Afiyet olsun ins. Çok heyecanliyimIspanaaaaaaak yarın sabah kahvaltıda yicem
@MiuLegoEn son menü yorumlarından sonra gelen menüler balım.kolaylik olsun sanada
Kız avcunu yala sütün çekilir falanAnam kız ne güzel menü hepsini canım çekti
Şimdi yaladımKız avcunu yala sütün çekilir falan
Oyy kuzum yaŞimdi yaladım
Eğer yersem sonu gelmez o yüzden yemiyorumYaKaMoZz-z canin ayva cekmis sen emziriyosun neden yemiyosun anlamiyorum?
Tamam hamur isi yemede ya meyveni niye kesiyosun?
Dunde aksammi yoktu sanki?
Zaten veriyosun kilonu emzirirken bu kadar kasmak neden?
Aynen ya sabaha beri temizliyorum topluyorum 5 dk battı gittiKurbaiyeyi yaptm canısı simdide sutlu tatliyi yaoicam kizi babaya vercem
Yarinda borek yaparm biter insaAllah
Ama temizlik yaotrmadi sipa
Aksamdan wc banyo yikaRm ins yarinda evi suprp silermis bitmiyo anam hergun is
Sen kendin icin dogru olani daha iyi bilirsin ne diyim baskaEğer yersem sonu gelmez o yüzden yemiyorum
Sabah mutlaka yicem ama aldım uygun zamanlarda yemeye çalışıyorum
Dün akşam vardı yemeğim gümde iki öğün yiyorum
Sütümü etkileseydi böyle beslenmeyi tercih etmezm canım takip ediyorum kendimi
Önemli olan bebeğim için iyi olanı bu dönemde kilosu iyi gittiği için rahatım aksi yönde olsaydı hemen son verirdim diyeteSen kendin icin dogru olani daha iyi bilirsin ne diyim baska
Demekki evlatciginla arkadas gibisin ne guzel
yaa tabi baya kilo vermişisn cnm tebrikler , yüzme ile çok toparlanır vucutttt
yiyorum yogurtbi menuniyetsiz
sabah olsunda kahvaltı edeyim
Masallah canim insallah verirsin...
Ay kızlar esim tayin isticek okullar yarin sonuclar da haftaya cuma günü belli olacak cok stres yaptim olsa bi dert olmasa bi dert stresten şiştim yeminle
Ayyy kimsecikler yokken bi temizlik yapayım kaldırın ayakları bakayım yerleri silecegim misss gibi domestos ile
Bir de ahanda buraya parmağımı basarım evli olup da kocasını çocuk gibi idare etmek zorunda olmayan hiçbir kadın yok bence, ama az ama çok hepimiz anne gibi idare ediyoruz onları
Ay resmen gözüm dönüyor muyfaga gidip gidip geliyorum doymadim acimmmm
1.5 ay oldu canımYaKaMoZz-z canim ne kadardır diyettesin bilmiyorum ama mesela hemen etkilemez vücutta belli bi depo var ama belli bir süre sonra etkileyebilir yinede sen bilirsin
Eline sağlık tertemiz olmus
Hadi temizledim yine sayfaları yarın misss gibi domestos kokusuyla yazarizzzz
@deynepnaz olmus mu tertemiz
Yanına da turşuMercimekli pilav mıMiu duymasın birgün yapalım
Bir de ahanda buraya parmağımı basarım evli olup da kocasını çocuk gibi idare etmek zorunda olmayan hiçbir kadın yok bence, ama az ama çok hepimiz anne gibi idare ediyoruz onları
Barnami geçen gittiğimizde seettilerdi cnm şimdi bi imza iki foto hallettik
Yok yaf ben hiç gormedimKız olmaz mı. Özür dileyen erkek yok mu çoook var. Ben gördüm yani. Özür dilemek nedir hatalı olduğunu kabul etmek. Bizde düşmemiş diye yok saymayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?