dogru bazi menulwrmde karbon var ama surekli degilki

yani her gün düzenli okumadım zaten menülerini ama aklımda kalanlar 7 kaşık makarna ... aynı akşam öğününde hem şehriye çorbası , hem sarma hem dolma ... gibi ...

karbonların hep akşam

ayrıca çorba ile hele de şehriye , tarhana , unlu vs çorbalarla tekrar ekmek ya da başka karbon alımı olmamalı

Ausencia yorumlasana menümü neye daha dikkat edim kendimi azar yemiş cocuk gibi hissettm

Ekmek aksamlari.hic yemiyorum
7 kasik makarna ilk gunumdu bilmiyodum
Evet sarma dolma konusunda haklısın 1 dolma 5 sarma yemistm bi aksam ama ondan sonraki gun kabak dolmasinin disi ve 1 biber dolmasnin disi ile yogurt yemistim
Ekmek sadeve sabahlari yiyorum en fazla 1 dilim
Daha dikkat edicem inşaAllah söz

Kahvaltın çok güzel ... geç kahvaltı yaptığın için iki ana bir ara yapmam da normal ... ara da gayet güzel ... sıkıntı bence akşamda ki ...kilo verme de en önemli öğün ...

hani klasik bir söz vardır ...krallar gibi kahvaltı ..fakir gibi akşam yemeği ... çorban karbonlu .. bir iki ısırık börek sana belki artı olarak dönmez ama menü sağlam değil ....

ne olmalı ... işte o ıspanaktan ayrılsa idi :)) bol ıspanak ile salata ...
herhangi bir sebze ile bol yoğurt /ayran ya da cacık ... yine salata ... akşamları bu şekilde yemek ... proteini öğlen tüketmek .. akşam tüketecekse de bunu peynirli salata gibi değerlendirmek ... çorba ile ... karbonu sabaha ve çok istiyorsak daha azını öğlene ...

ha sporun şahane

su miktarın kilona göre az ....3 lt yi bulmalı 85 kiloda biri .

Ausencia yorumlasana menümü neye daha dikkat edim kendimi azar yemiş cocuk gibi hissettm

canım ekmek yemen de bir sorun yok ... 2 dlm ye sabahları tb ya da kepekli ... öğlen de 1 ye .... akşamlara dikkat .

sizler genelde ne yediğinize takılıyorsunuz ... ama asıl önemli olan neyi ne ile ne zaman yediğiniz ??

akşam hafif geçsin sebzeli ...salatalı ...yoğurtlu ...

Menümü yazayım. BEBEĞİMMM
Sabah11:00(limonlu su)
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta tereyağında
3 dilim kaşar
Yarım kk az beyaz peynr
Tahin pekmez(1 lokma ekmeğe sürülmüş)

Öğlen yok

Ara16:00
Bir portakal
Bir kupa yeşilçay

Akşam18:00
Ispanak yoğurtlaması
Yarım dilim ekmek(ekmeksiz yiyemiyorum)
Roka tere yeşil soğan
(Ispanak bahçemden bu arada)

Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt

Su:2 lt
Spor: 45 dk leslie 3 mil
30 dk cardio
15 dk bölgesel egzersiz
@MiuLego begum75 mortican Efser

Ama emziriyorum gercekten 1 isirik baktim tadina canim istedi sütüm ceker diye
Aksamlarima daha dikkat edicem inşaAllah
Su daha içerim 3e tamamlarim
3 lt iciyorum hergun zaten 1.5 lt 2 sise rahat bitiyo bu gun o yuzden icemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…