hadi gözün aydın az kalmış kıyamam yaYarın son canım çok şükür bitiyorSağol canım Tv bile açamadım kaç gündür
vay vay klasik adanaciğer günü de yapılmışBugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta yağda
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
5 yeşil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
2 adet haslanmis beyaz laha 1 yk sizma zeytinyagi döktüm..
Aksam
1 adana
7 parca ciger
Boolll salata
2 lt su icildi.. @MiuLego
60 dakika tempolu yürüyüş
10 dakika eliptik yapildi . @nehirnil111
Ortim @masumm
Mortilerhepfit ve @Whiteblacklife
Veee @kelebekolacam
Aynen bu profesyonel sporculuk günlerimden, 6 ayda kas yapmıştım, o da fazlaydı gerçi, olsun yine de senin yaptığın gibi sporu aksatmamak lazım evde de olsa devam etmen güzel, ben tamamen bıraktım, çok ağır spor da yaşla beraber vücudu yoruyor, birdaha asla öyle olmam ama şu kilolar gitsin accık baklava istiyorum yine :)ooooooooooooooo şaka yapıosun efsaneymiş..
ben sporculuk kariyerini bıraktım.. 5-6 yıl antrenörlük yaptım kuzu.. şimdi ise onu da yapmıyorum.. evde spor yapıyorum işte.. yoksa aktif sporcu değilim şuanda
Sağol canımhadi gözün aydın az kalmış kıyamam ya
vay vay klasik adanaciğer günü de yapılmış
menü çok güzel adaaaa
spor da güzel var ya eliptik 30 dk olaydıııııııııı tadından yenmezdi
kuzum eve gelir gelmez 30 dk leslie yaptım 2 mil ediyor işte.. o kadar.. okuldaydım ya ben.. başka spor yok ama bölgesel yaparım uyumadan bi de
ağrın mı var
benim deeeeeeeeeeeeeee
harikasın fılavırıımmm
Ada dürtücü çay yaramadı mı?Ay vazgeçtim gecmis okumuyacam etikette okudum @MiuLego canim ekmek tb midemi yakiyor yiyemiyorum....o yuzden 1 kizarmis form ekmek ile gecistiriyorum wc icin bugun lahana yedim hala tik yok bekliyorummmm
Canım eliptik yapmayı seviyorum ama bozulmus nasil ses çıkartıyor anlatamam ..netten siparis verdim yag geldi hem bant icin hem eliptik için.. bugun sıktım her tarafina ama hala ses yapiyor.. 10 dakika sesine zor tahamul ettim.. yine yapardimda alt kattakilere acidim valla.... esim hafta sonu bakayim dedi düzelirse 30 dakika yaparim canimmmhadi gözün aydın az kalmış kıyamam ya
vay vay klasik adanaciğer günü de yapılmış
menü çok güzel adaaaa
spor da güzel var ya eliptik 30 dk olaydıııııııııı tadından yenmezdi
Ha ha yok yav. Zaten ordan burdan uyarlama yaptım.Sen şimdi diyetin patentini alırsın
Hadi bakalım işe yarar sayende biz de faydalanırızHa ha yok yav. Zaten ordan burdan uyarlama yaptım.
Benim küçük de ne bulursa eliptiğin içine atıyor, yine bozu para doldurmuşCanım eliptik yapmayı seviyorum ama bozulmus nasil ses çıkartıyor anlatamam ..netten siparis verdim yag geldi hem bant icin hem eliptik için.. bugun sıktım her tarafina ama hala ses yapiyor.. 10 dakika sesine zor tahamul ettim.. yine yapardimda alt kattakilere acidim valla.... esim hafta sonu bakayim dedi düzelirse 30 dakika yaparim canimmm
İnşaallahHadi bakalım işe yarar sayende biz de faydalanırız
Buffalo benimki. A101 ürünü 5 seneyi geçti . Gösterge yerini söktü bizim yavrular sadeceEliptik.deyince hangi marka kullaniyorsunuz memnun musunuz deyin hele
Kuzu sen benim takıldı dediğime bakma, psikopatlik yapiom gidiyo yoksa ama ben istiyorum ki çok gitsin ama o az gidiyorharika tabak
ekleme yapalım buna : az daha peynir az daha zeytin :)
sen listedesin fit! motive kaybı diye bir şansın yok.. çözüm bulmak gibi bir sorumluluğun ve sorumluluğum var.. sporların yeterli mi? neden takılmış olabilir?
30.5Hepfit senin yas.kacti
Tamam canim etiketlerim seni de yarin alirsam persembe yaparimGeçmiş olsun canim kızına dene banada yaz emi balım bakalım sende de etki edecek mi
Olur yanaşkasapı boşa
Papaya yi nasıl yedin, ben sevemedim tadini, güzel olmuş menun
Canim tekrar mi baslayacaksinkızlar bu aralar eski günlüğümü okumaya başladım belki yeniden motive olurum dedimhep yazmışım spor spor spor bu 1. si ve hemen hemen her gün mutlaka yürümüşüm sabahın köründe ya da iş çıkışında...
, jillian için yazdıklarımı paylaşmak istedim tarih 29. mayıs 2013 kilom 66 civarı paylaşımım aşağıda :))
29.05.2013 ----şu jillian bir harika, daha önceleri leslie ile yürüdüğüm oldu ama aramızda kalsın çoook sıkılıyordum , jillian ile 1/3 bitti. geçen haftada 3 gün yaptım ama ara verdiğimden yeniden başlamış gibi hesaplıycam, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitiveriyor (zaten toplamda 25 dk sürüyor) , sırılsıklamda terliyorum...:118: ayrıca, duşumu aldıktan sonrada kendimi kuşlar kadar hafif hissediyorum :124:, asıl önemlisi, kol kaslarımı , bacak kaslarımı ve karın kaslarımı çalıştırıyor, bariz farkediyorum , inanır mısınız şimdiden kol kaslarımdaki sarkmalar hafiften toparlanır gibi oldu, diğer yerlerde henüz bir fark göremedim ama daha yolun başındayım... jillian 3 seri halinde level/1 10 gün, level/2 10 gün, level/3 10 gün, yani toplamı 30 gün sürüyor. ben 10 ar günle ölçülerimi alıcam ve burada 1 ay sonra sonuçları paylaşacağım... şimdiden level/2 yi ve hatta level/3 ü heyecanla bekliyorum....bir an önce level1/4 vakti gelsede yapsam, o derece sevdim yani, çok terlemesem iş yerindede yapacam da, yok artık ya şaka tabiki :) zaten kızım oluncada yapabiliyorum artık, tabi babasıda yanında oluyor , kızım gülmekten kendini alamıyor, kollarımı salladıkça gülüp duruyor ...
artık yavaş yavaş sıkılaşma vakti geldi değil mi???bana kolay gelsin,....
Ayyy bu cocuklarin hepsi ayni benim kizimda boya kalemi atmis onun seside ayriBenim küçük de ne bulursa eliptiğin içine atıyor, yine bozu para doldurmuşçevirip içindekileri çıkarmaya uğraşıcam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?