Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Spor bildirimim

Cuma
Leslie 45 dk 135
Tempolu yürüyüş 120 dk 300
TOPLAM = 435

Cumartesi
Leslie 45 dk 135
Sonra akşam tekrar leslie 45 dk 135
Tempolu yürüyüş 90 dk 225
TOPLAM = 495

Pazar
Tempolu yürüyüş 130 dk 325
Leslie 45 dk 135
TOPLAM = 460

Pazartesi
Leslie 45 dk 135
Leslie 15 dk daha akşam yaptım 45
Tempolu yürüyüş 100 dk 250
TOPLAM = 430 puan

@MiuLego
nehirnil111

Teşekkür ederimtarhana içtim öğlen aksam

Megi sen de shut up ve wayt gibi robot android gibi bişey misin yoksa. Shut up paso yağ yakar, waytla sen delice spor yaparsınız. Aman yarebbim didim

Aynen canım eşimle iki cahil en son çareyi ağlamakta buldum insan kendini bi kötü hissediyor sanki çocuğa bakamamışsın gibi benim yüzümden hasta olmuş gibi

Ilık su kompleksi yapıyorum cnm ara ara yine ıyi biraz şükürler olsun 1 haftadır gecekten çok sıkıntıdaydım önce pisigi şimdide bu hastalanması

Teşekkür ederimtarhana içtim öğlen aksam
Afiyet olsun ben de tarhanayı tek geçerim çorbada. Çarşamba perşembe akşamları karbonlu şeyler yasak dikkat et. Tartıyı etkiliyo çünkü yoksa kaptan merdaneyi çıkarır zulasından
Sebze ağırlıklı beslen o günlerde şişirmicek şeyler kuzum. Afiyet olsun tekrardan

Canım bol bol sıvı ver şu sıkma meyve suyu sıvı alımı çok önemli bol bol emzir emzirirken ten temasından mümkün olduğu kadar kaçın senin vücut isin yukseltmesin daha fazla
Pedifen dusurmezse fitil varsa ortadan diklemesine kes ve fitil totodan yap balım ıslak kompleks uygula bezini aç altına su geçirmez bir şey ser en yüksek ateş bez ve koltuk altlarında olur oraya ılık kompleks uygula yine de duamezse kesinlikle doktora acile git hemen

Canım çok çok geçmiş olsun.
Önce sakin oll tamam mı..
Bebekler güçlü olur korkma.
Ateşini ölçtun mü var mı derece evde.
Ya Şafi adıyla şifa versin Rabbim.
Ölçtüm canım şuan daha iyi ama kardeşim hemşire sürekli onu arıyorum yani tekbaşına olunca insan tedirgin oluyor korkuyor. Bide ben normalde çok soğuk kanlı biriyimdir kızım ilk hastalandığında kan alacaklar ben bi panik oldum ki anlatamam en sonu bayılmışım

Ne listesi canım?
Merak etme daha yeni başladın, düzene oturması zaman alabilir ama moralini bozma , yarın tam yaparsın listeni:)

Bizim takımda 4 günlük bir liste var onu yapıyordum

Aksam kaçırdım deyince cıslar var sandım bence bısıcık olmaz bunlardan saraycam modunu dusurme bunun icin sekerlı yemekten iyidir

Makbuz kaşarı ekmekle tost yapayım dedim ama tuttum kendimi sadece kasar yedim. Tabi bu benim için iyi bir şey

Bu hafta seni cig cig yiyecegim simdiden hazirim o derece

Benim ızgara iyi olur Nefs e sor sincap ızgara

Benimle morti ve bu hafta ben onu yenecegim

Sen benimle mortisin ve bu hafta geçen haftada ki gibi çıtır çıtır yiyeceğim seni de mi Ausencia

Anladım canım kızın ateşi 37 buçuk oldu en son şimdi birazdaha ıyi gibi sanki çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…