Ay çok zormuşSuan ev yine sucuklu tost kokuyorbide benim alt komsum piyasaya pasta yapiyor hergun banyodan eve yayilam pasta borek kokulari imtihanim cok zor..
Bence deNapim canım önünü alamiyom ben diyetteysem herkez diyete girsin
Yok yaf ben hiç gormedimkendi babam da dahil hep en iyisini biliyorlar. Biz de kimse özür edilemez, hadi uzatmayalim deyip barisiriz ikimizde inadiz
Aynen çakıl zor adepte oldumBence de
Canım merak ettim kaç yıllık evlisinYaaa evet baya bir arkadaşız hatta bazen arkadaşlığın çılkını çıkaracak oluyor hemen desturrrr çekiyorum da kendine geliyor
Evlatlarımın ikinisinide yetiştirirken hep dobra olun asla iki yüzlü davranmayın diye diye bir hal oluyordumhatta eşim hep der dürüstlüğün çılkını çıkarttın şu çocuklara beyaz yalan söylemeye bile gelmiyor anında isyan ediyorlar diye
Eşimede doğduklarından beri hep derim tutamayacağın söz verme tarih belirttiysen o gün o söz tutulacak diye
Sağ olsunlar ikiside bizden birşeylerini saklamazlarkötüde olsa bana doğruyu söyleyin canımı yiyin derim hep
Anlarım zaten yüz ifadelerinden hemen sırnaşıp sırıtmaya başlarlar bir şey söyleyecekleri zaman
Gerçi arada bu dobralıkları yüzünden büyükle kapıştığımız oluyor ama genel olarak kankaya bağlıyoruz
O konuda şanslıyım ki etim sıkıtek korkum oydu kilo verdiğimde şu TLCdeki hatunlar gibi ya derilerim sarkarsa diye ama şükür sadece hafif yumuşadı ve baya toparladı yüzmeyle de daha güzel olur inşallah
Hepbirlikte inşallah canım
Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder en kısa zamanda ....Aminnnnnnnn
Ayyy en sevdiğimmmmmmmm
Eşim bazen domestosum bitti değimde len içiyormusun sen onu daha geçenlerde almadık mı der
Sanki Çamaşır suyu daha çok kokuyor gibime geliyor
Bende altına imzamı atarım
Ama hep dediğim gibi bir kadın isterse yapamayacağı şey yok
Benim eşim kadar olmasın öleceğini bilse hayır dediği bir şeye evet demezdi hatta günlerce ağlasamda umuru olmazdı inadından ( heee seviyormu köpek gibi)
Hatta herkes derdi bana nasıl idare ediyorsun diyeBekarken inat olan ben bile süngümü düşürmüştüm hatta Annem hep derdi dinsizin hakkından imansız geldi diye
Baktım hep mutsuz hep ağlayan benim taktik değiştirdim
Bana her nasılı davranırsa davransın ben çocuk idare eder gibi hep suyuna gittim, hep sensin dedim ama altan alta kendi fikirlerimi işledim
Annesi bile derdi benim oğlum inadından ölse vazgeçmez diye ama inan şu anda bir dediğim iki olmazeskiden emrivakileriyle beni çıldırtan adam artık bana danışmadan hiç bir karar almaz Annesi bile gelmek için telefon açsa önce eşime sormam lazım o gün için varmı bir plan der kabul etmeden
Hee uzun seneler çok mücadele ettim ama sabrın sonu selamet demiyorlar boşunaşu anda bensiz hiç bir yere gitmez gece bir tek yatmaya kahveden dönen adam
Biraz uzun oldu ama demem o ki Rabbim sabrın mükafatını her kadına elbet verir yeterki yaklaşım doğru olsun
Gayet sağlıklıMenü yazayım
Sabah
1 portakal
1 dilim kepekli tost ekmeği
Az tereyağı
1 kupa sütlü kahve
1 dürtücü çay
Öğlen
İki dilim ince Dalyan köfte
2 avuç yeşillik salata (sossuz)
Alşam
Fırında portakallı hindi yapacağım
Yanına da buharda pişmiş ıspanak garnitür olarak
Su içtim bol bol 2 litre
Spor: 3 mil Leslie yapılacak
Sarayca @hepfit Kajupi @MiuLego
Yok kız daha kötü. Tüm karışık ve kalorili olanlardanÇekirdek mi çitledin yoksa :)
Aynen bugün yarın telafi et mutlaka
Bayilirimm
Jillian yaptın mı hiç. Yapmadıysan leslie den sonra bi dene.Teşekkürler!!
Birazdan Leslie de yapacağım
Açım zatenBayilirimm
Ayyy aynen bendeAçım zaten
Gelecek. O eksi yarın çok güzel gelecek.Ayyy aynen bendekac gundur sabitim insallah yarin eksi gelir...
Çok kaçırma birdaha, ama kuruyemiş iyidir bol bol faydalı yağ var içindeYok kız daha kötü. Tüm karışık ve kalorili olanlardan
Allah daim etsin canim. Nice yıllara19 sene oluyor bu sene
Önce biraz daha yağ kaybetmek istiyorum, 53 gördüğüm gibi jillian yapmaya başlayacağımJillian yaptın mı hiç. Yapmadıysan leslie den sonra bi dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?