Aynen vücuda klima görevi görüyor eller ayaklar bir nevi ateş olunca. Benim büyük oğlanın vücut ısısı düşük benimde. 37 ateş bile 39 etkisi yapıyor benimkinde.Bu arada ateş çok yükselirse eller ayaklar çok soğuk olur sıcak olmaz
Nasıl yani canım sen ikinciye hemen mi hamile kaldın bilmiyordumsize daha önce verdiğim kiloların listesini paylaşcam, aslında hedef 52 idi ama hamile oluca bıraktım diyeti
TARİH VERİLEN KİLO
17.12.2012 83.1
Bu 2 ayda 2 kilo verebilmişim tıpkı şimdi olduğu gibi tam olarak diyete başlama sorunu yaşıyordum.
05/02/13 81.1
12/02/13 79.2 (fark-1.9)
19/02/13 78.1 (fark-1.1)
26/02/13 77.3 (fark -0.8)
05/03/13 75.8 (fark -1.5)
ilk ay toplam :5,3
12/03/13 75.2 (fark -0.6)
19/03/13 74.6 (fark -0.6)
26/03/13 74.5 (fark -0.1)
02/04/14 73.0 (fark-1.5 )
09/04/13 71.6 (fark -1.4)
2.ay toplam:4,2
16/04/13 71.4 (fark-0.2)
23/04/13 71.3 (fark -0.1)
30/04/13 69.4 (fark 1.9)
07/05/13 68.9 (fark-0.5)
14/05/13 68.2 (fark -0.7)
3. ay toplam : 3,4
21/05/13 66.9 (fark -1.3)
28/05/13 66.4 (fark-0.5)
04/06/13 65.5 (fark -0.9)
11/06/13 64.6 (fark-0.9)
18/06/13 63.8 (fark-0,8)
4. ay toplam :4,4
25/06/13 64.1 (fark +0,3)
03/07/13 63.9 (fark-0,2)
Artı 0.3 kg o ay hamileymişim, anlamadım çünkü lohusaligim yeni bitmişti.
@Ausencia kaptanım hamileliğinin 18. Haftasında 69 kg olmuşum ama doğuma gittiğimde tam olarak 89 kg idim
Eski günleri yadettim
19 ay var aralarında, kızım yaşına girdiğinde 3 aylık hamileydim, kayınvalidem yanımda, çok yardımı oldu hakkını ödeyemem.Nasıl yani canım sen ikinciye hemen mi hamile kaldın bilmiyordumnasıl büyüttün peş peşe
İkiz gibi büyümüşler19 ay var aralarında, kızım yaşına girdiğinde 3 aylık hamileydim, kayınvalidem yanımda, çok yardımı oldu hakkını ödeyemem.
öyle çok şükür büyüyorlar, gerçi daha ufaklar ama, en azından ikisininde ellerinden tutup dışarı tek başına çıkabiliyorumİkiz gibi büyümüşler
Kesinlikle bu büyük nimetöyle çok şükür büyüyorlar, gerçi daha ufaklar ama, en azından ikisininde ellerinden tutup dışarı tek başına çıkabiliyorum
Ayyyy cok.fenasorma ya
geliyo gidiyo kafamı okşuyo aç mısın evladım diyo,kafasını çeviriyo bakamıyomuş içi buruluyomuş
Beni bireyselde.birinci yaptiydi onu diyeyim de hedef yukselsinAy hadi inşallah :))
Aynen brnim kiz Bı yuruse tek kisi ikisini idare etmek imkansız bizde kız bebek arabasında da hıc durmuyorKesinlikle bu büyük nimet
Yag orani cok yüksek onların Bı de cok fazla sağlıksız besin içeriyorşekersiz sarellede varmış şinci baktımda
Yag orani cok yüksek onların Bı de cok fazla sağlıksız besin içeriyor
aynen canım ya cok yiyesim geliyor o anda yiyorum sonra kendime hakaretler Bı kac gun surdursem gerisi gelecek de iste sporu da bosladim spor yapınca daha dikkatli oluyorum aslında ama iste o da gun icinde cok yoruluyorum Çocuklar kucuk hep ustundeler ıs Bı taraftan ev Bı taraftan cok usenıyorum sabah erken kalkıp yapmam lazım ama tembelim istecanım bence sorunumuz tam olarak yarın başlarım bu günde yiyeyim.. ikimizde böyleyiz, bunu kafamızda bitirdik mi gerisi gelecek, yoksa bizde nasıl sağlıklı bir şekilde diyet yapılır çok iyi biliyoruz. diyetisyene motive amaçlı yağ kas oranları için ayda bir gitmeni tavsiye ediyorum, ben bir ara öyle yapıyordum bana iyi geliyordu. Ayrıca çok kasmadan yolumuza devam etsek bile istediğimiz yerde oluruz bence. ikimizinde aman aman aşırı kilosu yok, vereceğimiz 5-6 kg onuda başaracağız
sana tavsiyem vakit varsa spor yapman, akşamları da dikkat ettin mi oldu bitti bu iş.
Ay benimde var eski Bı gunlugum ben hep auynıymısım ya bi kac ay iyi sonra son kilolarda sıyırma noktasına gelmişkızlar bu aralar eski günlüğümü okumaya başladım belki yeniden motive olurum dedimhep yazmışım spor spor spor bu 1. si ve hemen hemen her gün mutlaka yürümüşüm sabahın köründe ya da iş çıkışında...
, jillian için yazdıklarımı paylaşmak istedim tarih 29. mayıs 2013 kilom 66 civarı paylaşımım aşağıda :))
29.05.2013 ----şu jillian bir harika, daha önceleri leslie ile yürüdüğüm oldu ama aramızda kalsın çoook sıkılıyordum , jillian ile 1/3 bitti. geçen haftada 3 gün yaptım ama ara verdiğimden yeniden başlamış gibi hesaplıycam, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitiveriyor (zaten toplamda 25 dk sürüyor) , sırılsıklamda terliyorum...:118: ayrıca, duşumu aldıktan sonrada kendimi kuşlar kadar hafif hissediyorum :124:, asıl önemlisi, kol kaslarımı , bacak kaslarımı ve karın kaslarımı çalıştırıyor, bariz farkediyorum , inanır mısınız şimdiden kol kaslarımdaki sarkmalar hafiften toparlanır gibi oldu, diğer yerlerde henüz bir fark göremedim ama daha yolun başındayım... jillian 3 seri halinde level/1 10 gün, level/2 10 gün, level/3 10 gün, yani toplamı 30 gün sürüyor. ben 10 ar günle ölçülerimi alıcam ve burada 1 ay sonra sonuçları paylaşacağım... şimdiden level/2 yi ve hatta level/3 ü heyecanla bekliyorum....bir an önce level1/4 vakti gelsede yapsam, o derece sevdim yani, çok terlemesem iş yerindede yapacam da, yok artık ya şaka tabiki :) zaten kızım oluncada yapabiliyorum artık, tabi babasıda yanında oluyor , kızım gülmekten kendini alamıyor, kollarımı salladıkça gülüp duruyor ...
artık yavaş yavaş sıkılaşma vakti geldi değil mi???bana kolay gelsin,....
Canım d vitamini aç tok her hangi bir gıda ile alınması fareder mi demir ilacı gibi? Demiri limonlu su ile ya da bir dilim mandalina portakal ile alıyorum emilimi artsın diye.ozaman takipte ol canım.d vit cok önemli bende 2 aydır almamışım hemen eczaneyi arayıp sipariş ettim.
Tadelle de varşekersiz sarellede varmış şinci baktımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?