Sagol canim bi deniyeyim yarınKayısı kaynat içine de zencefil, karanfil ve tarçın at , işe yarar mı bilemedim, bende öok işe yaradı ama başkasından teyit almadım daha
Canım kol dahil her yer çalışıyor ondaBi soru daha nerelere faydasi var hangi yaglari eritiyor
Kizlar beklediginiz bir durum yoksa yaş aldikca hamilelikte cocuk bakimida ayrica sabirda zorlasiyor diyeyim apla olarak ve 4cocuk annesi olarak
Baldir ve popo icin inanilmaz iyi geliyor cok inceltiyorBi soru daha nerelere faydasi var hangi yaglari eritiyor
Hahaaaa bazıları kelek kavun tadında oluyor, hayal kırıklığıYa bilmiyom mango gibidir diye atladım aldım ama değilmiş
Nolduuu ki 30 u yeni geçtim hassasim ağlarım bak
Hepfitim eger 2 cocuk dusunuyorsan hic biseyi bahane etme hemen doğur derim... ben kizimi 32 de dogurdum bence gec kaldimmmYa ben krediyi bahane ediyorum ama korkuyorum anne olmaktan, bilmiyorum hazır hissedemiyorum
aaa bak bide ben bişeyi çok net hissetmiştim bebek doğum için tam dönüyor yerleşiyor yaaaa işte onu hissettim o gün tuhaftı dedim buna bişey oluyor... ertesi gün dr gittim . dr dönmüş kızın doğuma hazır pozisyonu almış demişti
tabiki sayılır yokuş tırmanmak kadar bacakları yoran bişey yok
Slm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bir dilim çavdar ekmeği
İki yumurtadan kaşarlı omlet
Çay
Akşam şimdi yedim 15:45
Bi kase nohut yemeği
Bir muz
Lee_shin_mee
Gece gündüz hemde senin tartın ne alemdeyiyon demi bol bol
Gecmis olsun canimaz önce geldim eve annem irmik helvası yapmış.. zalım kadın diyetime darbe vurmak için yaşıyo resmen yaaa.. azcık kaşığın ucuyla yedim onda da Allah belamı verdi zaten. tam buraya nasıl yazacam diye düşünürken bi irmik tanesi öyle bi nefes boruma kaçtı ki ölüyodum zaten. öksürüp çırpınırken yaktım bütün irmiği
Çok merak ediyorum nasıl bir his acaba :)
Ben de yumurta rezervime baktırmaya karar verdim , ay hamilelik düşüncesi bile içimi kıpır kıpır ediyor..
Gözüm biAusencia aradı.
benim de
dur aus diye uluyum o hissedip geliyor hep
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Hahaaaa bazıları kelek kavun tadında oluyor, hayal kırıklığı
Papaya = atanamamış mango
Hepfitim eger 2 cocuk dusunuyorsan hic biseyi bahane etme hemen doğur derim... ben kizimi 32 de dogurdum bence gec kaldimmm
az önce geldim eve annem irmik helvası yapmış.. zalım kadın diyetime darbe vurmak için yaşıyo resmen yaaa.. azcık kaşığın ucuyla yedim onda da Allah belamı verdi zaten. tam buraya nasıl yazacam diye düşünürken bi irmik tanesi öyle bi nefes boruma kaçtı ki ölüyodum zaten. öksürüp çırpınırken yaktım bütün irmiği
benim menu yorumum hep bi eksik, Ausum yorum yapmıyor çünküüüü
peki Ausumhemen hemen hiç bir menüyü yorumlamıyorum saydınım ... ama balığını çok geç yediğini okudum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?