Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abooo benimki olsa uzayana kadar görünme gözüme der, en büyük tehditim saçlarımı kestiririm

ilk kapıyı açtım kendine öyle dedi.yaaa naaptıın lütfen uzayana kadar görüşmeyelim bence dedi.Ben de inadına küçük emrah gibi bakıyom kendine acılaaaaar haraaaaam diye yapma diyo yapmaaaa bakma bana öyle diye

Ya kuzu görüyorsun yediklerimi, yediklerimden eminim, zaten artida değilim eksiyim ama eksim beni mutlu etmiyor. Takıntı yaptım galiba sürekli memnuniyetsizim

yirim çok sevimli minik olan

Ya kuzu görüyorsun yediklerimi, yediklerimden eminim, zaten artida değilim eksiyim ama eksim beni mutlu etmiyor. Takıntı yaptım galiba sürekli memnuniyetsizim

Terrakota rengi aldım boyadım bakalım tutcak mı.gerçi hala hint kınalı yerlerden tam kurtulamadım.ya tutcak ya da papağan gibi rengarenk gezcem

Merhaba arkadaşlar
Bircogunuzun tavsiye üzerine Dr diyetisyen gittim
İnsülin direnci m yüksek çıktı d vitaminimde cok eksikmis ilaç yazdı
İnşallah insülin direnci ve d vitamini eksikliği mi ilaçla halledersem kilo verimin daha kolay olacakmış
Dr bu direnç ve bu eksiklik senin kilo verimini engeller dedi çık rahatladım
İnşallah bende @Shut Up handecim gibi güzel kilolar veririm
Yarın sonuçlarına diyetisyen e gidip liste mi alucam inşallah
O da ilk gittiğimde vücudunda aşırı su var dedi su agirligim fazlaymis
Uyarilariniz için cok teşekkürler

benim iki hafta önce yaptığım gibi.hergün tartılim dedim stres oldum hergün,gelen -500dü

Buradaki arkadaslar çok iyi bilir balım pazartesi ben artı birle gelip cuma günü eksi 1 üstünü gorurdum o yüzden hergun aynı gitmiyor bir gunde eksi bir geldigide olur eksi 100 gr da perşembe spor yapma onun dışında spora devam et inan kendine lutfen

Aynen öyle hepfit stres yapacaksan tartilma.ben kendimi kontrol etmezsem tartilmazsam huzursuz olurum mesela.Ama benim de carsambaya kadar arti gelip o artiya ragmen bile cuma yuzde 1 gecrigim vardir ya da carsamba persembe 400 500 gittigi olmustur.seni strese sokacaksa sık tartilma.

malipina cok severim kısa sac.kendime de yakistiririm ama esim hic ama hic sevmiyo cok da tatli istiyo kestirme diye onu da uzmek istemiyorum o yuzden genelde kesimlerim omuz hizasi.Epeydir de kestirmemistim belime gelmistiler nerdeyse.Memlekete gelince kestirdim bu sefer bi tik daha kisalttim onlerden de.esime de kuafor oyle kesti ben uzun istedim dicektim goruntulu konustuk dun kuaforden sonra ay bi iltifatlar bi begenmeler adamda.biraz daha soylerse gidip yine kisaltabilirim kısa saç candir bosver

ah fatma abla kaç demiştim sana git diye mutlaka vardır diye
lütfen ilaçlarını düzgün kullan çok iyi gelecek eminim

abla geçmiş olsun inşallah kilo vermekle beraber bu sorunlarıni atlatirsinnn

kısa ben de seviyorum daha dinamik canlı duruyo ama gel de heriflere anlat işte anlamıyolar
ama kuaför de kısa kesti ensem görünmesin uzun olsun dedim beceremedi

reglimin ilk günü birazdan duvar tırmalayacam.sırf senin için datlu yemiyom bak biz hep kaptanlar için diyet yaparız değil mi ada81
hurma bulundur bugünler için canım yanında iyi geliyor iki tanesi tatlı isteği kesiyor..... tabiii canımmmm sırf kaptanlar için yapıyoruzzzz )

benim d vitamin eksik

ah fatma abla kaç demiştim sana git diye mutlaka vardır diye
lütfen ilaçlarını düzgün kullan çok iyi gelecek eminim

Evet banum sağolasın cok söyledim cok şükür gittim kafam rahatladı gelecek ay tekrar gidicem inşallah

abla geçmiş olsun inşallah kilo vermekle beraber bu sorunlarıni atlatirsinnn

İnşallah ablacm cok teşekkürler

benim d vitamin eksik

Adam Dr özellikle dede d vitamini kilo verimi etkiler diye sende ihmal etme ilaçlarını canim

kısa ben de seviyorum daha dinamik canlı duruyo ama gel de heriflere anlat işte anlamıyolar
ama kuaför de kısa kesti ensem görünmesin uzun olsun dedim beceremedi
Istedigin boyu oesebilen kuaför cok nadir zaten :)
Eki Görüntüle 2091302 millet icerde mercimek kofteleri borekler tatlilar goturuyo,
Bende canim yogurdumla takılıyorum: D
1 mercimek koftesi yedim ama cok canm istedi sütüm cekmesin diye
Afiyet olsun canim.mercimek koftesinden zarar gelmez.daha saat de erken zaten.gun icerisinde baska karbon tuketmeden yiyebilirsin.tabi cuma tarti gunu oldugu icin haftasoni yense daha guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…