Aynen işte hadi mizirtisi faln bi şekilde halloluyada ateş bende çok korkuyorum
Bu arada ateş çok yükselirse eller ayaklar çok soğuk olur sıcak olmazkan tahlili yaptirmadik cnm doktor ciğerlerinde iltihap olduğunu söyledi antiboyotik öksürüğü çoktu öksürük şurubu verdi işte çok şükür birazdaha ıyi ama özellikle elleri çok yanıyor benim ilk bebek bide yanliz olunca korkuyorum .emziriyorum cnm zaten iştahı pek iyi değil sadece emzirdim bugün
Mortime göz koymasınlar
Ne kadannn olursann oll sallama ihtimalin var kii
Tamam dikkatli olurum
Maşaallah bizePekkk bii aşk yaşadıkkkk bu aralar nazar değmesin
Ne kadannn olursann oll sallama ihtimalin var kii
Öksürüğe daha iyi geliyor 9 aylık olmş fndk kadar göğse sürünce bişy olmz çok küçük bebeklerde mentolden dolayı nefes alamama problemi oldğu içn göğse sürme önerlmzCanim vicks pek onerilmiyor çünkü cocugun öksürüğü var .. vicks kokusu onu rahatsiz eder... @Konya 42
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat kendineKabus dolu bir gece geçirdim arkadaşlar .... 2 gibi bir tekledi kalbim ... dedim eşhedüüüüü ...ömür buraya kadarmış .
bi çarpıyor ve yavaşlıyor .. nabız alıyor eşim bi 100 ... 10 dk sonra 70 ....
kalk diyor dr a .. yok diyorumm .... şiddet kullanarak götürecekti az dahahele dedim sabah ola hayrola ....
kardiyolojiye gittim bugün .
hem ekg hem kalp ultrasonu çekildi ... Kalp daş mübarekbi üfürük diye bi şey varmış kalbimde doğuştanmış , kötü bişey değilmiş ... Üfürüklüyüm ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısa zamanda fazla kilo alımı + gebelik yapıyor olabilir , kalp geçmişin sağlam dedi.
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık yediklerime dikkat edeceğimkısmen
Gece olunca cok korkutmustur ben de ritm bozuklugu var bir anda 180 oluyor biri beni duvara carpmis gibi oluyorum. Yemek cok kacirdigimda ozellikle fena oluyor insan. Bi keresinde nasil titrediyse vucut doktorlar sabitleyip oyle cektiler ekg mi ihmal etme ama onu mutlaka her yil kontrol ol.Kabus dolu bir gece geçirdim arkadaşlar .... 2 gibi bir tekledi kalbim ... dedim eşhedüüüüü ...ömür buraya kadarmış .
bi çarpıyor ve yavaşlıyor .. nabız alıyor eşim bi 100 ... 10 dk sonra 70 ....
kalk diyor dr a .. yok diyorumm .... şiddet kullanarak götürecekti az dahahele dedim sabah ola hayrola ....
kardiyolojiye gittim bugün .
hem ekg hem kalp ultrasonu çekildi ... Kalp daş mübarekbi üfürük diye bi şey varmış kalbimde doğuştanmış , kötü bişey değilmiş ... Üfürüklüyüm ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısa zamanda fazla kilo alımı + gebelik yapıyor olabilir , kalp geçmişin sağlam dedi.
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık yediklerime dikkat edeceğimkısmen
Ufuruk neymis pekisağolasın canım
valla kullanıyorum artık ben bunu ... daha arabada eşime , üfürüklüyüm oğlum beeeen ona göre dedim
ayyy ben zaten kaza ile nereme baktırsam doğuştan bi arıza çıkıyor ..kafamda da doğuştan bi hava kesesi eksiktitesadüf çıkmıştı
Hadi ben yorumliyimAra bir kasa yoğurt
Öğlen
Corba salataEki Görüntüle 2090928 akşam
Bir kase çorba
Yumruğun kadar tavuk
Yoğurt bol salata
Şu 3
Spor eklicem daha
@MiuLegocakil80 @Melegiimm22
Afiyet olsun Megicim. Kahvaltına bayıldım akşam yemeği de dolma bi tane olmuş ben olsam 4 tane gömerdim ama sen yeme sakın.İyi geceler herkese
@MiuLego ben etiket yapıyorum sana ama görmüyorsun sanırım
Menü bildirimim
Sabah
2 yumurtalı tereyağlı yeşil biberli omlet
7 tane yeşil zeytin
2 bardak çay
1 ince dilim tb ekmeği
Ara
Sade nescafe
2 ceviz
1 kuru kayısı
Akşam
1 tane biber dolması (bulgurlu)
Salata
Yoğurt
Su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?