iyiyiz hoşgeldin sen nasılsınnnn
Aciz aus aciz aç aç oturuyoruz
cnm ya bi alışsan , süper kurtarıcı yumurta gibi
ay süper olur benimde cnaım çok kurudfasulye çekiyor
yapıcma cuma günü yiycem
ay sende mi peynircisinnnn her ögün yerim yaaa
begüm o enfes bişey bende seviyorum
kızarmış tavuk kaç parçaaaa tüm tavuk olsun emiiiiiKahvaltı
2 dilim ekmek(yarın ekmek siz günlere giriyorum)
1 yağda yumurta
5 zeytin
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
Ara 1 küçük portakal
Öğle
Kızarmış tavuk
3 kaşık bamya yemeği
Akşam
4 kaşık pirasa
Yoğurt
Bugün şaşırtmaya çalıştım inşallah daha kötü olmaz.
Üfürdü bi ama sağlam diye döndüm yattımhoşgeldin, birazdan meşhur salı pazarıma çıkıcam,ben gidiyorum sen geldin
sen nasılsın? pıtı pıtı kalbin nasıl bugün? gece sıkıntı olmadı demi
Yok fazla da tutamıyorm salatayı içim almıyor ton balığından bıktm bi de yağsız tuzsuz soğansz salata yaptm. Onu da yerken pek severek yiyemedimEvet ama yarin daha iyi hissedecen bide salatan bir legen olsun tabiri caizse yani porsiyonu gazla tut
Kız tüm tavuğu nasıl yiyimkızarmış tavuk kaç parçaaaa tüm tavuk olsun emiiiii
canım bende sabitim valla yalancı çobana döndüm ama gerçek durdu
bugün sabit halay çekiyorummm yerimdeeee dımtıs dımtıs
yusufu beklemece .. bi oturdum da bakayım dedim
Aaaa aaaaa bak mortin adayahalay çekiyooooooooo
Sabah 9.30 yedim 1 bucukta yarım ayva ve hala onla kahve iceydim iyiydi neyse yerim birazdan o ceksin şimdi halayı bende cuma çekeceğim
yusufu beklemece .. bi oturdum da bakayım dedim
Aaaa aaaaa bak mortin adayahalay çekiyooooooooo
eneee kıpraşmaya başladı demek ayy ne minnoşÜfürdü bi ama sağlam diye döndüm yattım
Asıl pıtı pıtı bir haftadır karnımda
şuan çok açımmm erol taş gibi tüm tavuğu yiyebilirim hahahahaKız tüm tavuğu nasıl yiyimavuç ayam kadar göğüs eti
Masum turta bozuk peynir verirlerdi herhalde bende oradan kalma iğrenç kokardı yumurtaya da orda alistim hep kurtarıcımız olurdu bide meşhur belki bilmezsin sen salçalı soğanlı ekmek çok yemisimdir
cnm ya bi alışsan , süper kurtarıcı yumurta gibi
ay süper olur benimde cnaım çok kurudfasulye çekiyor
yapıcma cuma günü yiycem
ay sende mi peynircisinnnn her ögün yerim yaaa
begüm o enfes bişey bende seviyorum
bugün sabit halay çekiyorummm yerimdeeee dımtıs dımtıs
Anam hissediyon mu tekmeleri, ben arkadaşımın karniyla oynuyom 31 haftalık nerden dokunursam ordan el ayak ne verdiyse geçiriyor cadiÜfürdü bi ama sağlam diye döndüm yattım
Asıl pıtı pıtı bir haftadır karnımda
2 kilo verdin miiSabah 9.30 yedim 1 bucukta yarım ayva ve hala onla kahve iceydim iyiydi neyse yerim birazdan o ceksin şimdi halayı bende cuma çekeceğim
eneee kıpraşmaya başladı demek ayy ne minnoş
hahahahaha yok bacım nerde 2 kilo tarih yazmazzzzEeeee verdin baştan 2 kilo tabiii
Anam hissediyon mu tekmeleri, ben arkadaşımın karniyla oynuyom 31 haftalık nerden dokunursam ordan el ayak ne verdiyse geçiriyor cadi
Kendim için özel yemek yapmak istemedim üşendim açıkçası o yüzden erken yedim nohut yiyeyim diye muzu da yedim işte :)kilo vermekte zorlanan bir insan olarak bazen menüleri yorumlamaktan çekiniyorum açıkcası çok zor kilo verdiğim için...
nohut ve muz bir arada olmuş mu bilemedim
benim kızım gündüz hiç kıpraşmazdı yada ben çoook yoğun çalışıyordum hamile olduğumu bile unutuyordum gündüz hissetmezdim... ama gece tam uyuyacam hiç rahat durmazdı.. dedim yandıkkkk bu gecei olacak gece uyumayacak...Çok şükür yavrum büyük insan gibi akşamdan yatırdık sabaha uyandı süt için biz eşimle zorla uyandırıyorduk
Heee uyusana kızımmm azıcık diyorum :)
Fink atıyoo içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?