- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Masum diyette olmasan sur salçayı ekmeğe üstüne dogra soğanı ye derdim tadı çok güzel inanki
ay waytım bilmem mi
kız bu yazdıgım egzantirik menüler hiç bana göre degil bee
salçalı yumurta, salçalı ekmek
sogan kavurması oh misss ban ekmegi ye
Sabahlari 1 adet kizarmis form ekmek yiyorum canim o kadar..Olmaz mı?
Ekmek hiç mi yemiyorsunuz ?
Ben ekmeği hiç kesmedim ama tb ekmeğine dönüş yaptım
kızlar geçmişe gittim bu seferde, bu gün nostalji takılıyorum, ne kadar azimliymişim yazın
Evet kesinlikle patlican sapi kaynatip suyunu iceceksin canimmmPatlıcan sapı mı tövbe bismillahAklıma kötü kötü şeyler geldi
Dr nin verdiği ilaçlar fayda etti canım o zaman,tekrarlamadı o zamandan beri,teşekkürler önerin için
HahahaBu karikatürü görünce aklıma biri geldi ama demem ,ipucu vereyim baş harfi W
Ben iyiyim de diğerleri acıkmışHerkese merhaba!!
Nasılsınız hanımlar?
Geçmişe bakamadım, aradan dalayım dedim
Sarayca selam!kızlar geçmişe gittim bu seferde, bu gün nostalji takılıyorum, ne kadar azimliymişim yazın
Brn de yemek yedim yeni karnım tok geldim aman diyim cıs cos çıkar sayfada diye :)Ben iyiyim de diğerleri acıkmış
Miudan ,Austan korkmasak çıkacak ta cıs cos resmi ,korkuyoruz Onlardan kızıyorlar sonraBrn de yemek yedim yeni karnım tok geldim aman diyim cıs cos çıkar sayfada diye :)
Hahaaa gerçi evet azaldı fotolar, brn de koyma gafletinde bulunmuştum da sopayı yiyince kendime geldim.Miudan ,Austan korkmasak çıkacak ta cıs cos resmi ,korkuyoruz Onlardan kızıyorlar sonra
Çaydı,kahveydi tb ekmeğiydi idare ediyoruz artık
Henüz o kıvama gelemedim ama inşallah diyeyim bi 5 lerin altina dusmeyi becersem olacaktı yok dusemiyorumBu karikatürü görünce aklıma biri geldi ama demem ,ipucu vereyim baş harfi W
Iyiyiz canim sen nasilsin ?Herkese merhaba!!
Nasılsınız hanımlar?
Geçmişe bakamadım, aradan dalayım dedim
Ayyy canim bence fazlaaa yapma 2 evladin var yeterli bence... sen hic dr gittin mi senin butun vitaminlerin falan nasil cikti...Henüz o kıvama gelemedim ama inşallah diyeyim bi 5 lerin altina dusmeyi becersem olacaktı yok dusemiyorum
Deynep geçen akşam.kocam diyor ki kadın dediğin etli butlu olur sende ikisi de yok dedi aklıma direk sen geldin acaba nedenBu karikatürü görünce aklıma biri geldi ama demem ,ipucu vereyim baş harfi W
Az önce bu sorunun cevabını vermiştim 2 sayfa öncesindeHahaaa gerçi evet azaldı fotolar, brn de koyma gafletinde bulunmuştum da sopayı yiyince kendime geldim.
Senin nasıl gidiyor diyet?
Bende de eksikti d vitamini 5 di , 4 ampul kullandım 17 ye çıktı, şimdi damla kullanıyorum. Kesinlikle beni etkiledi. Yükselince daha iyi gitti kilom.Evet banum sağolasın cok söyledim cok şükür gittim kafam rahatladı gelecek ay tekrar gidicem inşallah
İnşallah ablacm cok teşekkürler
Adam Dr özellikle dede d vitamini kilo verimi etkiler diye sende ihmal etme ilaçlarını canim
Hiç gitmedim ada zaten hep düşüktü ve yükselme ihtimali de yoktu canım özellikle kansizligim bilmiyorum ama bi diyetisyene gitmek istiyorum kas yag oranı baktırmak ve kansızlık ıvır zıvır dahlillerini yaptırmak lazım ama yaza dogru artık şuan kızımı bırakacak kimsem yok hastanelerde virus yuvası o yüzden bekliyorumAyyy canim bence fazlaaa yapma 2 evladin var yeterli bence... sen hic dr gittin mi senin butun vitaminlerin falan nasil cikti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?