- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet canım, bir de omdan önceki gece elektrikli battaniyeyi açık unutmuşum su içinde uyandım, susuz da kalmılımdır şimdi güzelce su da içiyorumBen susuz kaldigimda bide birden karbon kesin oluyor başım dönüyor düşecek gibi oluyorum. Sanki yer ayağımin altından kayiyor. O sırada derin nefes alma alırsan vücudun da uyusuyor.
Ben fırında kızartıyorum kiBiri yazmıştı,eğer kanser olmak istiyorsanız buzluğa patlıcan kızartıp koyun demiş üni hocasıÖnceden yapardım ,bunu okuyunca buzluğa koymayı bıraktım Patlıcandaki nikotin kızartılıp buzluğa konulunca daha da etkili oluyormuş,zararlıymış
Üzüm hoşafı yap Aus,kan olsun ,içine kayısı veya elma da koyabilirsin
Ben de geçen gün okumuştum su,süt yerine soda ile yapıyorlar kahveyi,daha köpüklü olsun deyu
Yaptım bir kere,sonrasında boşver deynepnaz ,sen zaten beceriyorsun köpüklü kayfeyi boşa ziyan etme sodayı, dedim
Canim senin çocuk ne kadarlikNe yapıyonuz canlar oğlumu ayakta sallamaya başladım doğrumu yanlış mı bilmiyorum güya sallamayacaktım memede uyuyor ama okuduğum yorumlardan korktum resmen ilerde zor oluyormuş memede uyuması birde memeyi bırakınca çok zor oluyormuş uyku düzeni bende şimdi sallamaya alıştırıyorum inşallah alışır
Valla balım iki cocugumda memede uyudu hep o ayakta sallama işine hiç girmedim ben oğlumu kesincede öyle cok zorluk yasamadim sukur yani ki bagimliydi benim sıpaNe yapıyonuz canlar oğlumu ayakta sallamaya başladım doğrumu yanlış mı bilmiyorum güya sallamayacaktım memede uyuyor ama okuduğum yorumlardan korktum resmen ilerde zor oluyormuş memede uyuması birde memeyi bırakınca çok zor oluyormuş uyku düzeni bende şimdi sallamaya alıştırıyorum inşallah alışır
Hakkınızda hayırlısı olsun canımAy kızlar esim tayin isticek okullar yarin sonuclar da haftaya cuma günü belli olacak cok stres yaptim olsa bi dert olmasa bi dert stresten şiştim yeminle
Bakiyim zorla vericem artik canim. Bi daha tekrarlamasin. Sahlep aldim bi de gercek sahlep yaptim evde ama icmedi bi daha denicem yarin. Cok guzel olduİnşallah düzelir doktor da demişti bize kestane balı bronş için çok faydalı bende veriyorum ogluma kendimden sabahları yiyorum
Sabah aldigin demir çay içtiğinde emilimi yok oluyor akşamda ayranla ciğer aynı sorun hadi sabahı caysiz yapamam dersin ama etle ayran yoğurt tüketme canim
Hasta olmak uzereyim de deliliğe vuruyorumSen nasilsin vaytim.
Canim benim oglum emmeyi 6 bucuk ayda birakti 13 aylik hic sallamadim son 3 ay haric hic zorlanmadim.9 aya kadar onceden emzirip sonrasinda biberonu verip koyardim yataga uyurdu.ama ne zaman ki ayaklanmaya basladi benim icin zor olmaya basladi.uyandigi gibi kalkip dikildi ben de kucaga alip rahatlattim derken kucakta uyunaya alisti sipa.simdi calisnaya baslayinca bakacak kişi icin cok zor olacak.annem kiziyo keske ayaga alistirsaydin herkes uyutur diye.Ne yapıyonuz canlar oğlumu ayakta sallamaya başladım doğrumu yanlış mı bilmiyorum güya sallamayacaktım memede uyuyor ama okuduğum yorumlardan korktum resmen ilerde zor oluyormuş memede uyuması birde memeyi bırakınca çok zor oluyormuş uyku düzeni bende şimdi sallamaya alıştırıyorum inşallah alışır
Aman dikkatli ol bak yenilemesin hastaligin vaytim sen cok yoruyorsun kendiniHasta olmak uzereyim de deliliğe vuruyorumicim titriyor
Kurbaiyeyi yaptm canısı simdide sutlu tatliyi yaoicam kizi babaya vercemVayyy çok güzel kabağı çok severim ben
Cuma günü uygulamaya gecicem
Aaaaaa tebrik ediyorum çok başarılısın ya Allah sana bide hayırlı eş versin
Karıştırmasın kiüzerinde sadece ictikce az az geliyor
Canim ya bim de uygun kurabiye falan var hep milfoyude al börek yap aksamdanda kek tmm
Ayrandami öyle yapıyor bilmiyordum cnmSabah aldigin demir çay içtiğinde emilimi yok oluyor akşamda ayranla ciğer aynı sorun hadi sabahı caysiz yapamam dersin ama etle ayran yoğurt tüketme canim
Canim sallanilmasi pek onerilmiyor ben hic sallamadim koydum yataga uyudu hic yaninada yatmadım oyle alıştı...Ne yapıyonuz canlar oğlumu ayakta sallamaya başladım doğrumu yanlış mı bilmiyorum güya sallamayacaktım memede uyuyor ama okuduğum yorumlardan korktum resmen ilerde zor oluyormuş memede uyuması birde memeyi bırakınca çok zor oluyormuş uyku düzeni bende şimdi sallamaya alıştırıyorum inşallah alışır
Çık güzel menü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?