Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yengem küçükken derdi seni peynirciye vereceğiz diye bekledim bekledim vermediler eşiminde peynirler arası yok sadece tulum peynir yer yoksa hiç yemez.. kızımda benim gibi peynirci oda seviyor ..

ay benim eşim içinde olsada olur olmasdda ama ben ölemiyim
ilk alışverişe gittik eşimle evlendikten sonra
ben alıyorum , bir daha alıyorummm
eşim şok banu bukadar peyniri kim yiycekkkkkk
dedim ben çok peynir yerimmmm , yani birbirimizi hiç tanımıyoruz düşünn
odur budur sormaz , peynirlerin tam mı der ahahah

çocuklarda yer , onlarda anne kalınca yiyemiyoruz demezler çok güzel kahvaltı yaparlar
sabahın 7 sinde, biz bide konuşuyoruz sabah sabah nerden buluyorsunuzzz der eşimm...

zeytinde çok severim özellikle yeşiill
siyah zeytinle- domates çok seveirm birde

Dün çeşit çeşit peynir aldım banu yemek için sabah toplasan hepsinin toplamı bi kibrit kutusu büyüklüğünde geçmez alışmak için çok uğraşıyorum eşim oglum haftada 2 kilo peynir yiyorlar 1 kilo kaşar peyniri 1 kilo cesil peyniri ama ben ciksss işte alışamadım zorluyorum hele koyun keci peyniriyse sofraya koymuyorum

Terrakota rengi aldım boyadım bakalım tutcak mı.gerçi hala hint kınalı yerlerden tam kurtulamadım.ya tutcak ya da papağan gibi rengarenk gezcem

Bi dönem çok kullandım, çok severim o rengi

Ayyy bilmiyorum aslında hiç artı çıkmıyorum ama eksilmeyince moralim bozuldu tartilmayayim bakalım zorluycam kendimi

Galiba stres oldum haklisiniz

Ayyy ben de seviyorum kısa saç ama benim adam kibarlikta son noktaya varıyor litfen kestirme ben çok seviyorum diye kiyamiyorum pek tatlı oluyor. Ben de biyigini kestirtmiyorum

ay ada bizi peynriciye verselerdi kız
peynir aşktır

Ayyy beni de alın, milletin yiyemem dediği peynirleri dahi severim

insanda kuaför fobisi oluyo böyle işte
Ben saçlarımı kendim boyayıp kesiyorum, fobiyi ben de görün

benimde öyledi iki ögün ... kolay gelsin canım zor ama yapan herkes iyi sonuç almıştı .. inşallah emeğinin karşılığını alırsın
Amin inşallahh. Şuan yağlarm yakılıyordur umarm açlık tavan çünkü.
Bi de bu 4 günden sonrası var asıl ona çok dikkat etmem lazım ki almıyım verdiklerimi.

hahahahah bende öyleyim ayyy sabahın 5indede kalksam kahvaltımı yaparım ayyy bu saatte yapamam demem.. kızımda yer benimle ama babamız biraz durayım derdi eskiden...
eşim için sabahın körü önemli değil ona kalsa 10 da kalksa kahvaltıyı biraz geç yapmak ister bir iki dedi ayyy kusurabakma dedim seni bekleyemiyecem ben kalkınca kahvaltımı yaparım insan gibi sen canın ne zaman isterse hazırlar yersin uğraşamam dedim... 2 defa yaptı baktı tek başına tadı çıkmıyor şimdi paşalar gibi ben ne zaman yaparsan oda yapıyor kahvaltı

cnm ya bi alışsan , süper kurtarıcı yumurta gibi

Acıktım ya nohut var tavuklu yanına salata ayran yapsam nasıl.olur acaba

ay süper olur benimde cnaım çok kurudfasulye çekiyor
yapıcma cuma günü yiycem

ay sende mi peynircisinnnn her ögün yerim yaaa
peynir aşkınaa
migrostan közlenmiş biberli sürmeli bi peynir aldım hmmm mmm mmmm

begüm o enfes bişey bende seviyorum

Kahvaltı
2 dilim ekmek(yarın ekmek siz günlere giriyorum )
1 yağda yumurta
5 zeytin
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir

Ara 1 küçük portakal

Öğle
Kızarmış tavuk
3 kaşık bamya yemeği

Akşam
4 kaşık pirasa
Yoğurt

Bugün şaşırtmaya çalıştım inşallah daha kötü olmaz.

Slm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
İki yumurtadan kaşarlı omlet
Çay
Akşam şimdi yedim 15:45
Bi kase nohut yemeği
Bir muz
Lee_shin_mee
kilo vermekte zorlanan bir insan olarak bazen menüleri yorumlamaktan çekiniyorum açıkcası çok zor kilo verdiğim için...
nohut ve muz bir arada olmuş mu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…