Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben susuz kaldigimda bide birden karbon kesin oluyor başım dönüyor düşecek gibi oluyorum. Sanki yer ayağımin altından kayiyor. O sırada derin nefes alma alırsan vücudun da uyusuyor.
Evet canım, bir de omdan önceki gece elektrikli battaniyeyi açık unutmuşum su içinde uyandım, susuz da kalmılımdır şimdi güzelce su da içiyorum
Hepimiz umarım yaşamayız bu durumu.
Şimdi öğlen yemeği de yiyeceğim

Ben fırında kızartıyorum ki üstüne fırça ile yağ sürüyorum azcık. Ona kalırsa kanser yapmayan ne var ki deynep . Yediğimiz ney sağlıklı ki

Canim senin çocuk ne kadarlik

Valla balım iki cocugumda memede uyudu hep o ayakta sallama işine hiç girmedim ben oğlumu kesincede öyle cok zorluk yasamadim sukur yani ki bagimliydi benim sıpa

İnşallah düzelir doktor da demişti bize kestane balı bronş için çok faydalı bende veriyorum ogluma kendimden sabahları yiyorum
Bakiyim zorla vericem artik canim. Bi daha tekrarlamasin. Sahlep aldim bi de gercek sahlep yaptim evde ama icmedi bi daha denicem yarin. Cok guzel oldu

Sabah aldigin demir çay içtiğinde emilimi yok oluyor akşamda ayranla ciğer aynı sorun hadi sabahı caysiz yapamam dersin ama etle ayran yoğurt tüketme canim

Bugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta haşlanmış
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
7 badem ,10 kuru üzüm

Aksam 16.20
1 tabak kiymali patlican yemegi
1 kucuk kase yogurt
1 kase dolusu salata
1 adet kizarmis form ekmek

2 lt su içildi @MiuLego
60 dakika bisiklet cevirme nehirnil111

Ortim @masumm
Mortiler hepfit ve Whiteblacklife

Veeeee kelebekolacam

Canim benim oglum emmeyi 6 bucuk ayda birakti 13 aylik hic sallamadim son 3 ay haric hic zorlanmadim.9 aya kadar onceden emzirip sonrasinda biberonu verip koyardim yataga uyurdu.ama ne zaman ki ayaklanmaya basladi benim icin zor olmaya basladi.uyandigi gibi kalkip dikildi ben de kucaga alip rahatlattim derken kucakta uyunaya alisti sipa.simdi calisnaya baslayinca bakacak kişi icin cok zor olacak.annem kiziyo keske ayaga alistirsaydin herkes uyutur diye.

Kurbaiyeyi yaptm canısı simdide sutlu tatliyi yaoicam kizi babaya vercem
Yarinda borek yaparm biter insaAllah
Ama temizlik yaotrmadi sipa
Aksamdan wc banyo yikaRm ins yarinda evi suprp silerm is bitmiyo anam hergun is

Canim sallanilmasi pek onerilmiyor ben hic sallamadim koydum yataga uyudu hic yaninada yatmadım oyle alıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…