Ni ha ha heyecan katayım dedim başardımkız ilk cumleyi okudum icime okuz oturdu korktum kotu bisey oldu sandim
Valla cnm vergi dairesine 495 tlDarisi bana
Bizmde bi emniyet isi kaldi
Neler gerekiyo
Dosya kimlik baska ? Hic arastmadm daha
Ve ucreti nekadar odednz kuzm
Yeni lavaboyu ovdum çamaşır suyuyla aman hemen de anla kafam iyi işte idare edin la koca 7 tk bi deliye sahip çıkamamış dedirtmeyin bakinWhiteblacklife alin bu vayti burdan duşa sokun camasir suyunu cekip cekip buraya geliyo
Haklısın canım. İki taraf da idare edebilmeli birbirini. Severek evlendik zaten sadece artık sevmediğini düşünüyordum yaşattıklarindan ötürü, umarım kalbine merhamet gelmiştir tekrarİdare etmek derken yaptıklarını sineye çekmek, alttan almak,sorumluluklarını hatırlatmak demek istedim. Yoksa evlilikte biri diğerini parmağında oynatıyorsa bir sorun çıkar muhakkak sonunda..
Eşin prensipli insanmış , katı olurlar ama sevmeyen erkek de Gül almaz dimi :)
Saol miu aldık gitti valla geçici ehliyet verdiler aslını 15 gün sonra adrese teslim edeceklermişben deeeeeeeeeeee yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn yağ mı yakıyoruz çatır çatırrrrrrrrrrrrrrrrr
aaa ehliyet mi alıyorsun hayırlı olsun
kız kendi karbonları gömmüş senin peynire mi dil uzatıyor
dil mii
dil peyniri
oyyy başarılar deynepim
ahahahah ahhaahaha deli yaaaaa hahahaha
ben de öyle yapayım cumaya
Sence bu takimda 1 tane mi deli varYeni lavaboyu ovdum çamaşır suyuyla aman hemen de anla kafam iyi işte idare edin la koca 7 tk bi deliye sahip çıkamamış dedirtmeyin bakin
Ahhaahhaa evet bence de, benimkini bazen sıkıştırıyorum özür dile benden diye, öyle bir yarım ağızla söylemesi var ki, sonra da sanki küfür etmişim gibi tüm gün somurtur. Zorlamıyorum artık zaten, onun yerine gelir şebeklik yapar ben de özür diledi diye kabul ediyorumAnam kendinde hata goren erkek varmiymis valla inanmam kesin robottur o yada erkek değildir kesin vardır bi halt onda
Barnami geçen gittiğimizde seettilerdi cnm şimdi bi imza iki foto hallettikKiskanmadi mi barnaaani
Tüh ya çok heveslenmistim
Ni ha ha heyecan katayım dedim başardım
Kız olmaz mı. Özür dileyen erkek yok mu çoook var. Ben gördüm yani. Özür dilemek nedir hatalı olduğunu kabul etmek. Bizde düşmemiş diye yok saymayalımAnam kendinde hata goren erkek varmiymis valla inanmam kesin robottur o yada erkek değildir kesin vardır bi halt onda
İnşallah aminnnnnnnn inşallah o evdende kurtulur eski huzurlu mutlu gunlerinize kavuşursunuzHaklısın canım. İki taraf da idare edebilmeli birbirini. Severek evlendik zaten sadece artık sevmediğini düşünüyordum yaşattıklarindan ötürü, umarım kalbine merhamet gelmiştir tekrar
Allah şifa versin kuzum . Salginmi var ne tüm bebeler hasta vallaOğlum hasta canım bugün dün akşam ateşlendi sabaha kadar nöbet tuttum şimdi de rahatsiz bekliyoruz öyle bakalim
Gelmiştir canım , sen gelmiş olarak kabul et ki iyiye gitsin,güzel düşün ki güzel olsunHaklısın canım. İki taraf da idare edebilmeli birbirini. Severek evlendik zaten sadece artık sevmediğini düşünüyordum yaşattıklarindan ötürü, umarım kalbine merhamet gelmiştir tekrar
nar_cicegim toparlayabildin mi nasılsın kuzun nasıl oldu bir girde ceeee de bize
Eflal geçen hastanede aman eşimi bi gor aman allahım dersin bu çocuklar nasıl hasta olur usuttun iyi bakadin ama neler sayıyor bana neyse sus dedim zaten ben de kendimi suçluyorum içimden doktora bi girdik virus okuldan kapmış usutmekle alakası yok bağışıklık sistemleri gelişimleri yaşlarının ustunden dedi doktor ya esime çıkınca dedim ben mi yapmisim ne dedi biliyor musun daha iyi baksaydin olmazlardı dedim yuhhhh artık yani yok haklı olacak nokta yoksa bile üretiyorlarKız olmaz mı. Özür dileyen erkek yok mu çoook var. Ben gördüm yani. Özür dilemek nedir hatalı olduğunu kabul etmek. Bizde düşmemiş diye yok saymayalım
İnşallah düzelir doktor da demişti bize kestane balı bronş için çok faydalı bende veriyorum ogluma kendimden sabahları yiyorumEvet vaytim oksurugu azaldi baya. Bugun gittim ona 2 tane hasyun iclik aldim,kestane bali aldim polen ve propolisle karistirdik verdik biraz. Kemik suyu icirdim bi kasik da tursy suyu kandirip icirdim
Kendine geldi ama
Ben susuz kaldigimda bide birden karbon kesin oluyor başım dönüyor düşecek gibi oluyorum. Sanki yer ayağımin altından kayiyor. O sırada derin nefes alma alırsan vücudun da uyusuyor.Herkese merhaba, ben bu akşam çok fenalaştım.
Birden başım dönmeye başladı, üzerime bir yorgunluk çöktü kafamı bile tutamadım,ayağım ellerim hissizleşti
Önce kayısı attım ağzıma fayda etmedi, Bir parça çikolata yedim sonra ayaklarımı kaldırdım duvara yattım öylece baktım olmuyor kendimi zorladım yürüdüm azıcık kendime geldim.
O kadar korktum ki anlatamam, kendimi çok zorlamamaya karar verdim, yaramıyor bana çok zorlamak, allahım umarım tekrarlamaz bu durum, sağlıktan da olmayayım.
@MiuLego liste falan istemiyorum, azar azar zorlanmadan uzun zamanda vereyim ben, listeyi bozarım çok eksiler getiremem sanırım..diyete devam edicem ama çok zorlamayacağım kendimi..
Bu hafta 700 gram gitti zaten..
Ben her hafta 500 gramla devam edeyim
Allahım allah kimseyi sağlıkla sınamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?