Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy banu ben de kendimi zor tutuyorum, bi de tartı yine takildi tartı takılınca motivasyon kaybı yaşıyorum resmen
benimde takıldı mortiiiii sinirleirm zıp zıp zıplıyor ama benim ki sebebi belli regli geliyor hemde geciken bir regliiii

canım reegli olunca iniyor foss diye
pro kabızlık yapıyor ama iyide zayıflatıyor cnm benimde bugün 3. gün yok

Geçmiş olsun canım. Benim oğlan hep öksürüyordu. O dönem sürekli burnunu çekiyordu ama akmıyordu burnu. Ağzında da koku oluyor o dönem. Eşime dedim bak bununki sinüzitten, onun yüzünden öksürüyor hep diye. En son bir doktor dedi. Alerjik birde bünyesi zaten. Serum fizyolojik kullanıyorum sürekli o dönemde. Çoğu zaman kulağına da vuruyor, o zaman da iliadin var üç gün kullanılıyor sadece burun spreyi , ondan kullanıyorum. Çoğu zaman doktora gitmiyorum artık, verdiği ilaçlar belli çünkü.

evet ilaçlar aynı bugün verilen ilaçlarda aynıydı mecbur kullanacam haftaya çarşamba falan olmadı kulak burun boğaza götürürüm sinüzit için... sizde çok geçmiş olsun canım

evet ilaçlar aynı bugün verilen ilaçlarda aynıydı mecbur kullanacam haftaya çarşamba falan olmadı kulak burun boğaza götürürüm sinüzit için... sizde çok geçmiş olsun canım
Sağol canım size de. Küçük öksürüyordu ya, her gitmemde aynı ilacı veriyor doktor, bu sefer evde vardı kullandım kesildi şükür. İlaç vermiycem deyip duruyordum ama artık bende pes ettim

canım reegli olunca iniyor foss diye
pro kabızlık yapıyor ama iyide zayıflatıyor cnm benimde bugün 3. gün yok
bak o etinin lava çikolatası sadece 2 parça yiyiorsun inan wc yi müthis çalıştırıyor şimdi mimu kızacak bana ama mimu bak sende dene 2 parça sadece hepsini yiyin demiyorum haaaa @MiuLego zaten çok tatsız bişey çikolata demeye bin şahit lazım.... iki parçadan fazlasını istesende yiyemiyorsun acı bişey ilginççç zaten üzerinde de yazıyor lif oranı çoook yüksek diye deneyin... biraz pahalı bir tanesi 7,5 TL idi..

Son düzenleme:
Sağol canım size de. Küçük öksürüyordu ya, her gitmemde aynı ilacı veriyor doktor, bu sefer evde vardı kullandım kesildi şükür. İlaç vermiycem deyip duruyordum ama artık bende pes ettim
ben vermiyecem diyorum bu sefer de Allah korusun yaa ciğerleri daha fena olur diye korkuyorummm ..

Çok saol canım benim ya benim kız ıyi şöyle ilaçlar gözünü actu biraz ama arada bi ateş öksürük devam ediyor dünkü gibi değil ama sen gosterdinmi doktora kizi ne dedi ya
oyy çok sevindim minnak iyi olmuş şükür çok sağol canım , benim kız normal dedi dr ciğerler temiz çıktı .. öksürük için ilaç ve burun spreyi verdi bi haftaya kadar kullanıp bakacağız ..

Son düzenleme:

cnm alıcam o aklımda
tee yazın reklamlarda çıkıyordu ama hala marketlerde yok
migrosta uzak bana ya
sanal marketten mi sipariş etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…