- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Çekirdek mi çitledin yoksa :)Yani azar azar ver ki yetişeyim sana
Bu gün gayet iyiyim. Aslında dün çok itiydim ama son anda kuruyemiş tükettim. Tüketmeseydim en az 500 eksi gelirdi. Tükettim 500 artı geldi . Neyse bu gün ve yarın telafi ederim nasılsa.
Sağol canım teşekkürler
Ney pişti hoşaf mı?Kek yapıyordun ,hoşaf da mı yaptın?
Bulgur pilavı,üzüm hoşafı ile yenilirse çok güzel kan yaparmış,bitkisel şifalar yazan bir kitapta okumuştum .Bugün yemeğin var da yarına yap istersen
Banum memnuniyetsiz olmanın sebebi 6 gündür kacak yok ve senin vücut kaçak istiyor sakın ha dusme Bizans oyunlarına sabret bak çok iyi gidiyorsun bu defa
Iki gun gonderme canim biraz toparlansin.. bende geçtiğimiz haftalarda göndermemistim toparladiydi ama gidince yine basladiİnşallah adam ya bu sene bi kurrulamadik hastalıktan okulda da sıkıntılar var öğretmeni değişmiş gondermesem mi diyorum icimden
Aynen şimdi öğretmen değişti yardımcı kadın değişti bilmiyorum ne olacak yarın toplantı var bakalım.okuldaIki gun gonderme canim biraz toparlansin.. bende geçtiğimiz haftalarda göndermemistim toparladiydi ama gidince yine basladi
İsteee bu ayyy cok merak ediyorum cumayiiii
yok cnm yemiycem
sabah keyifli kahvaltı yapamıyorum
yedigim zamannnnnnnn
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Bizim takım biraz sakin olunca dur biraz daha motive olayım diye sizlere bakayım dedim ama resmen sabah beri biriken mesaj sayısını görünce böyle oldum
Kızlar 500 mesaj nedir yahuuuuuEl insaf valla sizin takımda olsam herhalde dışarı gidip gelene kadar dünya muhabbet olunca oturup geçmişide okuyacağım diye gözlerim şeşi beş olur
Valla maşallahınız var
Sabah evde kahvaltımı yaptıktan sonra eşimin akrabasına kahvaltıya gittimTabiki herkes kahvaltısını ederken ben sadece şekersiz çayımla sohbete ortak oldum sonrada oturup bir güzel şekersiz Türk Kahvemi içtim
Baktım kızın okul çıkışına 1 saat vardı hemen eve geldim ve yemeğimi yedimdaha sonra ufaklığı okuldan alıp büyük kızın okuluna imza vermeye gittim ( cadı iki gün gitmedi okula sınava hazırlanacak ve çok yorgun hissettiği için diye )
Market alışverişimizi de yapıp eve geldik
Tuzlu kahvemi de içtikten sonraeşşek evlada bana bir keyif kahvesi yap dedim tuzlu yapmış tabi sonra yenisini yaptı ama ağzımın tadını bozdu kendimi mutfağa atıp akşamlık yemekleri ateşe koydum ( bana ıspanak evdekilere nohut )
Şimdide az dah aenerji alayım dedim sizlerden
Gecmis iyidir mansettir son dedikodu lardan haber alma kaynagidir candır canAyyy bizde geçmişi okuyacaz diye helak oluyozben yine geçmişte kaldım okuya okuya ana gelecem insallah
İsteee bu ayyy cok merak ediyorum cumayiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?