- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Aynen Öyle 59 oldum mu 50 kiloyum sanki hayır boy 160 yuvarlanıyorsun be kızım bu iyi hissetme halı nerden geliyor onu da bilmiyorum Tmm cnm bugunden itibaren senı etiketleyeyım spor yapacagım artık bahane yoksporsuz çok zor makbuş, benim çocuklarda küçük, önceden daha küçüklerdi yapıyordum, bence biz bunuda bahane ediyoruz, canımız istemeyince bahane üretiyoruz, ikimizde aynı durumdayız.. kendimize vakit ayırmamız lazım, akşamları en azından 30 dk spor bizim işimizi kolaylaştıracak, bu konuda birbirimizi gazlayalım
Aynen Öyle 59 oldum mu 50 kiloyum sanki hayır boy 160 yuvarlanıyorsun be kızım bu iyi hissetme halı nerden geliyor onu da bilmiyorum Tmm cnm bugunden itibaren senı etiketleyeyım spor yapacagım artık bahane yok
Çörekotu içtin mi hiç. 2 3 fincan iç hala gelsin diyegelleim bana bende yorgun bir gece geçirdim kızıma çok uyandım , şuan çok halsizimmmm amaaaa spor yapacammmmbugun sabah gögüs ve karın şişmeleri başlamış regli 6 güne gelir benim bu sefer bayağı gecikti.....
neyse başlarım soğan suyuna artık
wc sıkıntısı yaşıyorum pofff pro yiyince hep böyle oluyorum ama alışssın artık pro önemli benim için....reglinin gelmeyişi ve wc nin olmayışı pazar sabahı gördüğüm rakamının aynısını gösteriyor tartım.. tek cıs cos yokk şükür ona rağmen yerinden oynamıyor.....
gelleim bana bende yorgun bir gece geçirdim kızıma çok uyandım , şuan çok halsizimmmm amaaaa spor yapacammmmbugun sabah gögüs ve karın şişmeleri başlamış regli 6 güne gelir benim bu sefer bayağı gecikti.....
neyse başlarım soğan suyuna artık
wc sıkıntısı yaşıyorum pofff pro yiyince hep böyle oluyorum ama alışssın artık pro önemli benim için....reglinin gelmeyişi ve wc nin olmayışı pazar sabahı gördüğüm rakamının aynısını gösteriyor tartım.. tek cıs cos yokk şükür ona rağmen yerinden oynamıyor.....
Sağol canım. Ensemden ağrı yoksa sarardımGecmis olsun canim zor ya bas ağrısı
Sar basini yazmayla o biraz hafifletiyo
Ha ha o masaj yapmıyor dövüyor yoğuruyor adetageçmiş olsun eflal
masaj yap şakaklarına hatta akşam eşine söyle o yapsın
Açlıktan ağrıyor ya açlıktan, kaç gündür açım
Begusum bende kafa gidikpazar günü beni hiç etiketlememişsin sporun yok bende bidaha yazarmısın wayt
Kim diyor kız@MiuLego çiko diyyyollaaa şekersizmiş diyolllaaaa bunlar niyeti bozuyollaaaaa
Kız makbuş sen nasılsa yoldan çıkarsın diyorlardır ama sen onlara uyma bebeeem
reglimin ilk günü birazdan duvar tırmalayacam.sırf senin için datlu yemiyom bak biz hep kaptanlar için diyet yaparız değil miKim diyor kız
Vururum onları ben sen onlara uymaaaa
Ben onları elektrikli sandalyeye oturtucam
Ben dedım cok sağlıksız onlar dedımKız makbuş sen nasılsa yoldan çıkarsın diyorlardır ama sen onlara uyma bebeeem
Geçmiş olsun canim kızına dene banada yaz emi balım bakalım sende de etki edecek miGunaydinnn kizlarrrrr...
Whiteblacklife kuzum tamam patates alir almaz deneyecegim. Bi de kereviz yapiyim bir gun o da baya etkili ben de.
En cok da spor etkili ama benim kizin yine bronsiti ataga gecti okuldan falan rapor aldim. Bu sefer tam iyilessin diye ugrasiyorum dun baya kotu haldeydi yavrum
Alışıyosun hepfit
lesliden daha faydalı geldi bana
bikaç gün dene bak zararlı çıkmazsın
Yok kuzum beni de etiketlemedi bende görmeyince sadece merak etmiş listeye etiketlemedim ya
Banum 7 aydır hala cebellesiyorum ama hep kazana taraf oluyorum hadi su iç hadi sabah aç karına kahvaltı yapmak çok güzel daha neler neler bu emzirme işi zorluyor o suyu başıma yanına koyup yinede gidip mutfakta içmek aslında ne kadar bağımlı oldugumu gösteriyor seni inanki o kadar iyi anlıyorum ki ama ben sana gerçekten güveniyorum yapacağını biliyorumakşam ekemgi çıakrttım poşetten bir lokma atacaktım atmadım!!!!
taze fasulyeye ekmek banacaktım bir iki lokma banmadım !!!
çilekli hoşbeş atayım agzıma dedimmm onuda atmadım!!!
gece uyandım wc ardıma bile bakmadan yataga gittim mutfaga ugramadımm
resmen atak geçiriyorum kızlar
Whiteblacklife beni öyle etkilednki yazılarınla aklıma sen geliyorsun hep
wayt ta söz verdin banu diyorummmm , yapmıyorum yemiyorum
herkesin emegi çok büyük
ama waytım gece yemesinde beni anlıyor
yaşadıgı için özelikle onu düşünüyorumm
Yediğinden eminsen sporunu düzgün yapıyorsun zaten neden hergun tartı anlamıyorum çıkmayın tepesine cuma tartil liste için pazartesi ve perşembe kontrol için her an tepesinde olmayın onun ya stres sıkıntı odem yapıyor canim
Makbus ne istiyorsun kuzum kızıyorum artık sana herkesin hayalini kurdugu kiloya 5 kilo uzaktasin tutsan yemesen 2 aylık bile işi yok ama sen inatla yolunu uzatıyorsun degiyor mu peki hem kendine olan güvenini kaybediyorsun hem hedefinden uzağa gidiyorsun peki neden canım çekti aman yarın başlarim zaten bu yüzden bu kilolara değil miyiz ya başla tut ve bırakma ya lütfen artık kendin için bitir su isiGunaydin kizlar ya ben toparlayamıyorum ya benım derdım ne boyle her sabah baslıyorum sonra bısı oluyor yiyorum nefret ediyorum kendimden artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?