Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kendinde hata görmeyen erkek mi dedin , bende de var bir tane
Olsun kuzu geçmişe sünger çekmek lazım yoksa geçmiş pranga gibi ayağımıza takılır ileriye gidemezsin..
Bugün sen de iyi ol, oğlunu düşün, gece yatınca yüreği pır pır etsin, annem ne mutluydu desin sen ileriye bak geçmiş geçmişte kaldı, belki bu eskiyi kapatıp yeni sayfa açmak için fırsattır şansı kaçırma

Tabi canım burda yazdığım kadarını bildiğiniz için iyi anlıyorum sizi. Ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm sanırım. Gerçekten öyle değil, o şimdi bir gül aldı ya ben masum masum her şey yoluna girecek diye umut ederim ama o beni her seferinde pişman eder. Ben hatalarımın farkında bir insanım, düzeltmek için çok uğraştım ama o en ufak adım atmadı bana. Benim ilaç kullandığım dönemde bunu bile kullandı zaten tescillisin manasında. Çok fazla şey varda benim buraya yazacak gücüm yok ama bil ki affı zor şeyler yaşattı ve bunlar için en ufak pişmanlık duyup özür dileyecek bir şey yapmadı, haklı buldu kendini.

Sadece şunu düşünüyorum hep bu adam böyle değildi özünde iyi biri bir umut eski haline döner

İnşaallah öyledir canım inşaallah bugün güzel bir dönüm noktası olur bizim için sağol

Eflal evet bunların hepsini anlıyorum herkesin evinde gizli kapılar ardında yaşananlar çok farklı herkes en iyisini kendi bilir ben ne umut et diyorum nede pişman olmasını ozur dilemesini bekle sadece dediğim yemek yiyip evden sırf sana gül almak için çıkması çok güzel birşey hangi kadına sorsam mutlu olur böyle bi jestte sadece şuan mutlu ol yaptıklarını unut şöyle yap böyle yap diye ahgam kesmek haddine değil sadece sevindim mutlu oldum de yani

Kiz benimkide hep sendikaya gider

Bir de ahanda buraya parmağımı basarım evli olup da kocasını çocuk gibi idarenetmrk zorunda olmayan hiçbir kadın yok bence, ama az ama çok hepimiz anne gibi idare ediyoruz onları
Muhakkak canım ama ben o konuda farklı düşünüyorum idare edilmek isteyen erkek idare edilir. Bunu da şu sebepten düşünüyorum, 5 erkek kardeş eşim iki de kız. Üç erkek evli, biri mesela çok güzel huyu suyu, tabiri caizse parmağında oynatıyor eşi, bu kaynımla alakalı öyle bir çocuktu zaten, her söze giden kanan saf bir çocuk. Diğer kaynım kalın kafalı sabit fikirli dediğim dedik karısı asla onu idare edemez. Benim eşim de kimsenin sözüne gitmez doğrusu ne ise o dur bunu kimse değiştiremez.

kız ilk cumleyi okudum icime okuz oturdu korktum kotu bisey oldu sandim

Anam kendinde hata goren erkek varmiymis valla inanmam kesin robottur o yada erkek değildir kesin vardır bi halt onda

İdare etmek derken yaptıklarını sineye çekmek, alttan almak,sorumluluklarını hatırlatmak demek istedim. Yoksa evlilikte biri diğerini parmağında oynatıyorsa bir sorun çıkar muhakkak sonunda..
Eşin prensipli insanmış , katı olurlar ama sevmeyen erkek de Gül almaz dimi :)

Geçmiş geçmişte kalmalı umarım bir gün başarırım bunu yaşattıklarindan dolayı mesafe var tabi ki artık bende son bir aydır özelikle.
Kiz benimkide hep sendikaya gider
derler ya eşiniz size hediye almaya çiçek almaya başladıysa eyvah diye Okan dedim kız yoksa benimki zaten akşam hep dışarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…