Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooooo 31 hafta çok net tabii
Dışardan da belli olur ... biz Yusufun elini görmüştüm resmen 5 parmak

Bu da daha tekme aşamasında değil , dönüp duruyo sanki
aaa bak bide ben bişeyi çok net hissetmiştim bebek doğum için tam dönüyor yerleşiyor yaaaa işte onu hissettim o gün tuhaftı dedim buna bişey oluyor... ertesi gün dr gittim . dr dönmüş kızın doğuma hazır pozisyonu almış demişti

Gündüz bende böyle oturduğumda ancak
Ama akşammmmm fena
Çukur izlerken raks etti dün resmen mesela

Normal doğum mu seninki?

yaaaa keşkeee bende 1 kilo versem bu haftaaa 70,200 olurum haftaya 6lar gelirdiiii
Bu hafta gelsin ada, boşuna mi yarışıyoruz 1 kg ne

Masum turta bozuk peynir verirlerdi herhalde bende oradan kalma iğrenç kokardı yumurtaya da orda alistim hep kurtarıcımız olurdu bide meşhur belki bilmezsin sen salçalı soğanlı ekmek çok yemisimdir

ay waytım bilmem mi
kız bu yazdıgım egzantirik menüler hiç bana göre degil bee
salçalı yumurta, salçalı ekmek
sogan kavurması oh misss ban ekmegi ye

Zaten 3.5 aydir diyetteyim kendi halimde epey de kilo gitti. Genel bi tahlil yaptirmak istiyorum zayiflayacam diye vucudun dengesiyle oynamayayim.
Yaptır canım diğer vitamin değerlerine de baktır
miu alma demişti sana ama aramızda ben söylemem

Dayanamıyorum ya çok seviyorum bir de tartıma kötü yansımıyor tok tutuyor falan

Normal doğum mu seninki?

Bu hafta gelsin ada, boşuna mi yarışıyoruz 1 kg ne
yok canım sırf korkumdan kendim sezaryan istedim... drum bebeğin kafası küüçük rahat doğurusun demişti sakın bunuda eşimin yanında söylemeyin lütfen dedim... eşimde o ara tuturdu normal doğur normal doğur.. çünkü annesi arayıp arayıp normal doğurusan iyi olur senin için derdi... doktorla anlaşma yaptık eşim içeri girdi yaaa ada hanım normal doğuramazsınız zor olur sizin için dedi bendeee aaaaa niyekiiii dedim hahahahaha evet kızınızın kafası küçük ama göbeği büyük çok zorlanırsınız zaten korkularınız var riske atmayalım ded.. ben tühhhh çok isterdim normal doğumu demiştim hahahaha eşim hala öyle biliyor

iyiymiş

Ben de tam tersi doğum anına kadar sezeryan denmişti,son anda rica edince dr a,tamam bebek zaten küçüktür erken doğum olduğu için dediHalbuki alakası yokmuş kiloyla,doğumdan sonra hemoroid sıkıntısı çıktı ıkınmaktan

evet alakası yok ama işte eşim nerden bilecek dr dedi daha sesini çıkaramadı hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…