Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen Öyle 59 oldum mu 50 kiloyum sanki hayır boy 160 yuvarlanıyorsun be kızım bu iyi hissetme halı nerden geliyor onu da bilmiyorum Tmm cnm bugunden itibaren senı etiketleyeyım spor yapacagım artık bahane yok

Çörekotu içtin mi hiç. 2 3 fincan iç hala gelsin diye

Şaka bi yana harbi sinirim bozuluyor mortim ya aç kalmam bi işe yaramıyor gibi geliyor

Açlıktan ağrıyor ya açlıktan, kaç gündür açım

aç kalıyosun kilo veriyosun, sonra listeden çıkıyosun yiyiyosun kilo alıyosun sonra kendi kendine bişeyler deneyip cumaya artıları temizlemeye çalışıyosun tabi bu süreçte aç bırakıyosun kendini, metabolizma oluyo

ağrır tabi başın

düzenli bi beslenme uygulamalısın eflal

Kim diyor kız

Vururum onları ben sen onlara uymaaaa
Ben onları elektrikli sandalyeye oturtucam
reglimin ilk günü birazdan duvar tırmalayacam.sırf senin için datlu yemiyom bak biz hep kaptanlar için diyet yaparız değil mi ada81

Geçmiş olsun canim kızına dene banada yaz emi balım bakalım sende de etki edecek mi

Banum 7 aydır hala cebellesiyorum ama hep kazana taraf oluyorum hadi su iç hadi sabah aç karına kahvaltı yapmak çok güzel daha neler neler bu emzirme işi zorluyor o suyu başıma yanına koyup yinede gidip mutfakta içmek aslında ne kadar bağımlı oldugumu gösteriyor seni inanki o kadar iyi anlıyorum ki ama ben sana gerçekten güveniyorum yapacağını biliyorum

Gunaydin kizlar ya ben toparlayamıyorum ya benım derdım ne boyle her sabah baslıyorum sonra bısı oluyor yiyorum  nefret ediyorum kendimden artık
Makbus ne istiyorsun kuzum kızıyorum artık sana herkesin hayalini kurdugu kiloya 5 kilo uzaktasin tutsan yemesen 2 aylık bile işi yok ama sen inatla yolunu uzatıyorsun degiyor mu peki hem kendine olan güvenini kaybediyorsun hem hedefinden uzağa gidiyorsun peki neden canım çekti aman yarın başlarim zaten bu yüzden bu kilolara değil miyiz ya başla tut ve bırakma ya lütfen artık kendin için bitir su isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…