Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada ateş çok yükselirse eller ayaklar çok soğuk olur sıcak olmaz
Aynen vücuda klima görevi görüyor eller ayaklar bir nevi ateş olunca. Benim büyük oğlanın vücut ısısı düşük benimde. 37 ateş bile 39 etkisi yapıyor benimkinde.

Nasıl yani canım sen ikinciye hemen mi hamile kaldın bilmiyordum nasıl büyüttün peş peşe

Amcama gelmistik kahvaltiya halalarim da gelmisti.koyde bi tanidik vefat etmis hepsi koye gitti ben de oglumu uyuttum.gozlerim kapaniyo azcik kestireyim 7 olmadan kalkmisti sipa bikac saat uyusa bari

kızlar bu aralar eski günlüğümü okumaya başladım belki yeniden motive olurum dedim hep yazmışım spor spor spor bu 1. si ve hemen hemen her gün mutlaka yürümüşüm sabahın köründe ya da iş çıkışında...

, jillian için yazdıklarımı paylaşmak istedim tarih 29. mayıs 2013 kilom 66 civarı paylaşımım aşağıda :))

29.05.2013 ----şu jillian bir harika , daha önceleri leslie ile yürüdüğüm oldu ama aramızda kalsın çoook sıkılıyordum , jillian ile 1/3 bitti. geçen haftada 3 gün yaptım ama ara verdiğimden yeniden başlamış gibi hesaplıycam, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitiveriyor (zaten toplamda 25 dk sürüyor) , sırılsıklamda terliyorum...:118: ayrıca, duşumu aldıktan sonrada kendimi kuşlar kadar hafif hissediyorum :124:, asıl önemlisi, kol kaslarımı , bacak kaslarımı ve karın kaslarımı çalıştırıyor, bariz farkediyorum , inanır mısınız şimdiden kol kaslarımdaki sarkmalar hafiften toparlanır gibi oldu, diğer yerlerde henüz bir fark göremedim ama daha yolun başındayım... jillian 3 seri halinde level/1 10 gün, level/2 10 gün, level/3 10 gün, yani toplamı 30 gün sürüyor. ben 10 ar günle ölçülerimi alıcam ve burada 1 ay sonra sonuçları paylaşacağım... şimdiden level/2 yi ve hatta level/3 ü heyecanla bekliyorum....bir an önce level1/4 vakti gelsede yapsam, o derece sevdim yani, çok terlemesem iş yerindede yapacam da, yok artık ya şaka tabiki :) zaten kızım oluncada yapabiliyorum artık, tabi babasıda yanında oluyor , kızım gülmekten kendini alamıyor, kollarımı salladıkça gülüp duruyor ...

artık yavaş yavaş sıkılaşma vakti geldi değil mi???bana kolay gelsin,....

aynen canım ya cok yiyesim geliyor o anda yiyorum sonra kendime hakaretler Bı kac gun surdursem gerisi gelecek de iste sporu da bosladim spor yapınca daha dikkatli oluyorum aslında ama iste o da gun icinde cok yoruluyorum Çocuklar kucuk hep ustundeler ıs Bı taraftan ev Bı taraftan cok usenıyorum sabah erken kalkıp yapmam lazım ama tembelim iste

Ay benimde var eski Bı gunlugum ben hep auynıymısım ya bi kac ay iyi sonra son kilolarda sıyırma noktasına gelmiş

ozaman takipte ol canım.d vit cok önemli bende 2 aydır almamışım hemen eczaneyi arayıp sipariş ettim.
Canım d vitamini aç tok her hangi bir gıda ile alınması fareder mi demir ilacı gibi? Demiri limonlu su ile ya da bir dilim mandalina portakal ile alıyorum emilimi artsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…