Insallah hemsommm cumaya hepimiz guzel eksilerle geli @MiuLego mutlu ederizGelecek. O eksi yarın çok güzel gelecek.
Akşam geç saatti. Gündüz 1 avuç yense sorun olmaz.Çok kaçırma birdaha, ama kuruyemiş iyidir bol bol faydalı yağ var içinde
Telafi etmişsinBende menü vereyim
Sabah
Sadece süzme peynir 4 kk vardı
Öğlen
Ispanak
Yoğurt
Çorba
Akşam
Balık
Salata
Su 2 lt olmuştur
Hisstt aramızda auss üzümlü kek sevmem diyip hepsini yiyormuş şuanAusencia
@Whiteblacklife alin bu vayti burdan duşa sokun camasir suyunu cekip cekip buraya geliyo
Barnami geçen gittiğimizde seettilerdi cnm şimdi bi imza iki foto hallettik
Ne yapıyonuz canlar oğlumu ayakta sallamaya başladım doğrumu yanlış mı bilmiyorum güya sallamayacaktım memede uyuyor ama okuduğum yorumlardan korktum resmen ilerde zor oluyormuş memede uyuması birde memeyi bırakınca çok zor oluyormuş uyku düzeni bende şimdi sallamaya alıştırıyorum inşallah alışır
Ay resmen gözüm dönüyor muyfaga gidip gidip geliyorum doymadim acimmmm
Bence gelir bugünden sonraGelecek. O eksi yarın çok güzel gelecek.
Olmadı yarın pro+salata yersin. Ben öyle yapacağımInsallah hemsommm cumaya hepimiz guzel eksilerle geli @MiuLego mutlu ederiz
Yarin sabah 1 yumurta yiyecem aksama 2 yumurtA yerim diye dusunuyorum.Olmadı yarın pro+salata yersin. Ben öyle yapacağım
Maşallah.. niye sordum erkekler belli bi seneden sonra halim selim olmaya başlıyor. Eşlerinin kıymetini biliyor. İstisnalar herzaman vardr elbet ama çoğunluk böyle.19 sene oluyor bu sene
Tartida kiprasma var mi canim
Neyse yarin gün paramla alirm artk napimAynen cnm fotoğrafla 650 de kurtul yılbaşı zammı uygulamışlar
Sacina kına yapcan sandım kızın ne alakaKaç kere yazdım temizlik yapiyom kına yapcam kıza kimse demiyor ne yapcan nasıl kolay gelsin görünmez oldum
Eki Görüntüle 2091703
Zabah yok
Ne çekirdeği mortim sen anlattii ama ben anlamadii
Salepi bol bol içseydin faydalı boğaza mortim,ama afrodizyak etkisi de varmış haa, herif bana yasakladı içmeyi
Ay çekirdeği,Oğlum bitane almış yalvarıyor bunu ye.sen mi yolladın.Ne çekirdeği mortim sen anlattii ama ben anlamadii
Yok yaaaa.neden ben hiç duymadım.Salepi bol bol içseydin faydalı boğaza mortim,ama afrodizyak etkisi de varmış haa, herif bana yasakladı
ayy annemler de dünyanın çekirdeğini getirmiş ertuğrulu izlicez gel diyo.. kaçtım odaya dedim ders çalışcam töbe yaa insanı zorla yoldan çıkarıyolarAy çekirdeği,Oğlum bitane almış yalvarıyor bunu ye.sen mi yolladın.
Eki Görüntüle 2092108
Ben kaju yidimAy çekirdeği,Oğlum bitane almış yalvarıyor bunu ye.sen mi yolladın.
Eki Görüntüle 2092108
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?