benimde takıldı mortiiiii sinirleirm zıp zıp zıplıyor ama benim ki sebebi belli regli geliyor hemde geciken bir regliiiiAyyy banu ben de kendimi zor tutuyorum, bi de tartı yine takilditartı takılınca motivasyon kaybı yaşıyorum resmen
tabiki sayılır yokuş tırmanmak kadar bacakları yoran bişey yokYokuş yukarı deli gibi tırmandım yarım saattir. Spor sayılırmı sayın seyirciler
gelleim bana bende yorgun bir gece geçirdim kızıma çok uyandım , şuan çok halsizimmmm amaaaa spor yapacammmmbugun sabah gögüs ve karın şişmeleri başlamış regli 6 güne gelir benim bu sefer bayağı gecikti.....
neyse başlarım soğan suyuna artık
wc sıkıntısı yaşıyorum pofff pro yiyince hep böyle oluyorum ama alışssın artık pro önemli benim için....reglinin gelmeyişi ve wc nin olmayışı pazar sabahı gördüğüm rakamının aynısını gösteriyor tartım.. tek cıs cos yokk şükür ona rağmen yerinden oynamıyor.....
Geçmiş olsun canım. Benim oğlan hep öksürüyordu. O dönem sürekli burnunu çekiyordu ama akmıyordu burnu. Ağzında da koku oluyor o dönem. Eşime dedim bak bununki sinüzitten, onun yüzünden öksürüyor hep diye. En son bir doktor dedi. Alerjik birde bünyesi zaten. Serum fizyolojik kullanıyorum sürekli o dönemde. Çoğu zaman kulağına da vuruyor, o zaman da iliadin var üç gün kullanılıyor sadece burun spreyi , ondan kullanıyorum. Çoğu zaman doktora gitmiyorum artık, verdiği ilaçlar belli çünkü.canım bende ondan süphelendim onun için film çekilmesi lazımmış aile hekimine götürdüm .... ama dr bu dönemde olur normal dedi ilac verdi eğer 10 gün içinde bitmezse bu sefer kulak burun boğaza götürün dedi ...
keşke biri benim yerime spor yapsa ama ben erisem ,
keşke biri benim yerime aç kalsa ama hep ben zayıflasammmmm
evet ilaçlar aynı bugün verilen ilaçlarda aynıydı mecbur kullanacam haftaya çarşamba falan olmadı kulak burun boğaza götürürüm sinüzit için... sizde çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım. Benim oğlan hep öksürüyordu. O dönem sürekli burnunu çekiyordu ama akmıyordu burnu. Ağzında da koku oluyor o dönem. Eşime dedim bak bununki sinüzitten, onun yüzünden öksürüyor hep diye. En son bir doktor dedi. Alerjik birde bünyesi zaten. Serum fizyolojik kullanıyorum sürekli o dönemde. Çoğu zaman kulağına da vuruyor, o zaman da iliadin var üç gün kullanılıyor sadece burun spreyi , ondan kullanıyorum. Çoğu zaman doktora gitmiyorum artık, verdiği ilaçlar belli çünkü.
Sağol canım size de. Küçük öksürüyordu ya, her gitmemde aynı ilacı veriyor doktor, bu sefer evde vardı kullandım kesildi şükür. İlaç vermiycem deyip duruyordum ama artık bende pes ettimevet ilaçlar aynı bugün verilen ilaçlarda aynıydı mecbur kullanacam haftaya çarşamba falan olmadı kulak burun boğaza götürürüm sinüzit için... sizde çok geçmiş olsun canım
bak o etinin lava çikolatası sadece 2 parça yiyiorsun inan wc yi müthis çalıştırıyor şimdi mimu kızacak bana ama mimu bak sende dene 2 parça sadece hepsini yiyin demiyorum haaaa @MiuLego zaten çok tatsız bişey çikolata demeye bin şahit lazım.... iki parçadan fazlasını istesende yiyemiyorsun acı bişey ilginççç zaten üzerinde de yazıyor lif oranı çoook yüksek diye deneyin... biraz pahalı bir tanesi 7,5 TL idi..
canım reegli olunca iniyor foss diye
pro kabızlık yapıyor ama iyide zayıflatıyor cnm benimde bugün 3. gün yok
Çok saol canım benim ya benim kız ıyi şöyle ilaçlar gözünü actu biraz ama arada bi ateş öksürük devam ediyor dünkü gibi değil ama sen gosterdinmi doktora kizi ne dedi yasağol canım , senin kuzun nasıl oldu ateşi nasıl keyfi nasıl gece aklıma geldii valla...
ben vermiyecem diyorum bu sefer de Allah korusun yaa ciğerleri daha fena olur diye korkuyorummm ..Sağol canım size de. Küçük öksürüyordu ya, her gitmemde aynı ilacı veriyor doktor, bu sefer evde vardı kullandım kesildi şükür. İlaç vermiycem deyip duruyordum ama artık bende pes ettim
oyy çok sevindim minnak iyi olmuş şükürÇok saol canım benim ya benim kız ıyi şöyle ilaçlar gözünü actu biraz ama arada bi ateş öksürük devam ediyor dünkü gibi değil ama sen gosterdinmi doktora kizi ne dedi ya
Aman iyi canım ya çok sevindim çok şüküroyy çok sevindim minnak iyi olmuş şükürçok sağol canım , benim kız normal dedi dr ciğerler temiz çıktı .. kösürük burun spreyi verdi bi haftaya kadar kullanıp bakacağız ..
Ay hadi inşallah :))Asil.surprizi 5.gunun sabahi gorecen:)
İvet tabi kieflal gene geçmişe gitmiş belli
bak o etinin lava çikolatası sadece 2 parça yiyiorsun inan wc yi müthis çalıştırıyor şimdi mimu kızacak bana ama mimu bak sende dene 2 parça sadece hepsini yiyin demiyorum haaaa @MiuLego zaten çok tatsız bişey çikolata demeye bin şait lazım.... ikiden fazlasını istesende yiyemiyorsun acı bişey ilginççç zaten üzerinde de yazıyor lif oranı çoook yüksek diye deneyin... biraz pahalı bir tanesi 7,5 TL idi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?