açız aplaaaa ekmek var mııııııNörüyonuz kızlar
Ben de sizleri özledim,çay eşliğinde az takılayım dedim
ay bugün hiç hayırlı şeyler konuşmuyorum ben yasıradaki tokat bana gelsin
iyiyiz bacım aç aç bekliyozz sen nörüyon
Ben de sizleri özledim,çay eşliğinde az takılayım dedim
Danslı sporlar denesem çok zevklibende ondan sıkıldım yeni arayışlardayım.
Olmaz mı?açız aplaaaa ekmek var mıııııı
Olmaz mı?
Ekmek hiç mi yemiyorsunuz ?
Ben ekmeği hiç kesmedim ama tb ekmeğine dönüş yaptım
Evdeyim ,biraz kızımın isteği üzerine cısslı birşey yaptım ,ev temizliği,dizi keyfi
nerelerdesin anlat bakalım
ne yeidn ne içtin
Deynepcm hemoroide patlican sapi suyu cooook iyi geliyo cok yakin bi tanidigim yaptı 5 6 ay rahatti tekrarlamadi smdi yine tekratladi yine patlican sapi suyu icicekBen de tam tersi doğum anına kadar sezeryan denmişti,son anda rica edince dr a,tamam bebek zaten küçüktür erken doğum olduğu için dediHalbuki alakası yokmuş kiloyla,doğumdan sonra hemoroid sıkıntısı çıktı ıkınmaktan
Hadi yafffBen de tam tersi doğum anına kadar sezeryan denmişti,son anda rica edince dr a,tamam bebek zaten küçüktür erken doğum olduğu için dediHalbuki alakası yokmuş kiloyla,doğumdan sonra hemoroid sıkıntısı çıktı ıkınmaktan
Ayyy korkuyorsan zorlamanin anlamı yok ya, senin kiz cikmicam burası rahat diyebilirdiayyy ne yapayım hepfitim çook korkuyordummm dedim ben bunu doğuramam ...tabiii en sağlıklısı normal doğum ama işte korkularıma yenik düştüm
Senle değil benle alakalı otu b.ku canim cekiyor
ay bugün hiç hayırlı şeyler konuşmuyorum ben yasıradaki tokat bana gelsin
iyiyiz bacım aç aç bekliyozz sen nörüyon
Patlıcan sapı mı tövbe bismillahDeynepcm hemoroide patlican sapi suyu cooook iyi geliyo cok yakin bi tanidigim yaptı 5 6 ay rahatti tekrarlamadi smdi yine tekratladi yine patlican sapi suyu icicek
Tavsiye ederim denemediysen eger
Kimisinde 2 3 yil tekrarlamiyo kiminde 5 6 yil arastirmani tavsiye ederm
Ya MasaAllah ozamanPatlıcan sapı mı tövbe bismillahAklıma kötü kötü şeyler geldi
Dr nin verdiği ilaçlar fayda etti canım o zaman,tekrarlamadı o zamandan beri,teşekkürler önerin için
Patlıcan sapı mı tövbe bismillahAklıma kötü kötü şeyler geldi
Dr nin verdiği ilaçlar fayda etti canım o zaman,tekrarlamadı o zamandan beri,teşekkürler önerin için
Patlıcan sapı mı tövbe bismillahAklıma kötü kötü şeyler geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?