e kuzum doldursana mideni mademNe gerek var asıl bu saatler güzeldir mideyi doldurmak içinbilmiyorsun sen
çalışan olmak zorEkşınsız kaldınız deemii yok işe gidince ekşına fırsat olmuyo ama patron çatlak onla maceralarımı yazabilirim mesela muhasebe fişi yavaş gir hata yapma acelemiz yok dikkatli ol diyo konuşturuyo lafa tutuyo oraya buraya gidiyoz birileri geliyo fatura işlemenin başına oturamıyom bugüm de diyoki sen biraz üşengeçsin kaç gün oldu bitiremedin diye.çalışan olmak bana göre değil ama idare ediyoz ben ıendi işimin patronu olmalıyımama önce yenecek kırk fırın ekmek var
Aman diyim ekmek yeme brokoli yeEkşınsız kaldınız deemii yok işe gidince ekşına fırsat olmuyo ama patron çatlak onla maceralarımı yazabilirim mesela muhasebe fişi yavaş gir hata yapma acelemiz yok dikkatli ol diyo konuşturuyo lafa tutuyo oraya buraya gidiyoz birileri geliyo fatura işlemenin başına oturamıyom bugüm de diyoki sen biraz üşengeçsin kaç gün oldu bitiremedin diye.çalışan olmak bana göre değil ama idare ediyoz ben ıendi işimin patronu olmalıyımama önce yenecek kırk fırın ekmek var
Yap canım mortim Leslie yap hiç olmadı
Sarayca menüne beni de etiketler misin?Tamam olur canım.
He ya sorma adam anlatıyoda anlatıyo eskileri bide yüzüne bakmayınca bana bi bak diyo heralde dinlerken hata yapmasın diye.Aman diyim ekmek yeme brokoli yeLa bi susta işime odaklanayım da diyemiyorsun
Ne münasebet canım durulmakda neyin nesi
Aman diyim ekmek yeme brokoli yeLa bi susta işime odaklanayım da diyemiyorsun
Benim midem küçüldü kie kuzum doldursana mideni mademne duruyorsun afiyet olsun kalori olsun sana yarasin. löp löp et olsun
Heeç ekmek yediğim görülmüşmü Auussss usss sus sus susevden işeeeeeeeeeeeeeee işten eveeeeeeeeeeeeeeeeeee ahu
ekmek yeme ahuuuuuuuudiyooooooooooor Ahu060812
Heeç ekmek yediğim görülmüşmü Auussss usss sus sus sus
Benim midem küçüldü kiYiyemem bu da öylesine olsun
ayy alışkanlık ortim benimYaptimmmm 3 mil Leslie
pportakalim ordegimmm kizz bizz ortiyiz elin surstu zaar
Benimm mortimNevreste Nevomm
inşallah olacaksın sarı papatyamküçük mideni yesinler
bende olucam ki bikere minik migdeli
Bu cuma reglye 4 kalacak ama tartılırım bide ctesi tartılırımcuma kilo bildirimi bekliyorum sendenunuttum tartılmadım yok
insaAlah melegimayy alışkanlık ortim benim
inşallah olacaksın sarı papatyam
Canım ben bu gün 4. Günlük diyetin 2. Günündeydim ama akşam biraz kaçırdım maalesefSarayca menüne beni de etiketler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?