Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar kızlaaaar ne çok konuşmuşsunuz geçmişe bakarsam sızar kalırım
Menü bildireyim @MiuLego
Kahvaltı öncesi 3 Medine hurması minikti
Kahvaltı geç oldu 11:30
Yarım dilim çavdar ekmeği
Kaşarlı omlet
İki dilim hindi füme
İki çatal helva
Bir bardak çay
Ara 14:30
Kahve
Akşam 17:00
İki kase yoğurt çorbası buğdaylı
Bir muz
Lee_shin_mee

Çok perişan oldu canım allah razı olsun esimde işte tek başıma kafayı yiyecem valla ateşi yükselmesin diye yapıyorum
9 aylık oldu
Ayyy cok gecmis olsun Çocuğun hasta olması zor canım ben ates olunca hemen ates dusurucu veriyorum ya cok korkarım ateşten allah yardımcın olsun

Canim vicks pek onerilmiyor çünkü cocugun öksürüğü var .. vicks kokusu onu rahatsiz eder... Konyakk

görmemişim ben canımmm
tamamdır.. geçmiş olsun.ç. spor yoksa yediklerine çok dikkat et tamam mı
Sağol miummmm dikkat ediyorum yediklerime merak etme 10 gün sonra memelekete gidiyorum Allah izin verirse Doğumdan sonra ilk kez görecekler beni şaşırmalarını istiyorum 66 kilo olmam lazım o zamana kadar Gönül 65 isterdi ama

Bi de tam kan sayımı yaptılar mı wbc değeri kaç çktı

Emiyor mu ayrıca?

kan tahlili yaptirmadik cnm doktor ciğerlerinde iltihap olduğunu söyledi antiboyotik öksürüğü çoktu öksürük şurubu verdi işte çok şükür birazdaha ıyi ama özellikle elleri çok yanıyor benim ilk bebek bide yanliz olunca korkuyorum .emziriyorum cnm zaten iştahı pek iyi değil sadece emzirdim bugün

Yesillik yikamak neni mutlu etmiyo ki belom cok agridi aksam. Bi de hayatta cok pozitif bisey varmis gibi gelmiyor bi aralar polyyanna yi de sevmezdim sanirim yapim boyle hayatta mutluluk basit seylerde var bence mesela kaktusumun cicek acmasi 1 yil bekliyorum ve acmasi iste o beni cok mutlu ediyor ama yesillik yikamak hayir bugun protein yemek beni mutlu etti sonucta beni zorlayan birseyi yaptim bunun gibi seyler beni mutlu eder emek versogom bekledigim sabir gosterdigim

Bu hafta seni cig cig yiyecegim simdiden hazirim o derece

Ihlamur çay türlerini hic içeremiyorum sevmiyor benim kız
Oyyyy bende sen gibiydim esimle birlikte buyuttuk kızımı bi ateslenirdi nefes alamazdim seni cok iyi anliyorum... uzulme gececek annesi bagisikliklari güçleniyor...benim kiz rotadan yatti hastanede kabus gibiydi cok sukur Rabbim koruyor melekleri...

Çok saol canım en korktuğum şey ateş ya
Geçmiş olsun canım ateşten korkma çocuğun genel halidir önemli olan bende çok korkardım ateş olmasın diye dua ederdim havale falan geçirir diye doktorumun dediği havalenin ateşle alakalı olmadığı kimisi 37 derece ile havale geçirir kimisi 40 derece ile hiç bişey olmaz demişti eğer ki çok halsiz ve uykuluysa ateş düşürücü verebilirsin ama iyiyse 38.5 olana kadar verme ilaç boynundan altını duş alınabilirsin köpüksüz eklem yerlerine ılık su ile ıslatılmış havlu ile kompres yapabilirsin bol bol su içir emzir

Aman bi kere ben dus aldirdimda kizima ilik ayyy kizim tirtitredi daha yapmam demiştim valla 38.5 gorunce ilac veriyorum dusmezse draaa kosturrr )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…