gec olduyduNeden yemedin? Yiyeydin iyiydi
Yarın öğlene taze fasulye yesem salata ayran ile
Akşama brokoli yoğurt yesem sebze zehirlenmesi yasarmiyim
yok yahu ne güzel işte .... bana her öğün sebze olsa
Ay güya lesile yapacaktım
Daha mutfak öyle duruyor ama cnm kahve istiyor
bende canımYine sürekli tartilma sendromu yaşıyorum
Cuma bomba gibi geliyorum hazırlan
bende canım
takinti oldu bizde Masumcumadan cumaya tartilalim mi oyle endexleyelim kendimizi he ne dersin
bende canım
takinti oldu bizde Masumcumadan cumaya tartilalim mi oyle endexleyelim kendimizi he ne dersin
Haftada 2 gün tartilayim, günde 10 kere rahat bakiyorumcıks olmaz ... en az bi kere daha tartılmalı insan ....çünkü belki önlem gerek cumaya ...
banunun dediği sabah akşam , çiş yapsana hemen tartıya çıkmakbende öyleydim ....
gün aşırı tartılmak bence ideal
aynen canım benimde aklimdan aynisi gectiBende Çarşamba cuma tartilcam cnm
Öyle yapalım
Haksız mıyım abla
Ekşınsız kaldınız deemii yok işe gidince ekşına fırsat olmuyo ama patron çatlak onla maceralarımı yazabilirim mesela muhasebe fişi yavaş gir hata yapma acelemiz yok dikkatli ol diyo konuşturuyo lafa tutuyo oraya buraya gidiyoz birileri geliyo fatura işlemenin başına oturamıyom bugüm de diyoki sen biraz üşengeçsin kaç gün oldu bitiremedin diye.çalışan olmak bana göre değil ama idare ediyoz ben ıendi işimin patronu olmalıyımAhu yaz bir gününü de gözüm aksiyon aşk nefret ihtiras komedi birarada görsün
Ne gerek var asıl bu saatler güzeldir mideyi doldurmak içingec olduyduprensip olarak gec saatte meyve yemiyorum artık
Haksız mıyım abla
Ne münasebet canım durulmakda neyin nesiduruldu ahu duruldu ...ancak oturdu yaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?