Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

var ilacım evde ama alınca karacigerim ağrıyor dr soracaktım unuttum bi ara sorayım ... eve d vitamini çok etkiliyor kiloyu.. sanada çok geçmiş olsun ablam

Istedigin boyu oesebilen kuaför cok nadir zaten :)

Afiyet olsun canim.mercimek koftesinden zarar gelmez.daha saat de erken zaten.gun icerisinde baska karbon tuketmeden yiyebilirsin.tabi cuma tarti gunu oldugu icin haftasoni yense daha guzel olur.
Evet canım tarti gunu yaklasiyo korkuyorum yemeye

kelebekolacam ne yiyeceksin akşama haftaya senin reglin biter benimki başlarrr hımmmm bi cuma olsun bakalım kim çok kilo vermiş onları seçelimmm .. bide haftaya regli beklentisi olanda iyi şişer onlarda olur

Menüm belli yazayım şimdiden sabahları unutuyorum

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kase ezogelin çorba + 1 porsiyon taze fasulye + 1 büyük kase salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon haşlanmış karnabahar üzeri yoğurt

Sporumu yarın yazarım @MiuLego begum75

1 sene önce yaptirdigim tahlilde benim de d vitaminim eksik cikmisti bikac kere oglumun damlasindan almistim ama sonra devam da etmedim kontrol de etmedim dönünce tahlil yaptircam ben de.
Canım bende de D vitamini hep düşüktür damla bile işe yaramadı kapsül kullandım kesinlikle tahlil yaptır ihmal etme eksikliği kilo verememeye bile sebep uzun zaman eksikliğini hissederse vücut psikolojik etkileri var aman derim

ay ada bizi peynriciye verselerdi kız
peynir aşktır
Beni de zeytinciye.ortaokul zamani tek otorusta 85 tane yedigimi bilirim
Burada bi zeytin dukkani vardi nasil guzel dizilmisler boyle icerisi vitrini harika.annemle ilk gordugumde onunde dalmis kalmisim.annem diyo noldu daldin.acaba oglu var midir diye dusunuyorum demistim

Istedigin boyu oesebilen kuaför cok nadir zaten :)

Afiyet olsun canim.mercimek koftesinden zarar gelmez.daha saat de erken zaten.gun icerisinde baska karbon tuketmeden yiyebilirsin.tabi cuma tarti gunu oldugu icin haftasoni yense daha guzel olur.
insanda kuaför fobisi oluyo böyle işte

Eki Görüntüle 2091302 millet icerde mercimek kofteleri borekler tatlilar goturuyo,
Bende canim yogurdumla takılıyorum: D
1 mercimek koftesi yedim ama cok canm istedi sütüm cekmesin diye
güzel görünüyor ... boşver sen diğer yiyecekleri onlar yağğğğğ yağ kalp damarlarını tıkama sen sağlıklı ol

Zaten 3.5 aydir diyetteyim kendi halimde epey de kilo gitti. Genel bi tahlil yaptirmak istiyorum zayiflayacam diye vucudun dengesiyle oynamayayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…