Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin menufe gayet iyi canisi
2mzde ispnk yemisz

Kuzum yaşananları olmamış gibi kabul edemezsin tabi ama küçük anlık mutlulukları kaçırma, bir gül tabi ki hiç birseyi telafi etmez ama olumlu davranış takdir edilirse alışkanlık haline gelir belki. Bi nevi çocuk gibi düşün, anlatimindan zor bir insanla olduğunu anlıyoruz zaten ama iyi davranışı simartmadan destekle mutlu olmaya çalış

Canım ilk oğlumu hep ayakta salladım dediğin gibi 3-4 yaşına kadar salladım ama kendi kendine uyuyordu aynı zamanda şimdi böyle hep meme istiyor şimdiden zorlanmaya başladım öyle sinirleniyor ki daralınca meme ucunu kopartacak gibi emiyor sonra kusuyor tekrar emiyor uyuyana kadar böyle ve bu durum 2-3 saat sürüyor

Aynen bende öyle düşünüyorum ayakta sallanmaya alışsın ki memlekete gidince dinlenmek için arada anneme veririm uykusu için bu şekilde belim falan çok ağırıyor

Valla balım iki cocugumda memede uyudu hep o ayakta sallama işine hiç girmedim ben oğlumu kesincede öyle cok zorluk yasamadim sukur yani ki bagimliydi benim sıpa
Bende zorluk yaşamayacağımı bilsem hiç girişincem bu işe de çok zorlanırım diye korkuyorum ilerde canım

Anam kız ne güzel menü hepsini canım çekti

Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin

Öğle
2 et köfte yağsız teflonda

Akşam
Yoğurt çorbası
Yoğurtlu brokoli

Su:2lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş

@MiuLego
@begum75

Menümü yazayim
Sabah
1 kupa sütle 1 kase meyveli nesfit
Ara
beyaz cay
Oglen
yok
Ogleden sonra
1 elma
Ara
beyaz cay
Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 kofte
salata
Ara
limonlu cay
Su: 2 lt.
Spor: yok
@MiuLego mortim @Portakal Sulu Ordek
En son menü yorumlarından sonra gelen menüler balım.kolaylik olsun sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…