Kaslara bakMalallah o zaman :)
Ben de sporcuydum sakın sporu bırakma yastık gibi oluveriyor kaslar çok nankörler
Bak 10 yıl önceki ben, nerden neyere heeyyyt
Benimki adler markası 8 yildir kullaniyorum...Eliptik.deyince hangi marka kullaniyorsunuz memnun musunuz deyin hele
Ayy bir görsen gecen gün kraker paketi, minik oyuncak, bozuk para, kağıt neler çıkardımAyyy bu cocuklarin hepsi ayni benim kizimda boya kalemi atmis onun seside ayri
Zencefilli kayısı kurulu vs..Hangi cay canim
Küçük olanlardan buldum, tadı da hafif şekerliydi güzeldi normalde brn de seçmen ama çok yararlı diye bulmuşken yedimPapaya yi nasıl yedin, ben sevemedim tadini, güzel olmuş menun
Mimnacik yagla kizartma oldubak bu olmuşşş
akşam öğününe proten koyulmuş
güzel menü canısı
köfteler kızartma mı sorusunu istemeden soruyprum .. öyle ise bundan sonraaaaaaaaaaaaaaa fırın köfteye geçiş yapıyoruz emi
Ben bunu bilmiyorum canim ben kayisi kaynatip icerim genelde yarin olmadi onu yapacamZencefilli kayısı kurulu vs..
Bende de artık bir tek fotolar kaldı bakacak, şu anda yastık gibiyim :)Kaslara bak
HahahaAyy bir görsen gecen gün kraker paketi, minik oyuncak, bozuk para, kağıt neler çıkardımha birde pil
Dynamic 950Eliptik.deyince hangi marka kullaniyorsunuz memnun musunuz deyin hele
Kayısı kaynat içine de zencefil, karanfil ve tarçın at , işe yarar mı bilemedim, bende öok işe yaradı ama başkasından teyit almadım dahaBen bunu bilmiyorum canim ben kayisi kaynatip icerim genelde yarin olmadi onu yapacam
Hmmmmmmmm????????Kuzu sen benim takıldı dediğime bakma, psikopatlik yapiom gidiyo yoksa ama ben istiyorum ki çok gitsin ama o az gidiyor
30.5
TamamDynamic 950
5 yıldır karı koca tepiyoz (Ben 3.5 yıldır tepiom)
Eşime eliptigi sorunca test edip alsın kime tavsiye ediyorsan, en ufak tikirti varsa almasınlar didi.
Küçük olanlardan buldum, tadı da hafif şekerliydi güzeldi normalde brn de seçmen ama çok yararlı diye bulmuşken yedim
Nolduuu ki 30 u yeni geçtim hassasim ağlarım bakHmmmmmmmm????????
Bi soru daha nerelere faydasi var hangi yaglari eritiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?