Geçmiş olsun canımGunaydinnn kizlarrrrr...
@Whiteblacklife kuzum tamam patates alir almaz deneyecegim. Bi de kereviz yapiyim bir gun o da baya etkili ben de.
En cok da spor etkili ama benim kizin yine bronsiti ataga gecti okuldan falan rapor aldim. Bu sefer tam iyilessin diye ugrasiyorum dun baya kotu haldeydi yavrum
en güzeli yağlı bi öğünle almak yağ onun emilimini arttırıyor.bol yağlı bi salata ye mesela.Canım d vitamini aç tok her hangi bir gıda ile alınması fareder mi demir ilacı gibi? Demiri limonlu su ile ya da bir dilim mandalina portakal ile alıyorum emilimi artsın diye.
hergün tartılma işte
bak ben bu hafta tartılıyorum ama haftaya
sadece çarşamba ve cuma tartılcam
veya salı-cuma listede oldugum için oda
ay valla yaa, merak ediyorummm
Yaaaa ama jilian çok hopluyo zipliyoikisi farklı ama kardiyo çok sıkılaştırıyor ben bir aylık programını yapmıştım Afedersin bacaklarım dalgalı dalgalı sarkık da bir ayda toplamışlar
sporsuz çok zor makbuş, benim çocuklarda küçük, önceden daha küçüklerdi yapıyordum, bence biz bunuda bahane ediyoruz, canımız istemeyince bahane üretiyoruz, ikimizde aynı durumdayız.. kendimize vakit ayırmamız lazım, akşamları en azından 30 dk spor bizim işimizi kolaylaştıracak, bu konuda birbirimizi gazlayalımaynen canım ya cok yiyesim geliyor o anda yiyorum sonra kendime hakaretler Bı kac gun surdursem gerisi gelecek de iste sporu da bosladim spor yapınca daha dikkatli oluyorum aslında ama iste o da gun icinde cok yoruluyorum Çocuklar kucuk hep ustundeler ıs Bı taraftan ev Bı taraftan cok usenıyorum sabah erken kalkıp yapmam lazım ama tembelim iste
Tamam sağol canımen güzeli yağlı bi öğünle almak yağ onun emilimini arttırıyor.bol yağlı bi salata ye mesela.
canım bende bu 60 lardan zor kurtuluyorum bunun nedeni bilinçaltımızda kendimizi böylede iyi hissediyoruz. başka bir neden bulamadım,Ay benimde var eski Bı gunlugum ben hep auynıymısım ya bi kac ay iyi sonra son kilolarda sıyırma noktasına gelmiş
geçmiş olsun, uyusan da geçmiyor muKaç gündür uyuz bir baş ağrısı var inat ettim içmiyorum ilaç
Yersen alırsın tabi ki. Ben hiç bir detoks sonrası almadım normal diyete devam edince. Tabi ki diyet dışı yenirse alınır.Katılıyorum Detoks hızlı kilo kaybettiriyor Ama geri alınması daha kolay diye biliyorum
Gecmis olsun canim zor ya bas ağrısıKaç gündür uyuz bir baş ağrısı var inat ettim içmiyorum ilaç
Yok canım ya tüm gün var , sabah kalkınca bile. Aşırı değil diye sabrediyorum iştegeçmiş olsun, uyusan da geçmiyor mu
denemen lazım, belki seversin tadınıkızlar ya bişey soracagım ben ton balıgını bimden veya şoktan alıyorum kendi markalarını
dardanel veya süper fress alsam farkı varmıdır ?
yiyebilirmiyim yiyebilsme benim için joker olur aslında
Her marka yedim sanırım hiç bir fark yok boşuna fazla para verme canımkızlar ya bişey soracagım ben ton balıgını bimden veya şoktan alıyorum kendi markalarını
dardanel veya süper fress alsam farkı varmıdır ?
yiyebilirmiyim yiyebilsme benim için joker olur aslında
Ben de kestirdim dün kısacııık.Ama herif beğenmedi
beslemelere dönmüşün dedi bana
alenen hakaret
sorma ya
geliyo gidiyo kafamı okşuyo aç mısın evladım diyo,kafasını çeviriyo bakamıyomuş içi buruluyomuş
Yaaaa ama jilian çok hopluyo zipliyo
Kaç gündür uyuz bir baş ağrısı var inat ettim içmiyorum ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?