Eee gittin kv evini temizledin sifayi kaptin...gecmis olsun canimmm sıcak biseyler ic..Hasta olmak uzereyim de deliliğe vuruyorumicim titriyor
Amin inşallahİnşallah aminnnnnnnn inşallah o evdende kurtulur eski huzurlu mutlu gunlerinize kavuşursunuz
İnşaallahGelmiştir canım , sen gelmiş olarak kabul et ki iyiye gitsin,güzel düşün ki güzel olsun
Ayyy he sen hasta ettin deli oluyorum bir anneye bu söylenir mi yaEflal geçen hastanede aman eşimi bi gor aman allahım dersin bu çocuklar nasıl hasta olur usuttun iyi bakadin ama neler sayıyor bana neyse sus dedim zaten ben de kendimi suçluyorum içimden doktora bi girdik virus okuldan kapmış usutmekle alakası yok bağışıklık sistemleri gelişimleri yaşlarının ustunden dedi doktor ya esime çıkınca dedim ben mi yapmisim ne dedi biliyor musun daha iyi baksaydin olmazlardı dedim yuhhhh artık yani yok haklı olacak nokta yoksa bile üretiyorlar
Hiç bulaşma amam diyeyim 3 yaşında hala sallanmak istiyorNe yapıyonuz canlar oğlumu ayakta sallamaya başladım doğrumu yanlış mı bilmiyorum güya sallamayacaktım memede uyuyor ama okuduğum yorumlardan korktum resmen ilerde zor oluyormuş memede uyuması birde memeyi bırakınca çok zor oluyormuş uyku düzeni bende şimdi sallamaya alıştırıyorum inşallah alışır
640 tl falan haValla cnm vergi dairesine 495 tl
Kâğıt bedeli var yine vergi dairesine 135 tl
Bide 25 tl de vakıf banka yatırdık
Sağlık raporu sağlık ocagindan alman yeterli
Kan grubu kağıdı
Emniyette parmak izini alıyorlar 2 tanede biyometrik fotoğraf ( 1 fotoğraf da sağlık belgesi için geçerli) bukadar cnm
Mercimekli pilav mı
mmm bayılırım, bizim memlekette kahverenkli mercimekli pilavda yaparlar bol tere yağında off çok özledim.ada81 Nevreste @Efser bilir
aynı zamanlarda içmişizzz, ben sodasız içtim, soda ile kahve hiç denemedim bu arada
güle güle kullan canım.
dedim sana yapma detoks diye, ben yarın için pro salata düşünüyorum, sonrasında kaldığım yerden devam makbuş, bundan sonra ayran aşı detoksu dışında detoks yok bana yasaklıyorum kendime
bir anda açlığım yok oluverdi kaptanım, bulgur üstüne iyi gitti bu yemek
Benim oğlumda yemiyor çantasında biriktirip sonra çıkartıyorhadi bakalım ben çıkar .Paşam gelir şimdi ..kek yapacağız beraber ..sevmediği için okuldaki kuru üzümleri sıranın altında biriktirmişbende vermiyorlar sandım bu sene :))
şimdi onlarla kek yapacakmışız ..dün bi getirdi 14 paket
Koptum şu anKızlar ben diyetteyim ya eve gelen herkesi tartıyorum tartının sonucunu gören herkez diyete başlıyor
Merhaba. Canim kaptanim beni mi ararmisDonna_salut nelerdesin sen donnaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@Shut Up handeeeee başka takımlarda mı geziyon kız yine
hülyacımmmmmmm çok çok özletiyorsun @Daydream-
daktırım gel kız mali erkek diğil gel korkup kaçtın mı@kelebekolacam
Amin yenilemez canım yaaAman dikkatli ol bak yenilemesin hastaligin vaytim sen cok yoruyorsun kendini
Bende varim ama hedefe varincaMercimekli pilav mıMiu duymasın birgün yapalım
Evet canım yoğurt ayran etin yanında ciksss balım salata ye mis gibiAyrandami öyle yapıyor bilmiyordum cnm
Sen şimdi ye hemen ye ne olacak kiiiBende varim ama hedefe varinca
Yermiyimmm hiçç zaten regli siskinligi beni düşündürüyorSen şimdi ye hemen ye ne olacak kiii
Ay kızlar esim tayin isticek okullar yarin sonuclar da haftaya cuma günü belli olacak cok stres yaptim olsa bi dert olmasa bi dert stresten şiştim yeminle
Söze nerden başlayacağım bilemiyorum. ...
Çok ilginç bir şey oldu, çok acayip....
Bugün mutfağa girdim eşimin daha önce bana aldığı çiçeklerin kokusu geldi burnuma, ah dedim keşke bugün çiçek alsa. Hatta kendim mi alsam diye bile düşündüm, öyle güzel koktu , aserdim sanki.
Sonraaaaa
Akşam oğlumu bekliyorum zil çaldı kapıyı bir açtım oğlumun elinde bir gül, eşimde arkasındadedesi getiriyor normalde biliyorsunuz oğlumu.
Anne süpriz dedi. Aynen bugün hissettiklerimi kapının eşiğinde onlara da söyledim. Ne oluyoruz yavvv dedimkimin kalbi temiz şimdi
Oğlum aldırdı sandım babasına , yok anne babam almış ben vermek istedim dedi
Tövbe estağfurullah noluyor aramız berbat yani her zamanki gibi.
Sendikaya gidiyorum diye çıktı az önce yoksaaaa
Az heyecan katayım dedim
Gayet iyi canım ıspanağın suyuna Ban saydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?