Menü bildirimi @MiuLego
Sabah 7:30
Bir minik Medine hurması
İki adet incir
Kahvaltı 10:30
İki yumurtadan kaşarlı omlet
Bir dilim çavdar ekmeği
Çay
Ara kahve
Akşam 17:00
Tavuk soteden salata
Bir muz
nu ne diyeti bilmiyorum ama okurken acıkıyorumMenümü yazayım bariii hazır bitirmişken
Sabah 11 30
2 haş. Yumrta
Akşam 17.00
4 5 tane pırasa köftesi
Üzerine 1 kase naneli pulbiberli yoğurt
Su henüz 1.5 lt
ya ne güzel menü o öyle. zaten köz kırmızı biber gördüm yazının başında ağzımın suyu akmaya başladıBende menü yazayım belli ne yiyeceğim , eklemem olursa mutlaka yazıyorum zaten
Çarşamba Menüsü
09:30
2 kapya kırmızı biber közlenmiş bol limon ve zeytinyağı ile..
2 kk süzme peynir
7 zeytin
1/2 dlm kepekli ekmek
11:00
1 sade kahve
1 kivi
13:30
1 porsiyon buğulama balık
Soğan
1 dlm tb ruşeymli ekmek
Maden suyu
16:15
Sade türk kahvesi
18:30 gibi
Tarhana Çorbası ve
Ispanak yiyeceğim bir koca tabak
demir zavazingosu için yemekten iki saat sonra yoğurt yemeyi planlıyorum ...
Başka ekleme olmazsa benim adıma 10 numara beş yıldız :))
Su şu an 1.5 lt kadar ... devamı gelecek
@MiuLego (pişen şeyi üzümlü sevmem :) o yüzden en fazla paşanın hatrına bi iki çatal alırım )
ahahah mutluluğa bakson iki günsonra listedeyim hopppppppppppp
sabah
peynir,iki lokma ekmek
öglen 14:30
biraz tavuk salata
1 dlm beyaz peynir
3-4 ceviz
şuan aç degilim ama canım bişiyler yemek istiyoru(
güzel menü
yarı nakşamki muzu yeme canısı
malum perşembe ya
hafif olsun
nu ne diyeti bilmiyorum ama okurken acıkıyorum
ya ne güzel menü o öyle. zaten köz kırmızı biber gördüm yazının başında ağzımın suyu akmaya başladıafiyet olsun tadımlık o şeyden de yedik mi tamamdır
ahahah mutluluğa bak
yolun sonu gece yarısı mutfak ve karbon olur
kız yok hesabı yaptınız di mi diye soracaktım ..verdin ya bu ara .... beli bi kilonun üzerinde olman gerekiyor
eeee istesin zateeeeen
ne var yiyebileceğinn?
burda bırakma sakın
güzel menü
malum perşembe ya
hafif olsun
ya ne güzel menü o öyle. zaten köz kırmızı biber gördüm yazının başında ağzımın suyu akmaya başladıafiyet olsun tadımlık o şeyden de yedik mi tamamdır
ahahah mutluluğa bak
ben de üzümlü sevmembende çok severim miu ... yoğurtla severdim .. enişten dedi ... o ne öyle ? sen bol limon sıkıp zeytinyağı ile yesene dedi ...demez olaydı ... şimdi öyle bayılıyorumYusuf eli değdi ya ..çırptı etti ... onun hatrına iki çatal (cidden sevmem hiç üzümlü şükür )
bende çok severim miu ... yoğurtla severdim .. enişten dedi ... o ne öyle ? sen bol limon sıkıp zeytinyağı ile yesene dedi ...demez olaydı ... şimdi öyle bayılıyorumYusuf eli değdi ya ..çırptı etti ... onun hatrına iki çatal (cidden sevmem hiç üzümlü şükür )
kız normal yiyebileceğin bir yemek yok muay korktumm ya , ne yesem
sütlü kahve mi içsem ?
tırsttım valla
kız normal yiyebileceğin bir yemek yok mu
1 kasesebze yemeği artı yoğurt gibi
meyve ve yoğurt o zaman
nayın yok birşey
Ayy çok emek vermişsin hepsi çok güzel olmusEki Görüntüle 2091757 Eki Görüntüle 2091758 Eki Görüntüle 2091759 Eki Görüntüle 2091760 Eki Görüntüle 2091761 Eki Görüntüle 2091763 Eki Görüntüle 2091764 Eki Görüntüle 2091765 Eki Görüntüle 2091766
İkramları çok abartmıştım, orta sehpa da da dört beş çeşit vardı gözüm doymamıştı
Ama çok keyif akarak hazırladım her şeyi. Doğum da vs içimde kalan ne varsa çıkmıştı acısıdaha da zor yaparım
Midem yandı birkaç tane sade çubuk atayim ağzıma dedim ikindin ara öğünü gibi aman bakmaz olaydım dilim değdi geri çıkardım ağzımdan yaaa ne bu resim geç geç bitmiyor üşenmemişsin hiç yabence takımcak doyduk
ne kadar ayıp güzelim yemeğe neler demişsinMidem yandı birkaç tane sade çubuk atayim ağzıma dedim ikindin ara öğünü gibi aman bakmaz olaydım dilim değdi geri çıkardım ağzımdan yaaa ne bu resim geç geç bitmiyor üşenmemişsin hiç ya
Hee sev beniahahah benim de bulanmıyor kelebekkkk bence biz pro seviyoruz dostum
gönüller bir bebeeemsodayla dene kesin güzel oluyor
oo hem karbon hem pro dengeledik bakkkkkkkkkkkkkk
bulgur üstü solucancıklar
tatlı şirin sümüksü solucancıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
seni ben severim ki en çok ki sen kasabın karısı da yazsan isminin altına bu benim esmer bombam olduğun gerçeğini değiştiremez ki yine severim daha çok severim
gel yicem de hayde acıktım
özledim.. gel istedim ondannasılsın?
harika menü buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cuma beni çooooook mutlu edicen dimiiiiiiiiiiiiiiii
spor da
oh şükür hep iyi ol sen fılavırrrrrrrrrr
hiçbişey de kaçırmaara mesaj veriyom
Tamam miuşum yememgüzel menü
malum perşembe ya
hafif olsun
ahahah mutluluğa bak
ha yok cnm 66,7 filan olmam lazımm okadar olurum ancak sanırımmm
ay korktumm ya , ne yesem
sütlü kahve mi içsem ?
tırsttım valla
ben de üzümlü sevmem
veeee zaytinyağı limon ve sarımsakla efsane olur köz kırmızı biber
eniştenin damak zevki maşallah heeeeeeeeeeeeeeeeee
kırmızı biberi mi ? zeytinyag limon ile yiyorsun bende öyle severim birde sarımsak
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Bizim takım biraz sakin olunca dur biraz daha motive olayım diye sizlere bakayım dedim ama resmen sabah beri biriken mesaj sayısını görünce böyle oldum
Kızlar 500 mesaj nedir yahuuuuuEl insaf valla sizin takımda olsam herhalde dışarı gidip gelene kadar dünya muhabbet olunca oturup geçmişide okuyacağım diye gözlerim şeşi beş olur
Valla maşallahınız var
Sabah evde kahvaltımı yaptıktan sonra eşimin akrabasına kahvaltıya gittimTabiki herkes kahvaltısını ederken ben sadece şekersiz çayımla sohbete ortak oldum sonrada oturup bir güzel şekersiz Türk Kahvemi içtim
Baktım kızın okul çıkışına 1 saat vardı hemen eve geldim ve yemeğimi yedimdaha sonra ufaklığı okuldan alıp büyük kızın okuluna imza vermeye gittim ( cadı iki gün gitmedi okula sınava hazırlanacak ve çok yorgun hissettiği için diye )
Market alışverişimizi de yapıp eve geldik
Tuzlu kahvemi de içtikten sonraeşşek evlada bana bir keyif kahvesi yap dedim tuzlu yapmış tabi sonra yenisini yaptı ama ağzımın tadını bozdu kendimi mutfağa atıp akşamlık yemekleri ateşe koydum ( bana ıspanak evdekilere nohut )
Şimdide az dah aenerji alayım dedim sizlerden
Canım mutlaka hafifte olsa ye ..
yoğurt salata
yoğurt meyve
öyle kahve ile geçiştirme ....
he sarımsakta .. varbu sabah yoktu ama .
ayyy banu soracam bak telden ye bişey
dur gidip dolap karıştırayımmmm
iş yeri dolabı, hiçte aç degilim şuan ama bi yeme istegi var
o karbon çukuruna düşmek istemiyorum
Burda paylaşılan 4günlük bi diyete özendm ama liste tam olarak böyle değil ben kendime uyarladm:) dün bu saatlerda daha kötüydm ama şimdi daha iyiyim.güzel menü
malum perşembe ya
hafif olsun
ahahah mutluluğa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?