şuan çok açımmm erol taş gibi tüm tavuğu yiyebilirim hahahaha
OyyyOooooo 31 hafta çok net tabii
Dışardan da belli olur ... biz Yusufun elini görmüştüm resmen 5 parmak
Bu da daha tekme aşamasında değil , dönüp duruyo sanki
Yok kız hedef 1 kilo zaten daha ustunu cikss istemiyorum yavaş yavaş gitsin acelesi yok zaten 52 seviyorum ben2 kilo verdin mii
aaa bak bide ben bişeyi çok net hissetmiştim bebek doğum için tam dönüyor yerleşiyor yaaaa işte onu hissettim o gün tuhaftı dedim buna bişey oluyor... ertesi gün dr gittim . dr dönmüş kızın doğuma hazır pozisyonu almış demiştiOooooo 31 hafta çok net tabii
Dışardan da belli olur ... biz Yusufun elini görmüştüm resmen 5 parmak
Bu da daha tekme aşamasında değil , dönüp duruyo sanki
Gündüz bende böyle oturduğumda ancakbenim kızım gündüz hiç kıpraşmazdı yada ben çoook yoğun çalışıyordum hamile olduğumu bile unutuyordum gündüz hissetmezdim... ama gece tam uyuyacam hiç rahat durmazdı.. dedim yandıkkkk bu gecei olacak gece uyumayacak...Çok şükür yavrum büyük insan gibi akşamdan yatırdık sabaha uyandı süt için biz eşimle zorla uyandırıyorduk
yaaaa keşkeee bende 1 kilo versem bu haftaaa 70,200 olurum haftaya 6lar gelirdiiiiYok kız hedef 1 kilo zaten daha ustunu cikss istemiyorum yavaş yavaş gitsin acelesi yok zaten 52 seviyorum ben
akşamcııı olacakGündüz bende böyle oturduğumda ancak
Ama akşammmmm fena
Çukur izlerken raks etti dün resmen mesela
aaa bak bide ben bişeyi çok net hissetmiştim bebek doğum için tam dönüyor yerleşiyor yaaaa işte onu hissettim o gün tuhaftı dedim buna bişey oluyor... ertesi gün dr gittim . dr dönmüş kızın doğuma hazır pozisyonu almış demişti
Bu hafta gelsin ada, boşuna mi yarışıyoruz 1 kg neyaaaa keşkeee bende 1 kilo versem bu haftaaa 70,200 olurum haftaya 6lar gelirdiiii
Masum turta bozuk peynir verirlerdi herhalde bende oradan kalma iğrenç kokardı yumurtaya da orda alistim hep kurtarıcımız olurdu bide meşhur belki bilmezsin sen salçalı soğanlı ekmek çok yemisimdir
Yaptır canım diğer vitamin değerlerine de baktırZaten 3.5 aydir diyetteyim kendi halimde epey de kilo gitti. Genel bi tahlil yaptirmak istiyorum zayiflayacam diye vucudun dengesiyle oynamayayim.
miu alma demişti sanaama aramızda ben söylemem
ay waytım bilmem mi
kız bu yazdıgım egzantirik menüler hiç bana göre degil bee
salçalı yumurta, salçalı ekmek
sogan kavurması oh misss ban ekmegi ye
yok canım sırf korkumdan kendim sezaryan istedim... drum bebeğin kafası küüçük rahat doğurusun demişti sakın bunuda eşimin yanında söylemeyin lütfen dedim... eşimde o ara tuturdu normal doğur normal doğur.. çünkü annesi arayıp arayıp normal doğurusan iyi olur senin için derdi... doktorla anlaşma yaptık eşim içeri girdi yaaa ada hanım normal doğuramazsınız zor olur sizin için dedi bendeee aaaaa niyekiiii dedim hahahahahaNormal doğum mu seninki?
Bu hafta gelsin ada, boşuna mi yarışıyoruz 1 kg ne
yok canım sırf korkumdan kendim sezaryan istedim... drum bebeğin kafası küüçük rahat doğurusun demişti sakın bunuda eşimin yanında söylemeyin lütfen dedim... eşimde o ara tuturdu normal doğur normal doğur.. çünkü annesi arayıp arayıp normal doğurusan iyi olur senin için derdi... doktorla anlaşma yaptık eşim içeri girdi yaaa ada hanım normal doğuramazsınız zor olur sizin için dedi bendeee aaaaa niyekiiii dedim hahahahahaevet kızınızın kafası küçük ama göbeği büyük çok zorlanırsınız zaten korkularınız var riske atmayalım ded.. ben tühhhh çok isterdim normal doğumu demiştim hahahaha eşim hala öyle biliyor
InşaAllah yaBasta o korku zayiflatiyo zaten.sonra kilo verdikce verdigin kilolara kiyip da yiyemiyosun :)
Ben de tam tersi doğum anına kadar sezeryan denmişti,son anda rica edince dr a,tamam bebek zaten küçüktür erken doğum olduğu için dediyok canım sırf korkumdan kendim sezaryan istedim... drum bebeğin kafası küüçük rahat doğurusun demişti sakın bunuda eşimin yanında söylemeyin lütfen dedim... eşimde o ara tuturdu normal doğur normal doğur.. çünkü annesi arayıp arayıp normal doğurusan iyi olur senin için derdi... doktorla anlaşma yaptık eşim içeri girdi yaaa ada hanım normal doğuramazsınız zor olur sizin için dedi bendeee aaaaa niyekiiii dedim hahahahahaevet kızınızın kafası küçük ama göbeği büyük çok zorlanırsınız zaten korkularınız var riske atmayalım ded.. ben tühhhh çok isterdim normal doğumu demiştim hahahaha eşim hala öyle biliyor
ayyy ne yapayım hepfitim çook korkuyordummm dedim ben bunu doğuramam ...tabiii en sağlıklısı normal doğum ama işte korkularıma yenik düştümiyiymiş
Aynen canim yogurdumla mutluyum bengüzel görünüyor ... boşver sen diğer yiyecekleri onlar yağğğğğ yağ kalp damarlarını tıkama sen sağlıklı ol
evet alakası yok ama işte eşim nerden bilecek dr dedi daha sesini çıkaramadı hahahahahBen de tam tersi doğum anına kadar sezeryan denmişti,son anda rica edince dr a,tamam bebek zaten küçüktür erken doğum olduğu için dediHalbuki alakası yokmuş kiloyla,doğumdan sonra hemoroid sıkıntısı çıktı ıkınmaktan
Offf salcali baharatlı tost çekti canim
Nörüyonuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?