Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Peynir ekmek Domates versinler gıkım çıkmaz

Menu vereyim
Sabah
2 tane yağda yumurta
Yarım salatalık domates
5 tane zeytin
Kk kadar peynir çeşitlerinden süzme ve cecil
2 dilim tb ekmeği
1 çay kasığından az kestane balı organik sıfır şeker bunda eşimin arkadasi arıcılık yapıyor o verdi
Ara yarım.ayva
Akşam 16:30 yiyeceğim
İki parça tavuk
Bol salata
1 bardak ayran
18 gibi
2 kahve içerim
@MiuLego hepfit ada81 M masum

kızarmış tavuk kaç parçaaaa tüm tavuk olsun emiiiii
canım bende sabitim valla yalancı çobana döndüm ama gerçek durdu

Masum turta bozuk peynir verirlerdi herhalde bende oradan kalma iğrenç kokardı yumurtaya da orda alistim hep kurtarıcımız olurdu bide meşhur belki bilmezsin sen salçalı soğanlı ekmek çok yemisimdir

Anam hissediyon mu tekmeleri, ben arkadaşımın karniyla oynuyom 31 haftalık nerden dokunursam ordan el ayak ne verdiyse geçiriyor cadi

Oooooo 31 hafta çok net tabii
Dışardan da belli olur ... biz Yusufun elini görmüştüm resmen 5 parmak

Bu da daha tekme aşamasında değil , dönüp duruyo sanki

kilo vermekte zorlanan bir insan olarak bazen menüleri yorumlamaktan çekiniyorum açıkcası çok zor kilo verdiğim için...
nohut ve muz bir arada olmuş mu bilemedim
Kendim için özel yemek yapmak istemedim üşendim açıkçası o yüzden erken yedim nohut yiyeyim diye muzu da yedim işte :)

Heee uyusana kızımmm azıcık diyorum :)
Fink atıyoo içerde
benim kızım gündüz hiç kıpraşmazdı yada ben çoook yoğun çalışıyordum hamile olduğumu bile unutuyordum gündüz hissetmezdim... ama gece tam uyuyacam hiç rahat durmazdı.. dedim yandıkkkk bu gecei olacak gece uyumayacak...Çok şükür yavrum büyük insan gibi akşamdan yatırdık sabaha uyandı süt için biz eşimle zorla uyandırıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…