- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Ilk 2 sokumu oyle yaptm 3. Sokumda tabagi sünnetledmGayet iyi canım ıspanağın suyuna Ban saydım
Tamam sonra dedikhedefe kalmış son 2
Senin menufe gayet iyi canisiMenü mmmmm
Sabah 2 dilim sucukla yumurta domates zeytin kaşar ve beyaz peynir biber yarım dilim ekmek
Ara tarcinli süt
Kizin portakalın posası bir dilim
Öğlen
1kepce bamya bir kase yoğurt ve 5 yaprak marul
Ekmek yok
Akşam
Küçük kase mercimek
Bir tabak yumurtalı ıspanak
Bir kase yoğurt (salata yoktu yoğurt yedim artik ispanakla)
30 dk leslie
100 bölgesel
5 er dk kol ve alt bacak videosu yatmadan tekrar spor yaparsam eklerim
@MiuLegoMelegiimm22 @cakil80
Aynen cnm fotoğrafla 650 de kurtul yılbaşı zammı uygulamışlar640 tl falan haabooow
Sagol canim
2,5 aylık canımCanim senin çocuk ne kadarlik
Napim canım önünü alamiyom ben diyetteysem herkez diyete girsinKoptum şu an
Yemeğini yedi canım öyle çıktı. Emin ol adım atan taraf alttan alan üstünü örten taraf hep ben oluyorum. O Jason ben erkek gibiyiz, gönül alan hep ben olurum. Çoook uzun be canım bana yaşattıkları buraya yazsam sayfalar dolar. Bana yaptığı yanlışların yanında bir gülün lafı bile olmaz. Tanı ki ben yine adım atarım ama o beni buna yine pişman ederkendince hiç hata görmeyen bir insanla yaşamak çok zor. .
Tabi canım burda yazdığım kadarını bildiğiniz için iyi anlıyorum sizi. Ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm sanırım. Gerçekten öyle değil, o şimdi bir gül aldı ya ben masum masum her şey yoluna girecek diye umut ederim ama o beni her seferinde pişman eder. Ben hatalarımın farkında bir insanım, düzeltmek için çok uğraştım ama o en ufak adım atmadı bana. Benim ilaç kullandığım dönemde bunu bile kullandı zaten tescillisin manasında. Çok fazla şey varda benim buraya yazacak gücüm yok ama bil ki affı zor şeyler yaşattı ve bunlar için en ufak pişmanlık duyup özür dileyecek bir şey yapmadı, haklı buldu kendini.
Sadece şunu düşünüyorum hep bu adam böyle değildi özünde iyi biri bir umut eski haline döner
Çok saol kuzum bundan sonra öyle yapacamEvet canım yoğurt ayran etin yanında ciksss balım salata ye mis gibi
Canım ilk oğlumu hep ayakta salladım dediğin gibi 3-4 yaşına kadar salladım ama kendi kendine uyuyordu aynı zamanda şimdi böyle hep meme istiyor şimdiden zorlanmaya başladım öyle sinirleniyor ki daralınca meme ucunu kopartacak gibi emiyor sonra kusuyor tekrar emiyor uyuyana kadar böyle ve bu durum 2-3 saat sürüyorAmin inşallah
İnşaallah
Ayyy he sen hasta ettin deli oluyorum bir anneye bu söylenir mi ya
Hiç bulaşma amam diyeyim 3 yaşında hala sallanmak istiyoriki yaşında güç bela bıraktım eşim feri alıştırdı
Çok yavaş sallıyorum canım öyle sağa sola yatırmıyorumCanim sallanilmasi pek onerilmiyor ben hic sallamadim koydum yataga uyudu hic yaninada yatmadım oyle alıştı...
Aynen bende öyle düşünüyorum ayakta sallanmaya alışsın ki memlekete gidince dinlenmek için arada anneme veririm uykusu için bu şekilde belim falan çok ağırıyorCanim benim oglum emmeyi 6 bucuk ayda birakti 13 aylik hic sallamadim son 3 ay haric hic zorlanmadim.9 aya kadar onceden emzirip sonrasinda biberonu verip koyardim yataga uyurdu.ama ne zaman ki ayaklanmaya basladi benim icin zor olmaya basladi.uyandigi gibi kalkip dikildi ben de kucaga alip rahatlattim derken kucakta uyunaya alisti sipa.simdi calisnaya baslayinca bakacak kişi icin cok zor olacak.annem kiziyo keske ayaga alistirsaydin herkes uyutur diye.
Amin canım cümlemizin evlatlarına inşallahAy minicik allah uzun ömür versin
Evettt ispanak yedik ama ben suyuna banmadım zaten yumurtalı sulu olmaz daSenin menufe gayet iyi canisi
2mzde ispnk yemisz
Bende zorluk yaşamayacağımı bilsem hiç girişincem bu işe de çok zorlanırım diye korkuyorum ilerde canımValla balım iki cocugumda memede uyudu hep o ayakta sallama işine hiç girmedim ben oğlumu kesincede öyle cok zorluk yasamadim sukur yani ki bagimliydi benim sıpa
Ispanaaaaaaak yarın sabah kahvaltıda yicemEvettt ispanak yedik ama ben suyuna banmadım zaten yumurtalı sulu olmaz da
Yaaaa miu
Bugunki menum
Sabah
2 yumurtali omlet icinde yarim bardak sut 1 kasik yulaf kepegi 1 kasik peynir maydanoz var
5 zeytin
2 ceviz
Ara
Sade kahve ve 1 elma
Aksam
Karnabhar yemegi 6 kasik kiymali yanindada 1 kase yogurt
Su 2 litre
Eve gidemde jilian yapam
Oğlum uyuduktan sonra uyumusum ben de biraz.gözümün acısı gecti.
Menu de vereyim.regl haftam yine doymuyorum dunyalari yiyecek gibiyim.
Sabah 10.30
Peynirli biber
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 13.30
1 elma
Ara 15.30
1 elma
5 cig badem
Aksam 17.30
Yarim kepce tarhana corbasi
1 tabak kiymali karnabahar
Yarim havuc
Su 2lt
@MiuLego
Menü mmmmm
Sabah 2 dilim sucukla yumurta domates zeytin kaşar ve beyaz peynir biber yarım dilim ekmek
Ara tarcinli süt
Kizin portakalın posası bir dilim
Öğlen
1kepce bamya bir kase yoğurt ve 5 yaprak marul
Ekmek yok
Akşam
Küçük kase mercimek
Bir tabak yumurtalı ıspanak
Bir kase yoğurt (salata yoktu yoğurt yedim artik ispanakla)
30 dk leslie
100 bölgesel
5 er dk kol ve alt bacak videosu yatmadan tekrar spor yaparsam eklerim
@MiuLegoMelegiimm22 @cakil80
Bugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta haşlanmış
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
7 badem ,10 kuru üzüm
Aksam 16.20
1 tabak kiymali patlican yemegi
1 kucuk kase yogurt
1 kase dolusu salata
1 adet kizarmis form ekmek
2 lt su içildi @MiuLego
60 dakika bisiklet cevirme @nehirnil111
Ortim @masumm
Mortilerhepfit ve Whiteblacklife
Veeeee @kelebekolacam
En son menü yorumlarından sonra gelen menüler balım.kolaylik olsun sanadaMenümü yazayim
Sabah
1 kupa sütle 1 kase meyveli nesfit
Ara
beyaz cay
Oglen
yok
Ogleden sonra
1 elma
Ara
beyaz cay
Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 kofte
salata
Ara
limonlu cay
Su: 2 lt.
Spor: yok
@MiuLego mortim @Portakal Sulu Ordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?