Yaaaa miu@Donna_salut nelerdesin sen donnaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Shut Up handeeeee başka takımlarda mı geziyon kız yine
hülyacımmmmmmm çok çok özletiyorsun @Daydream-
daktırım gel kız mali erkek diğil gel korkup kaçtın mı@kelebekolacam
canım hoşgeldin
bizde senden enerji alıyoruz günlerin dolu dolu geçiyor desene
şimdi sen kaç kilosun banu( kensi ismini telavuz etmek garip)
bi anlatsana bizeeee
hadi bak canım illa vardır bişeyler... şöyle doymuş git eve
yaz buraya bekliyorum
Vayyy çok güzel kabağı çok severim ben
Cuma günü uygulamaya gecicemTartıyı hep düz zemin üstüne koyun diyorlar ya. La dedim halı üstünde tartılınca ne oluyor ki deniyim. 50 kilo çıktımçok güze oluyormuş bundan sonra ben hep öyle tartılacam
Aaaaaa tebrik ediyorum çok başarılısın ya Allah sana bide hayırlı eş versin
Karıştırmasın kiben gelirsem sen benden kork işte
bayılırııımmmmmmm
ne güzel karışmış senin tarçınlar ya.. benimkiler süte karışmıyor hiç
pattis yemeyeydin
ya da bulgur
ikisi bir olmadı
akşamı beğendim öğlen ben de karnabahar yemeği yedim
ve evet açım
Canim ya bim de uygun kurabiye falan var hep milfoyude al börek yap aksamdanda kek tmmDaha once hic hazir almadmki kuzm ya bilmiyorum
Ama aksam esim gelince oma veririm cocug tatliyla kurabiyeyi yaparm yarinda börek vs kalanlari yaparm aksam gelecekler zaten
Dogru valla oyle ama ben kendimi kotu hissederim herkes bol bol yapiyo
Aksama esime atip yaparm ins simdi temzlgmi yaparm
Ay inan benimkide oyle masanin usundede durmuyo sipa 5 10 dk anca dayaniyo
Tamam canimbakarm artk etkete paylasrm
yogurt buldum sadecegggggg yiyorum şuan
hatta salatalık domates varmış dogradım üstüne lor serptim ama lorun tadı bozulmuş çok kötü
birde ben regliye yakın çok hassaslaşıyorum
ay bugün ne memnuniyetsiz oldum ya yediigm hiç bri şey mutlu etmedi beni
Demekki evlatciginla arkadas gibisin ne guzelSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Bizim takım biraz sakin olunca dur biraz daha motive olayım diye sizlere bakayım dedim ama resmen sabah beri biriken mesaj sayısını görünce böyle oldum
Kızlar 500 mesaj nedir yahuuuuuEl insaf valla sizin takımda olsam herhalde dışarı gidip gelene kadar dünya muhabbet olunca oturup geçmişide okuyacağım diye gözlerim şeşi beş olur
Valla maşallahınız var
Sabah evde kahvaltımı yaptıktan sonra eşimin akrabasına kahvaltıya gittimTabiki herkes kahvaltısını ederken ben sadece şekersiz çayımla sohbete ortak oldum sonrada oturup bir güzel şekersiz Türk Kahvemi içtim
Baktım kızın okul çıkışına 1 saat vardı hemen eve geldim ve yemeğimi yedimdaha sonra ufaklığı okuldan alıp büyük kızın okuluna imza vermeye gittim ( cadı iki gün gitmedi okula sınava hazırlanacak ve çok yorgun hissettiği için diye )
Market alışverişimizi de yapıp eve geldik
Tuzlu kahvemi de içtikten sonraeşşek evlada bana bir keyif kahvesi yap dedim tuzlu yapmış tabi sonra yenisini yaptı ama ağzımın tadını bozdu kendimi mutfağa atıp akşamlık yemekleri ateşe koydum ( bana ıspanak evdekilere nohut )
Şimdide az dah aenerji alayım dedim sizlerden
Canim cok gecmis olsun kuzuna rabbim sifa versin..Sağol sincabim hastaneye gitmeden anlatabilecek miyiz bakalım
Kiyamam ya bi kap yemek alıp gelesim geldi iş yerindede aç kalmak çok zor
yogurt buldum sadecegggggg yiyorum şuan
hatta salatalık domates varmış dogradım üstüne lor serptim ama lorun tadı bozulmuş çok kötü
birde ben regliye yakın çok hassaslaşıyorum
ay bugün ne memnuniyetsiz oldum ya yediigm hiç bri şey mutlu etmedi beni
Banada adaşıma deng gelince tuhaf geliyor her zaman
Şükür şu anda 87.4 kgyum daha doğrusu cuma öyleydim bakalım iki gün sonra ne çıkacağım
Maalesef boyun fıtığı yüzünden çok çok uzun yürüyemiyorum ama iki gündür zaten ayaklarım popişime değiyor gezmekteno bile yeterli olur inşallah
Spor salonuna gitmeyi özledim ama o çok sıkıntı olur diye doktorum önce git fizik tedavi doktorunla pazarlığını yap dedi bir neviheee yüzme serbest onada inşallah 2 ay sonra arkadaşımızla yazılacağız o yüzmeyi öğrenecek bende o arada 1 saatte olsa haftada iki gün serbest yüzerim dedim giderken en azından arkadaş oluruz diye bekliyorum biraz
Aslında kilom tabiki çok ama rekor kilomu düşününce baya baya fark vargeçen apartmanımızda oturan kızımın arkadaşları gördüklerinde Banu Abla manken gibi olmuşsun dediler tabi çocuklar toparlak halimi bildikleri için o halime kıyasla baya fark demenin biraz farklı bir yönünü bulmuşlar
Tabi daha nasipse 20 kg daha verirsem tam süper olacak
en azından yiyorsun ... hadi bak ... akşamda sütlü kahveni yap ...bişey olmaz o kadardan ...
Masallah canim insallah verirsin...Banada adaşıma deng gelince tuhaf geliyor her zaman
Şükür şu anda 87.4 kgyum daha doğrusu cuma öyleydim bakalım iki gün sonra ne çıkacağım
Maalesef boyun fıtığı yüzünden çok çok uzun yürüyemiyorum ama iki gündür zaten ayaklarım popişime değiyor gezmekteno bile yeterli olur inşallah
Spor salonuna gitmeyi özledim ama o çok sıkıntı olur diye doktorum önce git fizik tedavi doktorunla pazarlığını yap dedi bir neviheee yüzme serbest onada inşallah 2 ay sonra arkadaşımızla yazılacağız o yüzmeyi öğrenecek bende o arada 1 saatte olsa haftada iki gün serbest yüzerim dedim giderken en azından arkadaş oluruz diye bekliyorum biraz
Aslında kilom tabiki çok ama rekor kilomu düşününce baya baya fark vargeçen apartmanımızda oturan kızımın arkadaşları gördüklerinde Banu Abla manken gibi olmuşsun dediler tabi çocuklar toparlak halimi bildikleri için o halime kıyasla baya fark demenin biraz farklı bir yönünü bulmuşlar
Tabi daha nasipse 20 kg daha verirsem tam süper olacak
Biri yazmıştı,eğer kanser olmak istiyorsanız buzluğa patlıcan kızartıp koyun demiş üni hocasıYap yap sana da kolaylık olur. Bir gün zahmet çekiyorsun kış boyu rahat ediyorsun
Üzüm hoşafı yap Aus,kan olsun ,içine kayısı veya elma da koyabilirsinhadi bakalım ben çıkar .Paşam gelir şimdi ..kek yapacağız beraber ..sevmediği için okuldaki kuru üzümleri sıranın altında biriktirmişbende vermiyorlar sandım bu sene :))
şimdi onlarla kek yapacakmışız ..dün bi getirdi 14 paket
Ben de geçen gün okumuştum su,süt yerine soda ile yapıyorlar kahveyi,daha köpüklü olsun deyuyok illa yudum yudum değil de
canın isteyince de arada soda
ferahlatıyor o kahvenin ağır tadını azaltıyor
İnşallah adam ya bu sene bi kurrulamadik hastalıktan okulda da sıkıntılar var öğretmeni değişmiş gondermesem mi diyorum icimdenCanim cok gecmis olsun kuzuna rabbim sifa versin..
Kiyamam ya bi kap yemek alıp gelesim geldi iş yerindede aç kalmak çok zor
Sağol canım tisikkirler ederimmmWhiteblacklife gecmis olsun canım
Banum memnuniyetsiz olmanın sebebi 6 gündür kacak yok ve senin vücut kaçak istiyor sakın ha dusme Bizans oyunlarına sabret bak çok iyi gidiyorsun bu defa
yaa tabi baya kilo vermişisn cnm tebrikler , yüzme ile çok toparlanır vucutttt
yiyorum yogurtbi menuniyetsiz
sabah olsunda kahvaltı edeyim
Biri yazmıştı,eğer kanser olmak istiyorsanız buzluğa patlıcan kızartıp koyun demiş üni hocasıÖnceden yapardım ,bunu okuyunca buzluğa koymayı bıraktım Patlıcandaki nikotin kızartılıp buzluğa konulunca daha da etkili oluyormuş,zararlıymış
Üzüm hoşafı yap Aus,kan olsun ,içine kayısı veya elma da koyabilirsin
Ben de geçen gün okumuştum su,süt yerine soda ile yapıyorlar kahveyi,daha köpüklü olsun deyu
Yaptım bir kere,sonrasında boşver deynepnaz ,sen zaten beceriyorsun köpüklü kayfeyi boşa ziyan etme sodayı, dedim
Ney pişti hoşaf mı?Kek yapıyordun ,hoşaf da mı yaptın?pişti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?