Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay waytım bilmem mi
kız bu yazdıgım egzantirik menüler hiç bana göre degil bee
salçalı yumurta, salçalı ekmek
sogan kavurması oh misss ban ekmegi ye
Masum diyette olmasan sur salçayı ekmeğe üstüne dogra soğanı ye derdim tadı çok güzel inanki

kızlar geçmişe gittim bu seferde, bu gün nostalji takılıyorum, ne kadar azimliymişim yazın

Canim sen gercekten cook azimlisin buyuk olcude kilolari attin... simdi yerinde olsam saglikli beslenerek geri kalan kiloyu vermete çalışirim boylece hizlica kilo almazsın.. vucunda dusmez...

Bende de eksikti d vitamini 5 di , 4 ampul kullandım 17 ye çıktı, şimdi damla kullanıyorum. Kesinlikle beni etkiledi. Yükselince daha iyi gitti kilom.

Ayyy canim bence fazlaaa yapma 2 evladin var yeterli bence... sen hic dr gittin mi senin butun vitaminlerin falan nasil cikti...
Hiç gitmedim ada zaten hep düşüktü ve yükselme ihtimali de yoktu canım özellikle kansizligim bilmiyorum ama bi diyetisyene gitmek istiyorum kas yag oranı baktırmak ve kansızlık ıvır zıvır dahlillerini yaptırmak lazım ama yaza dogru artık şuan kızımı bırakacak kimsem yok hastanelerde virus yuvası o yüzden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…