Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaaa miu
Bugunki menum
Sabah
2 yumurtali omlet icinde yarim bardak sut 1 kasik yulaf kepegi 1 kasik peynir maydanoz var
5 zeytin
2 ceviz
Ara
Sade kahve ve 1 elma
Aksam
Karnabhar yemegi 6 kasik kiymali yanindada 1 kase yogurt
Su 2 litre
Eve gidemde jilian yapam

canım hoşgeldin
bizde senden enerji alıyoruz günlerin dolu dolu geçiyor desene
şimdi sen kaç kilosun banu( kensi ismini telavuz etmek garip )
bi anlatsana bizeeee

Banada adaşıma deng gelince tuhaf geliyor her zaman
Şükür şu anda 87.4 kgyum daha doğrusu cuma öyleydim bakalım iki gün sonra ne çıkacağım
Maalesef boyun fıtığı yüzünden çok çok uzun yürüyemiyorum ama iki gündür zaten ayaklarım popişime değiyor gezmekten o bile yeterli olur inşallah
Spor salonuna gitmeyi özledim ama o çok sıkıntı olur diye doktorum önce git fizik tedavi doktorunla pazarlığını yap dedi bir nevi heee yüzme serbest onada inşallah 2 ay sonra arkadaşımızla yazılacağız o yüzmeyi öğrenecek bende o arada 1 saatte olsa haftada iki gün serbest yüzerim dedim giderken en azından arkadaş oluruz diye bekliyorum biraz

Aslında kilom tabiki çok ama rekor kilomu düşününce baya baya fark var geçen apartmanımızda oturan kızımın arkadaşları gördüklerinde Banu Abla manken gibi olmuşsun dediler tabi çocuklar toparlak halimi bildikleri için o halime kıyasla baya fark demenin biraz farklı bir yönünü bulmuşlar
Tabi daha nasipse 20 kg daha verirsem tam süper olacak

hadi bak canım illa vardır bişeyler... şöyle doymuş git eve

yaz buraya bekliyorum

yogurt buldum sadecegggggg yiyorum şuan
hatta salatalık domates varmış dogradım üstüne lor serptim ama lorun tadı bozulmuş çok kötü
birde ben regliye yakın çok hassaslaşıyorum
ay bugün ne memnuniyetsiz oldum ya yediigm hiç bri şey mutlu etmedi beni

Vayyy çok güzel kabağı çok severim ben
Tartıyı hep düz zemin üstüne koyun diyorlar ya. La dedim halı üstünde tartılınca ne oluyor ki deniyim. 50 kilo çıktım çok güze oluyormuş bundan sonra ben hep öyle tartılacam
Cuma günü uygulamaya gecicem
Aaaaaa tebrik ediyorum çok başarılısın ya Allah sana bide hayırlı eş versin
Karıştırmasın ki üzerinde sadece ictikce az az geliyor
Canim ya bim de uygun kurabiye falan var hep milfoyude al börek yap aksamdanda kek tmm

Oğlum uyuduktan sonra uyumusum ben de biraz.gözümün acısı gecti.

Menu de vereyim.regl haftam yine doymuyorum dunyalari yiyecek gibiyim.

Sabah 10.30
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 13.30
1 elma

Ara 15.30
1 elma
5 cig badem

Aksam 17.30
Yarim kepce tarhana corbasi
1 tabak kiymali karnabahar
Yarim havuc

Su 2lt
@MiuLego

en azından yiyorsun ... hadi bak ... akşamda sütlü kahveni yap ...bişey olmaz o kadardan ...

Demekki evlatciginla arkadas gibisin ne guzel

Kiyamam ya bi kap yemek alıp gelesim geldi iş yerindede aç kalmak çok zor

yaa tabi baya kilo vermişisn cnm tebrikler , yüzme ile çok toparlanır vucutttt

en azından yiyorsun ... hadi bak ... akşamda sütlü kahveni yap ...bişey olmaz o kadardan ...

yiyorum yogurt bi menuniyetsiz
sabah olsunda kahvaltı edeyim

Masallah canim insallah verirsin...

Yap yap sana da kolaylık olur. Bir gün zahmet çekiyorsun kış boyu rahat ediyorsun
Biri yazmıştı,eğer kanser olmak istiyorsanız buzluğa patlıcan kızartıp koyun demiş üni hocasıÖnceden yapardım ,bunu okuyunca buzluğa koymayı bıraktım Patlıcandaki nikotin kızartılıp buzluğa konulunca daha da etkili oluyormuş,zararlıymış

Üzüm hoşafı yap Aus,kan olsun ,içine kayısı veya elma da koyabilirsin

yok illa yudum yudum değil de
canın isteyince de arada soda
ferahlatıyor o kahvenin ağır tadını azaltıyor
Ben de geçen gün okumuştum su,süt yerine soda ile yapıyorlar kahveyi,daha köpüklü olsun deyu
Yaptım bir kere,sonrasında boşver deynepnaz ,sen zaten beceriyorsun köpüklü kayfeyi boşa ziyan etme sodayı, dedim

yaa tabi baya kilo vermişisn cnm tebrikler , yüzme ile çok toparlanır vucutttt

yiyorum yogurt bi menuniyetsiz
sabah olsunda kahvaltı edeyim
Banum memnuniyetsiz olmanın sebebi 6 gündür kacak yok ve senin vücut kaçak istiyor sakın ha dusme Bizans oyunlarına sabret bak çok iyi gidiyorsun bu defa

pişti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…