2. Gün daha. Ama ben 2 öğün yapıyorm.kaçıncı gün diyet ?
nasibini almışşş boşverrrrtutun beni whats up aile grubundan kaynıma çattım,tatlısızlıktan
benimde öyledi iki ögün ... kolay gelsin canım zor ama yapan herkes iyi sonuç almıştı .. inşallah emeğinin karşılığını alırsın2. Gün daha. Ama ben 2 öğün yapıyorm.
Sabah haş 2 yum. Akşm ton balğı salata bkdrcık
yengem küçükken derdi seni peynirciye vereceğiz diye bekledim bekledim vermedilereşiminde peynirler arası yok sadece tulum peynir yer yoksa hiç yemez.. kızımda benim gibi peynirci oda seviyor ..
zeytinde çok severim özellikle yeşiillBeni de zeytinciye.ortaokul zamani tek otorusta 85 tane yedigimi bilirim
Burada bi zeytin dukkani vardi nasil guzel dizilmisler boyle icerisi vitrini harika.annemle ilk gordugumde onunde dalmis kalmisim.annem diyo noldu daldin.acaba oglu var midir diye dusunuyorum demistim
Dün çeşit çeşit peynir aldım banu yemek için sabah toplasan hepsinin toplamı bi kibrit kutusu büyüklüğünde geçmez alışmak için çok uğraşıyorum eşim oglum haftada 2 kilo peynir yiyorlar 1 kilo kaşar peyniri 1 kilo cesil peyniri ama ben ciksss işte alışamadım zorluyorum hele koyun keci peyniriyse sofraya koymuyorum
ay benim eşim içinde olsada olur olmasdda ama ben ölemiyim
ilk alışverişe gittik eşimle evlendikten sonra
ben alıyorum , bir daha alıyorummm
eşim şokbanu bukadar peyniri kim yiycekkkkkk
dedim ben çok peynir yerimmmm , yani birbirimizi hiç tanımıyoruz düşünn
odur budur sormaz , peynirlerin tam mı der ahahah
çocuklarda yer , onlarda anne kalınca yiyemiyoruz demezler çok güzel kahvaltı yaparlar
sabahın 7 sinde, biz bide konuşuyoruz sabah sabah nerden buluyorsunuzzz der eşimm...
zeytinde çok severim özellikle yeşiill
siyah zeytinle- domates çok seveirm birde
Terrakota rengi aldım boyadım bakalım tutcak mı.gerçi hala hint kınalı yerlerden tam kurtulamadım.ya tutcak ya da papağan gibi rengarenk gezcem
Buradaki arkadaslar çok iyi bilir balım pazartesi ben artı birle gelip cuma günü eksi 1 üstünü gorurdum o yüzden hergun aynı gitmiyor bir gunde eksi bir geldigide olur eksi 100 gr da perşembe spor yapma onun dışında spora devam et inan kendine lutfen
Aynen öylehepfit stres yapacaksan tartilma.ben kendimi kontrol etmezsem tartilmazsam huzursuz olurum mesela.Ama benim de carsambaya kadar arti gelip o artiya ragmen bile cuma yuzde 1 gecrigim vardir ya da carsamba persembe 400 500 gittigi olmustur.seni strese sokacaksa sık tartilma.
@malipina cok severim kısa sac.kendime de yakistiririm ama esim hic ama hic sevmiyo cok da tatli istiyo kestirme diye onu da uzmek istemiyorum o yuzden genelde kesimlerim omuz hizasi.Epeydir de kestirmemistim belime gelmistiler nerdeyse.Memlekete gelince kestirdim bu sefer bi tik daha kisalttim onlerden de.esime de kuafor oyle kesti ben uzun istedim dicektimgoruntulu konustuk dun kuaforden sonra ay bi iltifatlar bi begenmeler adamda.biraz daha soylerse gidip yine kisaltabilirim kısa saç candir bosver
ay ada bizi peynriciye verselerdi kız
peynir aşktır
Beni de zeytinciye.ortaokul zamani tek otorusta 85 tane yedigimi bilirim
Burada bi zeytin dukkani vardi nasil guzel dizilmisler boyle icerisi vitrini harika.annemle ilk gordugumde onunde dalmis kalmisim.annem diyo noldu daldin.acaba oglu var midir diye dusunuyorum demistim
Ben saçlarımı kendim boyayıp kesiyorum, fobiyi ben de görüninsanda kuaför fobisi oluyo böyle işte
miu alma demişti sana3-4 paket eti form aldım yine üzerine peynir sürülmeyi bekliyorlar
Amin inşallahh. Şuan yağlarm yakılıyordur umarm açlık tavan çünkü.benimde öyledi iki ögün ... kolay gelsin canım zor ama yapan herkes iyi sonuç almıştı .. inşallah emeğinin karşılığını alırsın
hahahahah
ay benim eşim içinde olsada olur olmasdda ama ben ölemiyim
ilk alışverişe gittik eşimle evlendikten sonra
ben alıyorum , bir daha alıyorummm
eşim şokbanu bukadar peyniri kim yiycekkkkkk
dedim ben çok peynir yerimmmm , yani birbirimizi hiç tanımıyoruz düşünn
odur budur sormaz , peynirlerin tam mı der ahahah
çocuklarda yer , onlarda anne kalınca yiyemiyoruz demezler çok güzel kahvaltı yaparlar
sabahın 7 sinde, biz bide konuşuyoruz sabah sabah nerden buluyorsunuzzz der eşimm...
zeytinde çok severim özellikle yeşiill
siyah zeytinle- domates çok seveirm birde
Evet ama yarin daha iyi hissedecen bide salatan bir legen olsun tabiri caizse yani porsiyonu gazla tutİyi dedin çok da güzel dedin fekat dayanmak çok zor cidden. Hasta gibiyim halsiz mutsuz:)
iyiyiz hoşgeldin sen nasılsınnnnNörüyönüüüüz gençleeeeer
Aciz aus aciz aç aç oturuyoruzNörüyönüüüüz gençleeeeer
Dün çeşit çeşit peynir aldım banu yemek için sabah toplasan hepsinin toplamı bi kibrit kutusu büyüklüğünde geçmez alışmak için çok uğraşıyorum eşim oglum haftada 2 kilo peynir yiyorlar 1 kilo kaşar peyniri 1 kilo cesil peyniri ama ben ciksss işte alışamadım zorluyorum hele koyun keci peyniriyse sofraya koymuyorum
Acıktım ya nohut var tavuklu yanına salata ayran yapsam nasıl.olur acaba
Bi dönem çok kullandım, çok severim o rengi
Ayyy bilmiyorum aslında hiç artı çıkmıyorum ama eksilmeyince moralim bozuldutartilmayayim bakalım zorluycam kendimi
Galiba stres oldum haklisiniz
Ayyy ben de seviyorum kısa saç ama benim adam kibarlikta son noktaya varıyor litfen kestirme ben çok seviyorum diyekiyamiyorum pek tatlı oluyor. Ben de biyigini kestirtmiyorum
Ayyy beni de alın, milletin yiyemem dediği peynirleri dahi severim
Ben saçlarımı kendim boyayıp kesiyorum, fobiyi ben de görün
peynir aşkınaa
migrostan közlenmiş biberli sürmeli bi peynir aldım hmmm mmm mmmm
hoşgeldin, birazdan meşhur salı pazarıma çıkıcam,ben gidiyorum sen geldinNörüyönüüüüz gençleeeeer
kilo vermekte zorlanan bir insan olarak bazen menüleri yorumlamaktan çekiniyorum açıkcası çok zor kilo verdiğim için...Slm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
İki yumurtadan kaşarlı omlet
Çay
Akşam şimdi yedim 15:45
Bi kase nohut yemeği
Bir muz
Lee_shin_mee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?