Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Darisi bana
Bizmde bi emniyet isi kaldi
Neler gerekiyo
Dosya kimlik baska ? Hic arastmadm daha
Ve ucreti nekadar odednz kuzm
Valla cnm vergi dairesine 495 tl
Kâğıt bedeli var yine vergi dairesine 135 tl
Bide 25 tl de vakıf banka yatırdık
Sağlık raporu sağlık ocagindan alman yeterli
Kan grubu kağıdı
Emniyette parmak izini alıyorlar 2 tanede biyometrik fotoğraf ( 1 fotoğraf da sağlık belgesi için geçerli) bukadar cnm

Menü mmmmm
Sabah 2 dilim sucukla yumurta domates zeytin kaşar ve beyaz peynir biber yarım dilim ekmek

Ara tarcinli süt
Kizin portakalın posası bir dilim

Öğlen
1kepce bamya bir kase yoğurt ve 5 yaprak marul
Ekmek yok

Akşam
Küçük kase mercimek
Bir tabak yumurtalı ıspanak
Bir kase yoğurt (salata yoktu yoğurt yedim artik ispanakla)

30 dk leslie
100 bölgesel
5 er dk kol ve alt bacak videosu yatmadan tekrar spor yaparsam eklerim
@MiuLego Melegiimm22 cakil80

Haklısın canım. İki taraf da idare edebilmeli birbirini. Severek evlendik zaten sadece artık sevmediğini düşünüyordum yaşattıklarindan ötürü, umarım kalbine merhamet gelmiştir tekrar

Saol miu aldık gitti valla geçici ehliyet verdiler aslını 15 gün sonra adrese teslim edeceklermiş

Anam kendinde hata goren erkek varmiymis valla inanmam kesin robottur o yada erkek değildir kesin vardır bi halt onda
Ahhaahhaa evet bence de, benimkini bazen sıkıştırıyorum özür dile benden diye, öyle bir yarım ağızla söylemesi var ki, sonra da sanki küfür etmişim gibi tüm gün somurtur. Zorlamıyorum artık zaten, onun yerine gelir şebeklik yapar ben de özür diledi diye kabul ediyorum

Anam kendinde hata goren erkek varmiymis valla inanmam kesin robottur o yada erkek değildir kesin vardır bi halt onda
Kız olmaz mı. Özür dileyen erkek yok mu çoook var. Ben gördüm yani. Özür dilemek nedir hatalı olduğunu kabul etmek. Bizde düşmemiş diye yok saymayalım

Haklısın canım. İki taraf da idare edebilmeli birbirini. Severek evlendik zaten sadece artık sevmediğini düşünüyordum yaşattıklarindan ötürü, umarım kalbine merhamet gelmiştir tekrar
İnşallah aminnnnnnnn inşallah o evdende kurtulur eski huzurlu mutlu gunlerinize kavuşursunuz

Gelmiştir canım , sen gelmiş olarak kabul et ki iyiye gitsin,güzel düşün ki güzel olsun

Evet vaytim oksurugu azaldi baya. Bugun gittim ona 2 tane hasyun iclik aldim,kestane bali aldim polen ve propolisle karistirdik verdik biraz. Kemik suyu icirdim bi kasik da tursy suyu kandirip icirdim
Kendine geldi ama
nar_cicegim toparlayabildin mi nasılsın kuzun nasıl oldu bir girde ceeee de bize

Kız olmaz mı. Özür dileyen erkek yok mu çoook var. Ben gördüm yani. Özür dilemek nedir hatalı olduğunu kabul etmek. Bizde düşmemiş diye yok saymayalım
Eflal geçen hastanede aman eşimi bi gor aman allahım dersin bu çocuklar nasıl hasta olur usuttun iyi bakadin ama neler sayıyor bana neyse sus dedim zaten ben de kendimi suçluyorum içimden doktora bi girdik virus okuldan kapmış usutmekle alakası yok bağışıklık sistemleri gelişimleri yaşlarının ustunden dedi doktor ya esime çıkınca dedim ben mi yapmisim ne dedi biliyor musun daha iyi baksaydin olmazlardı dedim yuhhhh artık yani yok haklı olacak nokta yoksa bile üretiyorlar

Evet vaytim oksurugu azaldi baya. Bugun gittim ona 2 tane hasyun iclik aldim,kestane bali aldim polen ve propolisle karistirdik verdik biraz. Kemik suyu icirdim bi kasik da tursy suyu kandirip icirdim
Kendine geldi ama
İnşallah düzelir doktor da demişti bize kestane balı bronş için çok faydalı bende veriyorum ogluma kendimden sabahları yiyorum

Ben susuz kaldigimda bide birden karbon kesin oluyor başım dönüyor düşecek gibi oluyorum. Sanki yer ayağımin altından kayiyor. O sırada derin nefes alma alırsan vücudun da uyusuyor.

Ne yapıyonuz canlar oğlumu ayakta sallamaya başladım doğrumu yanlış mı bilmiyorum güya sallamayacaktım memede uyuyor ama okuduğum yorumlardan korktum resmen ilerde zor oluyormuş memede uyuması birde memeyi bırakınca çok zor oluyormuş uyku düzeni bende şimdi sallamaya alıştırıyorum inşallah alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…