ilk kapıyı açtım kendine öyle dedi.yaaa naaptıın lütfen uzayana kadar görüşmeyelim bence dedi.Ben de inadına küçük emrah gibi bakıyom kendine acılaaaaar haraaaaam diyeAbooo benimki olsa uzayana kadar görünme gözüme der, en büyük tehditim saçlarımı kestiririm
Yediğinden eminsen sporunu düzgün yapıyorsun zaten neden hergun tartı anlamıyorum çıkmayın tepesine cuma tartil liste için pazartesi ve perşembe kontrol için her an tepesinde olmayın onun ya stres sıkıntı odem yapıyor canim
ilk kapıyı açtım kendine öyle dedi.yaaa naaptıın lütfen uzayana kadar görüşmeyelim bence dedi.Ben de inadına küçük emrah gibi bakıyom kendine acılaaaaar haraaaaam diyeyapma diyo yapmaaaa bakma bana öyle diye
Terrakota rengi aldım boyadım bakalım tutcak mı.gerçi hala hint kınalı yerlerden tam kurtulamadım.ya tutcak ya da papağan gibi rengarenk gezcemYa kuzu görüyorsun yediklerimi, yediklerimden eminim, zaten artida değilim eksiyim ama eksim beni mutlu etmiyor. Takıntı yaptım galiba sürekli memnuniyetsizim
yirim çok sevimli minik olan
benim iki hafta önce yaptığım gibi.hergün tartılim dedim stres oldum hergün,gelen -500düYediğinden eminsen sporunu düzgün yapıyorsun zaten neden hergun tartı anlamıyorum çıkmayın tepesine cuma tartil liste için pazartesi ve perşembe kontrol için her an tepesinde olmayın onun ya stres sıkıntı odem yapıyor canim
Buradaki arkadaslar çok iyi bilir balım pazartesi ben artı birle gelip cuma günü eksi 1 üstünü gorurdum o yüzden hergun aynı gitmiyor bir gunde eksi bir geldigide olur eksi 100 gr da perşembe spor yapma onun dışında spora devam et inan kendine lutfenYa kuzu görüyorsun yediklerimi, yediklerimden eminim, zaten artida değilim eksiyim ama eksim beni mutlu etmiyor. Takıntı yaptım galiba sürekli memnuniyetsizim
yirim çok sevimli minik olan
Aynen öyleBuradaki arkadaslar çok iyi bilir balım pazartesi ben artı birle gelip cuma günü eksi 1 üstünü gorurdum o yüzden hergun aynı gitmiyor bir gunde eksi bir geldigide olur eksi 100 gr da perşembe spor yapma onun dışında spora devam et inan kendine lutfen
Merhaba arkadaşlar
Bircogunuzun tavsiye üzerine Dr diyetisyen gittim
İnsülin direnci m yüksek çıktı d vitaminimde cok eksikmis ilaç yazdı
İnşallah insülin direnci ve d vitamini eksikliği mi ilaçla halledersem kilo verimin daha kolay olacakmış
Dr bu direnç ve bu eksiklik senin kilo verimini engeller dedi çık rahatladım
İnşallah bende @Shut Up handecim gibi güzel kilolar veririm
Yarın sonuçlarına diyetisyen e gidip liste mi alucam inşallah
O da ilk gittiğimde vücudunda aşırı su var dedi su agirligim fazlaymis
Uyarilariniz için cok teşekkürler
abla geçmiş olsun inşallah kilo vermekle beraber bu sorunlarıni atlatirsinnnMerhaba arkadaşlar
İnşallah insülin direnci ve d vitamini eksikliği mi ilaçla halledersem kilo verimin daha kolay olacakmış
kısa ben de seviyorum daha dinamik canlı duruyo ama gel de heriflere anlat işte anlamıyolarmalipina cok severim kısa sac.kendime de yakistiririm ama esim hic ama hic sevmiyo cok da tatli istiyo kestirme diye onu da uzmek istemiyorum o yuzden genelde kesimlerim omuz hizasi.Epeydir de kestirmemistim belime gelmistiler nerdeyse.Memlekete gelince kestirdim bu sefer bi tik daha kisalttim onlerden de.esime de kuafor oyle kesti ben uzun istedim dicektim goruntulu konustuk dun kuaforden sonra ay bi iltifatlar bi begenmeler adamda.biraz daha soylerse gidip yine kisaltabilirim kısa saç candir bosver
hurma bulundur bugünler için canım yanında iyi geliyor iki tanesi tatlı isteği kesiyor..... tabiii canımmmm sırf kaptanlar için yapıyoruzzzzreglimin ilk günü birazdan duvar tırmalayacam.sırf senin için datlu yemiyom bak biz hep kaptanlar için diyet yaparız değil miada81
benim d vitamin eksikMerhaba arkadaşlar
ah fatma abla kaç demiştim sana git diye mutlaka vardır diye
lütfen ilaçlarını düzgün kullan çok iyi gelecek eminim
abla geçmiş olsun inşallah kilo vermekle beraber bu sorunlarıni atlatirsinnn
benim d vitamin eksik
Istedigin boyu oesebilen kuaför cok nadir zaten :)kısa ben de seviyorum daha dinamik canlı duruyo ama gel de heriflere anlat işte anlamıyolar
ama kuaför de kısa kesti ensem görünmesin uzun olsun dedim beceremedi
Afiyet olsun canim.mercimek koftesinden zarar gelmez.daha saat de erken zaten.gun icerisinde baska karbon tuketmeden yiyebilirsin.tabi cuma tarti gunu oldugu icin haftasoni yense daha guzel olur.Eki Görüntüle 2091302 millet icerde mercimek kofteleri borekler tatlilar goturuyo,
Bende canim yogurdumla takılıyorum: D
1 mercimek koftesi yedim ama cok canm istedi sütüm cekmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?