Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

E kuzum iyi ki bu menü, belki öğlen sabah yer değiştirse iyiymiş ama yine de fena değil bence..

Bı menu paylasayim o zaman cis var yine ne olacaksa bu halim

Sabah 2 dilim tb ekmegi 1 has yumurta 5 zeytin domates salatalik

Ogle 1 ikisi bir arada nescafe

Ara 330 ml ayran 20 tane leblebi

Aksam 2 yk bulgur 6 yk kuru bamya yemegi 2 bardak ayran

Misafirlikte 1 dilim ıspanaklı börek

Spor 20 dk yuruyus
Su 2. 5 lt @MiuLego

Aksam kaçırdım deyince cıslar var sandım bence bısıcık olmaz bunlardan saraycam modunu dusurme bunun icin sekerlı yemekten iyidir

Kiyamam cok gecmis olsun insallah yez zamanda sagligina kavusur

Kızın ateşi var kızlar ılık kompeks yaptım sizce üstündeki zibinla dursunmu ne kadar dursun bi yardım
Canım ateşi varsa dursn zıbnla hatta sdce beziyle bile dursn ılık komprestense bol bol su içir önemli olan iç ateşin düşmesi iç ateş yüksekken dış ateşi düşürmek de havale sebebi olablrmş
Aslnda cesaret edip ateşini düşürmesen daha iyi ama hali kötüyse perişansa ağlıyprsa ateşten harap oluyorsa ateş düşürücü vererek iç ateşi düşrmek iyidr eğer öyle değilse düşürmemek daha iyidr.
Çünkü ateş demek vücudn mikropları öldürmek içn savunma mekanizması demek.
Allah şifa versn
Göğsüne vicks sür ayaklarna vicks sür
Kaç aylık kızın

Çok perişan oldu canım allah razı olsun esimde işte tek başıma kafayı yiyecem valla ateşi yükselmesin diye yapıyorum
9 aylık oldu

Çok perişan oldu canım allah razı olsun esimde işte tek başıma kafayı yiyecem valla ateşi yükselmesin diye yapıyorum
9 aylık oldu
Eğer emiyorsa sık sık emzir şifa niyeti ile aç kalmaya niyetlen aç kal biraz senin vücudunda oluşan antikorlar ona geçer çabucak iyileşir bol bol emzir emzirirken de göğsünden şifalı maddelerin bebeğine geçtiğini bebeğinin onu içtiğini o maddelerin virüslerle savaştğını hayal et.
Biliyosn ki emzirmek sadece süt vermek değil anne çock arasnda değişik bi bağ var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…