Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın son canım çok şükür bitiyorSağol canımTv bile açamadım kaç gündür
hadi gözün aydın az kalmış kıyamam ya
vay vay klasik adanaciğer günü de yapılmış
menü çok güzel adaaaa
spor da güzel var ya eliptik 30 dk olaydıııııııııı tadından yenmezdi

ooooooooooooooo şaka yapıosun efsaneymiş..
ben sporculuk kariyerini bıraktım.. 5-6 yıl antrenörlük yaptım kuzu.. şimdi ise onu da yapmıyorum.. evde spor yapıyorum işte.. yoksa aktif sporcu değilim şuanda
Aynen bu profesyonel sporculuk günlerimden, 6 ayda kas yapmıştım, o da fazlaydı gerçi, olsun yine de senin yaptığın gibi sporu aksatmamak lazım evde de olsa devam etmen güzel, ben tamamen bıraktım, çok ağır spor da yaşla beraber vücudu yoruyor, birdaha asla öyle olmam ama şu kilolar gitsin accık baklava istiyorum yine :)

Canım eliptik yapmayı seviyorum ama bozulmus nasil ses çıkartıyor anlatamam ..netten siparis verdim yag geldi hem bant icin hem eliptik için.. bugun sıktım her tarafina ama hala ses yapiyor.. 10 dakika sesine zor tahamul ettim.. yine yapardimda alt kattakilere acidim valla.... esim hafta sonu bakayim dedi düzelirse 30 dakika yaparim canimmm

Benim küçük de ne bulursa eliptiğin içine atıyor, yine bozu para doldurmuş çevirip içindekileri çıkarmaya uğraşıcam yine

Kuzu sen benim takıldı dediğime bakma, psikopatlik yapiom gidiyo yoksa ama ben istiyorum ki çok gitsin ama o az gidiyor

Hepfit senin yas.kacti
30.5

Papaya yi nasıl yedin, ben sevemedim tadini, güzel olmuş menun

Canim tekrar mi baslayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…