- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
İyi dedin çok da güzel dedin fekat dayanmak çok zor cidden. Hasta gibiyim halsiz mutsuz:)Ayyyy cok.fena
Beni bireyselde.birinci yaptiydi onu diyeyim de hedef yukselsin
var ilacım evde ama alınca karacigerim ağrıyor dr soracaktım unuttum bi ara sorayım ... eve d vitamini çok etkiliyor kiloyu.. sanada çok geçmiş olsun ablamEvet banum sağolasın cok söyledim cok şükür gittim kafam rahatladı gelecek ay tekrar gidicem inşallah
İnşallah ablacm cok teşekkürler
Adam Dr özellikle dede d vitamini kilo verimi etkiler diye sende ihmal etme ilaçlarını canim
ben yapamamıştım peynirsiz bir güne başlamak bana zulüm gibidi üşümüştüm çok üşüyordum halsizdim ikinci günü apmadım bıraktımmmmİyi dedin çok da güzel dedin fekat dayanmak çok zor cidden. Hasta gibiyim halsiz mutsuz:)
Evet canım tarti gunu yaklasiyo korkuyorum yemeyeIstedigin boyu oesebilen kuaför cok nadir zaten :)
Afiyet olsun canim.mercimek koftesinden zarar gelmez.daha saat de erken zaten.gun icerisinde baska karbon tuketmeden yiyebilirsin.tabi cuma tarti gunu oldugu icin haftasoni yense daha guzel olur.
Basta o korku zayiflatiyo zaten.sonra kilo verdikce verdigin kilolara kiyip da yiyemiyosun :)Evet canım tarti gunu yaklasiyo korkuyorum yemeye
ben yapamamıştım peynirsiz bir güne başlamak bana zulüm gibidi üşümüştüm çok üşüyordum halsizdim ikinci günü apmadım bıraktımmmm
3-4 paket eti form aldım yine üzerine peynir sürülmeyi bekliyorlar
ay ada bizi peynriciye verselerdi kız
peynir aşktır
yengem küçükken derdi seni peynirciye vereceğiz diye bekledim bekledim vermediler
peynir aşktır
Canım bende de D vitamini hep düşüktür damla bile işe yaramadı kapsül kullandım kesinlikle tahlil yaptır ihmal etme eksikliği kilo verememeye bile sebep uzun zaman eksikliğini hissederse vücut psikolojik etkileri var aman derim1 sene önce yaptirdigim tahlilde benim de d vitaminim eksik cikmisti bikac kere oglumun damlasindan almistim ama sonra devam da etmedim kontrol de etmedim dönünce tahlil yaptircam ben de.
Beni de zeytinciye.ortaokul zamani tek otorusta 85 tane yedigimi bilirim
peynir aşktır
insanda kuaför fobisi oluyo böyle işteIstedigin boyu oesebilen kuaför cok nadir zaten :)
Afiyet olsun canim.mercimek koftesinden zarar gelmez.daha saat de erken zaten.gun icerisinde baska karbon tuketmeden yiyebilirsin.tabi cuma tarti gunu oldugu icin haftasoni yense daha guzel olur.
güzel görünüyor ... boşver sen diğer yiyecekleri onlar yağğğğğ yağ kalp damarlarını tıkama sen sağlıklı olEki Görüntüle 2091302 millet icerde mercimek kofteleri borekler tatlilar goturuyo,
Bende canim yogurdumla takılıyorum: D
1 mercimek koftesi yedim ama cok canm istedi sütüm cekmesin diye
Zaten 3.5 aydir diyetteyim kendi halimde epey de kilo gitti. Genel bi tahlil yaptirmak istiyorum zayiflayacam diye vucudun dengesiyle oynamayayim.Canım bende de D vitamini hep düşüktür damla bile işe yaramadı kapsül kullandım kesinlikle tahlil yaptır ihmal etme eksikliği kilo verememeye bile sebep uzun zaman eksikliğini hissederse vücut psikolojik etkileri var aman derim
Ben de üşüyorum bi de reglim.ben yapamamıştım peynirsiz bir güne başlamak bana zulüm gibidi üşümüştüm çok üşüyordum halsizdim ikinci günü apmadım bıraktımmmm
kaçıncı gün diyet ?Ben de üşüyorum bi de reglim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?