Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım

Canım d vitamini aç tok her hangi bir gıda ile alınması fareder mi demir ilacı gibi? Demiri limonlu su ile ya da bir dilim mandalina portakal ile alıyorum emilimi artsın diye.
en güzeli yağlı bi öğünle almak yağ onun emilimini arttırıyor.bol yağlı bi salata ye mesela.

hergün tartılma işte
bak ben bu hafta tartılıyorum ama haftaya
sadece çarşamba ve cuma tartılcam
veya salı-cuma listede oldugum için oda

ay valla yaa, merak ediyorummm

Tutamıyorum ki kendimi

ikisi farklı ama kardiyo çok sıkılaştırıyor ben bir aylık programını yapmıştım Afedersin bacaklarım dalgalı dalgalı sarkık da bir ayda toplamışlar
Yaaaa ama jilian çok hopluyo zipliyo

sporsuz çok zor makbuş, benim çocuklarda küçük, önceden daha küçüklerdi yapıyordum, bence biz bunuda bahane ediyoruz, canımız istemeyince bahane üretiyoruz, ikimizde aynı durumdayız.. kendimize vakit ayırmamız lazım, akşamları en azından 30 dk spor bizim işimizi kolaylaştıracak, bu konuda birbirimizi gazlayalım

kızlar ya bişey soracagım ben ton balıgını bimden veya şoktan alıyorum kendi markalarını
dardanel veya süper fress alsam farkı varmıdır ?
yiyebilirmiyim yiyebilsme benim için joker olur aslında
Her marka yedim sanırım hiç bir fark yok boşuna fazla para verme canım

Ben de kestirdim dün kısacııık.Ama herif beğenmedi
beslemelere dönmüşün dedi bana
alenen hakaret

Abooo benimki olsa uzayana kadar görünme gözüme der, en büyük tehditim saçlarımı kestiririm

sorma ya
geliyo gidiyo kafamı okşuyo aç mısın evladım diyo,kafasını çeviriyo bakamıyomuş içi buruluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…