- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Benimle morti ve bu hafta ben onu yenecegimafiyet olsun bol eksi olsun hemşom, güveniyorum sana, kimle mortisin bilmesemde seni tutuyorum ben
Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun Megicim. Kahvaltına bayıldım akşam yemeği de dolma bi tane olmuş ben olsam 4 tane gömerdim ama sen yeme sakın.
Teşekkür ederimHadi ben yorumliyim
Kahvaltını çok beğendim. Ekmeği çıkar aynı benim kahvaltıdan olmuş.
Öğle çorba ve salata da hafif.
Akşam çorba demişsin ne çorbası kuzum onu da belirt menüde kaptaniçe ister çünkü.
Akşamı ekmeksiz geçirmen çok güzel. Pro var salata yoğurt mis gibi afiyet olsun
Megi sen de shut up ve wayt gibi robot android gibi bişey misin yoksa. Shut up paso yağ yakar, waytla sen delice spor yaparsınız. Aman yarebbim didimSpor bildirimim
Cuma
Leslie 45 dk 135
Tempolu yürüyüş 120 dk 300
TOPLAM = 435
Cumartesi
Leslie 45 dk 135
Sonra akşam tekrar leslie 45 dk 135
Tempolu yürüyüş 90 dk 225
TOPLAM = 495
Pazar
Tempolu yürüyüş 130 dk 325
Leslie 45 dk 135
TOPLAM = 460
Pazartesi
Leslie 45 dk 135
Leslie 15 dk daha akşam yaptım 45
Tempolu yürüyüş 100 dk 250
TOPLAM = 430 puan
@MiuLego
nehirnil111
Bende işe yaradı canım normalde 3 gün ama sıfır tuz ve şeker olduğu için zaten bende ikisi de düşük olduğu için 2 gün baş dönmesi yasiyorsunHimmm denemeye deger
Aynen canım eşimle iki cahil en son çareyi ağlamakta buldum insan kendini bi kötü hissediyor sanki çocuğa bakamamışsın gibi benim yüzümden hasta olmuş gibiOyyyy bende sen gibiydim esimle birlikte buyuttuk kızımı bi ateslenirdi nefes alamazdim seni cok iyi anliyorum... uzulme gececek annesi bagisikliklari güçleniyor...benim kiz rotadan yatti hastanede kabus gibiydi cok sukur Rabbim koruyor melekleri...
Ilık su kompleksi yapıyorum cnm ara ara yine ıyi biraz şükürler olsun 1 haftadır gecekten çok sıkıntıdaydım önce pisigi şimdide bu hastalanmasıGeçmiş olsun canım ateşten korkma çocuğun genel halidir önemli olan bende çok korkardım ateş olmasın diye dua ederdim havale falan geçirir diye doktorumun dediği havalenin ateşle alakalı olmadığı kimisi 37 derece ile havale geçirir kimisi 40 derece ile hiç bişey olmaz demişti eğer ki çok halsiz ve uykuluysa ateş düşürücü verebilirsin ama iyiyse 38.5 olana kadar verme ilaç boynundan altını duş alınabilirsin köpüksüz eklem yerlerine ılık su ile ıslatılmış havlu ile kompres yapabilirsin bol bol su içir emzir
Afiyet olsun ben de tarhanayı tek geçerim çorbada. Çarşamba perşembe akşamları karbonlu şeyler yasak dikkat et. Tartıyı etkiliyo çünkü yoksa kaptan merdaneyi çıkarır zulasındanTeşekkür ederimtarhana içtim öğlen aksam
Canım bol bol sıvı ver şu sıkma meyve suyu sıvı alımı çok önemli bol bol emzir emzirirken ten temasından mümkün olduğu kadar kaçın senin vücut isin yukseltmesin daha fazlakan tahlili yaptirmadik cnm doktor ciğerlerinde iltihap olduğunu söyledi antiboyotik öksürüğü çoktu öksürük şurubu verdi işte çok şükür birazdaha ıyi ama özellikle elleri çok yanıyor benim ilk bebek bide yanliz olunca korkuyorum .emziriyorum cnm zaten iştahı pek iyi değil sadece emzirdim bugün
Ölçtüm canım şuan daha iyi ama kardeşim hemşire sürekli onu arıyorum yani tekbaşına olunca insan tedirgin oluyor korkuyor. Bide ben normalde çok soğuk kanlı biriyimdir kızım ilk hastalandığında kan alacaklar ben bi panik oldum ki anlatamam en sonu bayılmışımCanım çok çok geçmiş olsun.
Önce sakin oll tamam mı..
Bebekler güçlü olur korkma.
Ateşini ölçtun mü var mı derece evde.
Ya Şafi adıyla şifa versin Rabbim.
Ne listesi canım?
Merak etme daha yeni başladın, düzene oturması zaman alabilir ama moralini bozma , yarın tam yaparsın listeni:)
Aksam kaçırdım deyince cıslar var sandım bence bısıcık olmaz bunlardan saraycam modunu dusurme bunun icin sekerlı yemekten iyidir
Bu hafta seni cig cig yiyecegim simdiden hazirim o derece
Benimle morti ve bu hafta ben onu yenecegim
Sen başarırsın, methini duymayan yok, çelik gibi irade böyle devam kuzumTeşekkür ederim canım.
Ayyy zor tutuyorum kendimi zaten benim için büyük başarı oldu
Allah allah kızımın elleri çok sıcak ayakları anlı ve boyun cevresideBu arada ateş çok yükselirse eller ayaklar çok soğuk olur sıcak olmaz
Sende bizden aşağı kalır değilsin ki ben spor yapmasaydim 28 kiloyu nasıl verirdim haciiiMegi sen de shut up ve wayt gibi robot android gibi bişey misin yoksa. Shut up paso yağ yakar, waytla sen delice spor yaparsınız. Aman yarebbim didim
Anladım canım kızın ateşi 37 buçuk oldu en son şimdi birazdaha ıyi gibi sanki çok saolCanım bol bol sıvı ver şu sıkma meyve suyu sıvı alımı çok önemli bol bol emzir emzirirken ten temasından mümkün olduğu kadar kaçın senin vücut isin yukseltmesin daha fazla
Pedifen dusurmezse fitil varsa ortadan diklemesine kes ve fitil totodan yap balım ıslak kompleks uygula bezini aç altına su geçirmez bir şey ser en yüksek ateş bez ve koltuk altlarında olur oraya ılık kompleks uygula yine de duamezse kesinlikle doktora acile git hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?