Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Söze nerden başlayacağım bilemiyorum. ...

Çok ilginç bir şey oldu, çok acayip....

Bugün mutfağa girdim eşimin daha önce bana aldığı çiçeklerin kokusu geldi burnuma, ah dedim keşke bugün çiçek alsa. Hatta kendim mi alsam diye bile düşündüm, öyle güzel koktu , aserdim sanki.

Sonraaaaa

Akşam oğlumu bekliyorum zil çaldı kapıyı bir açtım oğlumun elinde bir gül, eşimde arkasında dedesi getiriyor normalde biliyorsunuz oğlumu.

Anne süpriz dedi. Aynen bugün hissettiklerimi kapının eşiğinde onlara da söyledim. Ne oluyoruz yavvv dedim kimin kalbi temiz şimdi

Oğlum aldırdı sandım babasına , yok anne babam almış ben vermek istedim dedi

Tövbe estağfurullah noluyor aramız berbat yani her zamanki gibi.
Sendikaya gidiyorum diye çıktı az önce yoksaaaa

Az heyecan katayım dedim

Bu adam odun olabilir kütük alabilir ilgisiz olabilir kadın ruhundan anlamıyor olabilir ama seni seviyor eflal bu kesin sadece bence alınma gücenme bana ama ilgi alamiyor galiba senden

Bu adam odun olabilir kütük alabilir ilgisiz olabilir kadın ruhundan anlamıyor olabilir ama seni seviyor eflal bu kesin sadece bence alınma gücenme bana ama ilgi alamiyor galiba senden
İlgi alamıyor derken anlamadım canım

Efser ne güzel işte, ben bile mutlu oldum okurken, demek ki arayı düzeltmeye çalışıyor, bir adım gelene koşa koşa git sen de, akşam içim en sevdiği yemeyi yap , masaya da gülü koy,görsün güzel yaklaşınca güzel tepki aldığını heveslenir hep sürpriz yapar , oğlun da sevinir ay çok mutlu oldum yaaaa :)

İlgi alamıyor derken anlamadım canım
Sen onun sana yaptıkları için afetmiyorsun onu oda bunun farkında ve suç bastırıyor diye dusunuyordum hep ama şimdi bi geri adım bi hatayı anlamaya başlamış gibi geldi umarım öyledir umarım rabbim mutluluğunuzu artirir

Yemeğini yedi canım öyle çıktı. Emin ol adım atan taraf alttan alan üstünü örten taraf hep ben oluyorum. O Jason ben erkek gibiyiz, gönül alan hep ben olurum. Çoook uzun be canım bana yaşattıkları buraya yazsam sayfalar dolar. Bana yaptığı yanlışların yanında bir gülün lafı bile olmaz. Tanı ki ben yine adım atarım ama o beni buna yine pişman eder kendince hiç hata görmeyen bir insanla yaşamak çok zor. .

Eflal anın tadını çıkar kocan sana gül almış bırak geçmişi geleceği boşver şimdilik bunun mutluluğunu yasasana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…