E kuzum iyi ki bu menü, belki öğlen sabah yer değiştirse iyiymiş ama yine de fena değil bence..Canım ben bu gün 4. Günlük diyetin 2. Günündeydim ama akşam biraz kaçırdım maalesef
Sabah
2 yumurta
Öğlen
Salata ve yoğurt
Akşam
Tavuk
Salata
Ayran
1 trabzon hurması
3 kk kasar peynir.
Akşam olmadı yani.
Liste böyle değil ama akşam sadece yoğurt ve çorba vardı listedeE kuzum iyi ki bu menü, belki öğlen sabah yer değiştirse iyiymiş ama yine de fena değil bence..
Ne listesi canım?Liste böyle değil ama akşam sadece yoğurt ve çorba vardı listede
Dursun canim ev sıcaktır zaten uyurken ustune ince bisey ort eger ilac verdiysen hafif seylerle giydir uzerini ince ortKızın ateşi var kızlar ılık kompeks yaptım sizce üstündeki zibinla dursunmu ne kadar dursun bi yardım
Evet ev sıcak canım özellikle avuç içleri yanıyor pedifen sürüp icirdim az önceDursun canim ev sıcaktır zaten uyurken ustune ince bisey ort eger ilac verdiysen hafif seylerle giydir uzerini ince ort
Aksam kaçırdım deyince cıslar var sandım bence bısıcık olmaz bunlardan saraycam modunu dusurme bunun icin sekerlı yemekten iyidirCanım ben bu gün 4. Günlük diyetin 2. Günündeydim ama akşam biraz kaçırdım maalesef
Sabah
2 yumurta
Öğlen
Salata ve yoğurt
Akşam
Tavuk
Salata
Ayran
1 trabzon hurması
3 kk kasar peynir.
Akşam olmadı yani.
Kiyamam cok gecmis olsun insallah yez zamanda sagligina kavusurKızımın ciğerleri iltihap olmuş cnm antiboyotik öksürük şurubu yazdı doktor ve bi kaç tane damla 10 gün kullanıcaz eğer öksürük devam eder ve daha kötüye girerse hastaneye alacakmışdua edin arkadaşlar ıyi olsun kızım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Inşallah canımKiyamam cok gecmis olsun insallah yez zamanda sagligina kavusur
Oyyyy kuzum benim cook gecmis olsun rabbim sifa versin.. ya şafi ya şafi diye dua et canim ...Evet ev sıcak canım özellikle avuç içleri yanıyor pedifen sürüp icirdim az önce
Canım ateşi varsa dursn zıbnla hatta sdce beziyle bile dursn ılık komprestense bol bol su içir önemli olan iç ateşin düşmesi iç ateş yüksekken dış ateşi düşürmek de havale sebebi olablrmşKızın ateşi var kızlar ılık kompeks yaptım sizce üstündeki zibinla dursunmu ne kadar dursun bi yardım
Çok saol canım en korktuğum şey ateş yaOyyyy kuzum benim cook gecmis olsun rabbim sifa versin.. ya şafi ya şafi diye dua et canim ...
Bi de tam kan sayımı yaptılar mı wbc değeri kaç çktıÇok saol canım en korktuğum şey ateş ya
Çok perişan oldu canım allah razı olsun esimde işte tek başıma kafayı yiyecem valla ateşi yükselmesin diye yapıyorumCanım ateşi varsa dursn zıbnla hatta sdce beziyle bile dursn ılık komprestense bol bol su içir önemli olan iç ateşin düşmesi iç ateş yüksekken dış ateşi düşürmek de havale sebebi olablrmş
Aslnda cesaret edip ateşini düşürmesen daha iyi ama hali kötüyse perişansa ağlıyprsa ateşten harap oluyorsa ateş düşürücü vererek iç ateşi düşrmek iyidr eğer öyle değilse düşürmemek daha iyidr.
Çünkü ateş demek vücudn mikropları öldürmek içn savunma mekanizması demek.
Allah şifa versn
Göğsüne vicks sür ayaklarna vicks sür
Kaç aylık kızın
Emiyor mu ayrıca?Çok saol canım en korktuğum şey ateş ya
Eğer emiyorsa sık sık emzir şifa niyeti ile aç kalmaya niyetlen aç kal biraz senin vücudunda oluşan antikorlar ona geçer çabucak iyileşir bol bol emzir emzirirken de göğsünden şifalı maddelerin bebeğine geçtiğini bebeğinin onu içtiğini o maddelerin virüslerle savaştğını hayal et.Çok perişan oldu canım allah razı olsun esimde işte tek başıma kafayı yiyecem valla ateşi yükselmesin diye yapıyorum
9 aylık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?