Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü yazayım
Sabah
1 portakal
1 dilim kepekli tost ekmeği
Az tereyağı
1 kupa sütlü kahve
1 dürtücü çay

Öğlen
İki dilim ince Dalyan köfte
2 avuç yeşillik salata (sossuz)

Alşam
Fırında portakallı hindi yapacağım
Yanına da buharda pişmiş ıspanak garnitür olarak

Su içtim bol bol 2 litre
Spor: 3 mil Leslie yapılacak
Sarayca hepfit Kajupi @MiuLego

YaKaMoZz-z canin ayva cekmis sen emziriyosun neden yemiyosun anlamiyorum?

Tamam hamur isi yemede ya meyveni niye kesiyosun?

Dunde aksammi yoktu sanki?

Zaten veriyosun kilonu emzirirken bu kadar kasmak neden?
Eğer yersem sonu gelmez o yüzden yemiyorum
Sabah mutlaka yicem ama aldım uygun zamanlarda yemeye çalışıyorum
Dün akşam vardı yemeğim gümde iki öğün yiyorum
Sütümü etkileseydi böyle beslenmeyi tercih etmezm canım takip ediyorum kendimi

Kurbaiyeyi yaptm canısı simdide sutlu tatliyi yaoicam kizi babaya vercem
Yarinda borek yaparm biter insaAllah
Ama temizlik yaotrmadi sipa
Aksamdan wc banyo yikaRm ins yarinda evi suprp silerm is bitmiyo anam hergun is
Aynen ya sabaha beri temizliyorum topluyorum 5 dk battı gitti

Sen kendin icin dogru olani daha iyi bilirsin ne diyim baska

Demekki evlatciginla arkadas gibisin ne guzel

Yaaa evet baya bir arkadaşız hatta bazen arkadaşlığın çılkını çıkaracak oluyor hemen desturrrr çekiyorum da kendine geliyor
Evlatlarımın ikinisinide yetiştirirken hep dobra olun asla iki yüzlü davranmayın diye diye bir hal oluyordum hatta eşim hep der dürüstlüğün çılkını çıkarttın şu çocuklara beyaz yalan söylemeye bile gelmiyor anında isyan ediyorlar diye
Eşimede doğduklarından beri hep derim tutamayacağın söz verme tarih belirttiysen o gün o söz tutulacak diye

Sağ olsunlar ikiside bizden birşeylerini saklamazlar kötüde olsa bana doğruyu söyleyin canımı yiyin derim hep
Anlarım zaten yüz ifadelerinden hemen sırnaşıp sırıtmaya başlarlar bir şey söyleyecekleri zaman
Gerçi arada bu dobralıkları yüzünden büyükle kapıştığımız oluyor ama genel olarak kankaya bağlıyoruz

yaa tabi baya kilo vermişisn cnm tebrikler , yüzme ile çok toparlanır vucutttt

yiyorum yogurt bi menuniyetsiz
sabah olsunda kahvaltı edeyim

O konuda şanslıyım ki etim sıkı tek korkum oydu kilo verdiğimde şu TLCdeki hatunlar gibi ya derilerim sarkarsa diye ama şükür sadece hafif yumuşadı ve baya toparladı yüzmeyle de daha güzel olur inşallah

Masallah canim insallah verirsin...

Hepbirlikte inşallah canım

Ay kızlar esim tayin isticek okullar yarin sonuclar da haftaya cuma günü belli olacak cok stres yaptim olsa bi dert olmasa bi dert stresten şiştim yeminle

Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder en kısa zamanda ....Aminnnnnnnn

Ayyy kimsecikler yokken bi temizlik yapayım kaldırın ayakları bakayım yerleri silecegim misss gibi domestos ile

Ayyy en sevdiğimmmmmmmm
Eşim bazen domestosum bitti değimde len içiyormusun sen onu daha geçenlerde almadık mı der
Sanki Çamaşır suyu daha çok kokuyor gibime geliyor

Bir de ahanda buraya parmağımı basarım evli olup da kocasını çocuk gibi idare etmek zorunda olmayan hiçbir kadın yok bence, ama az ama çok hepimiz anne gibi idare ediyoruz onları

Bende altına imzamı atarım
Ama hep dediğim gibi bir kadın isterse yapamayacağı şey yok
Benim eşim kadar olmasın öleceğini bilse hayır dediği bir şeye evet demezdi hatta günlerce ağlasamda umuru olmazdı inadından ( heee seviyormu köpek gibi )
Hatta herkes derdi bana nasıl idare ediyorsun diye Bekarken inat olan ben bile süngümü düşürmüştüm hatta Annem hep derdi dinsizin hakkından imansız geldi diye
Baktım hep mutsuz hep ağlayan benim taktik değiştirdim
Bana her nasılı davranırsa davransın ben çocuk idare eder gibi hep suyuna gittim, hep sensin dedim ama altan alta kendi fikirlerimi işledim
Annesi bile derdi benim oğlum inadından ölse vazgeçmez diye ama inan şu anda bir dediğim iki olmaz eskiden emrivakileriyle beni çıldırtan adam artık bana danışmadan hiç bir karar almaz Annesi bile gelmek için telefon açsa önce eşime sormam lazım o gün için varmı bir plan der kabul etmeden

Hee uzun seneler çok mücadele ettim ama sabrın sonu selamet demiyorlar boşuna şu anda bensiz hiç bir yere gitmez gece bir tek yatmaya kahveden dönen adam
Biraz uzun oldu ama demem o ki Rabbim sabrın mükafatını her kadına elbet verir yeterki yaklaşım doğru olsun

Bir de ahanda buraya parmağımı basarım evli olup da kocasını çocuk gibi idare etmek zorunda olmayan hiçbir kadın yok bence, ama az ama çok hepimiz anne gibi idare ediyoruz onları

Barnami geçen gittiğimizde seettilerdi cnm şimdi bi imza iki foto hallettik

Kız olmaz mı. Özür dileyen erkek yok mu çoook var. Ben gördüm yani. Özür dilemek nedir hatalı olduğunu kabul etmek. Bizde düşmemiş diye yok saymayalım
Yok yaf ben hiç gormedim kendi babam da dahil hep en iyisini biliyorlar. Biz de kimse özür edilemez, hadi uzatmayalim deyip barisiriz ikimizde inadiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…