Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyyyyy kuxum ... onu ben anlamamıştım .
Bi gittim ters .. bi

ahahahahha tam şurda kalmış alıntım :) bilinmeyen bir sebeple hata kodu alıp siteye giremedim sonra

selamlarrrrrrrrrrrrr

Gece gündüz hemde senin tartın ne alemde yiyon demi bol bol

ben bu sabah baktım da az oynamış gibi sanırım regl olcam gene günüm geldi ama düzen olmadığı için anlayamıyorum.. ne zaman düzene gircek yaaa sende de çok oynama yok dimi çok vermemişsin demi

Herkese merhaba bugün mutluyum aslında berbat bir gün gecirdim hirsimdan eve gelene kadar türlü yemekler aklımdan geçirdim ve eve geldim beni mutlu eden tartı rakamını gördüm hem de 2 günde acaip bir duygu.

13.00
Öğlen yemek yediğimiz yer ile görüştüm benim için birseyler yapabilir mısınız dedim çok değişik yemekler yapıyorlar normal yemeklerini benim için biraz daha düşük kalorili yaptılar

1 kase kereviz çorbası
300 gr tavuk haşlama yanina mantar izgara ama üstüne hafif bir Beşamel sos yapmış ama civikti diğerleri gibi değildi sanırım benimkini un çok çok azdı. Ama lezzetliydi tavuğu sevdirdi. Yanına da bolca roka ve yeşillik. Çok hoşuma gitti et diğerleri tabagimin görüntüsünü sevmedi ama ben çok sevdim.

Saat 20.30
1 tane muz
3 tane ceviz
1 tane papatya ekmek 25 gr
40 gr salam
6 dal roka öncesinde akıl etseydim ekmek yemeyebilirdim. Salamlarin içine yeşillik sarıp yemek keyifliydi.
250 ml ayran

Hala alabileceğim kalorim var biraz hazmedip harekete baslayacagim.

Protein beni zayıflatiyor emin oldum ve ben et yemeği pisiremiyorum bunu da anladim.
@MiuLego Sarayca Esra_4378 Melegiimm22

az önce geldim eve annem irmik helvası yapmış.. zalım kadın diyetime darbe vurmak için yaşıyo resmen yaaa.. azcık kaşığın ucuyla yedim onda da Allah belamı verdi zaten. tam buraya nasıl yazacam diye düşünürken bi irmik tanesi öyle bi nefes boruma kaçtı ki ölüyodum zaten. öksürüp çırpınırken yaktım bütün irmiği

Gecmis olsun canim )

Çok merak ediyorum nasıl bir his acaba :)
Ben de yumurta rezervime baktırmaya karar verdim , ay hamilelik düşüncesi bile içimi kıpır kıpır ediyor..

gönlüne göre olsun her şey ...
o hissi ben anlatmayayım , sen yaşa inşalllah

gözümsün

benim de
dur aus diye uluyum o hissedip geliyor hep
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

bu sefer hissedememişim canom

Hahaaaa bazıları kelek kavun tadında oluyor, hayal kırıklığı
Papaya = atanamamış mango

ayyyy evet nasıl sası nasıl sası hayaller mango hayatlar papaya

Hepfitim eger 2 cocuk dusunuyorsan hic biseyi bahane etme hemen doğur derim... ben kizimi 32 de dogurdum bence gec kaldimmm

kuzu çocuk demek sorumluluk demek, zaten çok çocuğu olup herşeye yetişen annelere ayrı bi saygı duyuyorum. bu sorumluluğu almaya hazır mıyım? nasıl büyütürüm, ben doğuracam ömrü bakıcı ile geçecek kafamda bin tane şey kuruyorum bi yandan drum korkutuyor sağolsun ama bende senin gibi 32 33 yaşında düşünebilirim herhalde.

anaaaammm miunun ahı tutmuştur geçmiş olsun canım

Salı Menüsü (KİLO VERME AMAÇLI DEĞİLDİR)

09:15
2 sahanda yumurta çörek otlu
1 kk peynir
1 dlm kızarmış kepek ekmek
7 zeytin
Domates/salatalık
Ihlamur

11:45

Sade kahve
1 dlm ananas
2 ceviz içi

14:00
1 büyük kase yoğurt yulaf ezmesi ve keten tohumu ile
1 portakal

18:30
Fırında sebzeli buğulama balık
Bol salata
1 dlm kepek ekmek

20:30
1 ceviz içi
3 gün kurusu/2 kare bitter
maden suyu

15 dk gebelik pilates

2.3 lt su @MiuLego

Az once karsi komsuya gectim cauin yanina tabak getirdiler tabikisi elimin tersiyle itiverdim

Melegiimm22 canım sporu yanlis yapiyosun bence.once yag yakman lazim jillian cok daha sonranin isi.bak ben neredeyse 18 kg verdim hala baslamadim hedef kiloma iyice yaklasmayi bekliyorum sobra jillian yapcam.sen leslie ve cardio ile baslamalisin.bi de o jillian bi gun 1 bi gun 2 olsrak yapilmiyo 1 aylik program 3 leveli 10ar gun yapıyorsun

@MiuLego kuzum biliyosun memleketteyim habire bi yerlere gidiyorum.bu evde pc masaüstü ve oglumun uyudugu odada.tv zaten ev halki bakiyo.tel de diger odalarda wifi cekmiyo.bi de babam yarin goreve gidecek birazdan yatarim yanımda kal modunda.firsat bulursam yapcam söz ama cidden zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…