- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Vaktim azdı.ekmek yemek istemedim .zati şahane hazırladı.omlet yapmış aldim bi kaç çatal.Zabah yok
Geçen internette okudum öyleymişYok yaaaa.neden ben hiç duymadım.
O yasak değil miBen kaju yidim
Aynen aynen.tamda listeye girdigim hafta.beklenen regl geldi.. cumaya ödemi gidermi yaaa
Üp beni recep yi beni recep üp beni recep yi beni recepAynen aynen.tamda listeye girdigim hafta.
Ama moral bozmak yokkk.
Mmmmmmmm maliyi yutacagimmmmm.
Mmmmmmmm efsane olacagimmmmm
Hayırlı ugurlu olsun bolca yeni yerler gör yeni yerlerde kullanSaol miu aldık gitti valla geçici ehliyet verdiler aslını 15 gün sonra adrese teslim edeceklermiş
One yaw.ben no recep kelebek kız kelebek.Üp beni recep yi beni recep üp beni recep yi beni recep
Yarin sabah 1 yumurta yiyecem aksama 2 yumurtA yerim diye dusunuyorum.
Yoksa kiymali yumurta yapsam cok mu olur tek yumurta ile ???
Kabak yapayim dedim ama yine boyle ac ac oturmak zorunda kalirim
Ay çekirdeği,Oğlum bitane almış yalvarıyor bunu ye.sen mi yolladın.
Eki Görüntüle 2092108
beklenen regl geldi.. cumaya ödemi gidermi yaaa
Recep ivedikin recebi. Sen maliyi yutacam dedin ya çağrışım yaptı birden heheheheheOne yaw.ben no recep kelebek kız kelebek.
Kıymalı yap istersen doyurucu olurYarin sabah 1 yumurta yiyecem aksama 2 yumurtA yerim diye dusunuyorum.
Yoksa kiymali yumurta yapsam cok mu olur tek yumurta ile ???
Kabak yapayim dedim ama yine boyle ac ac oturmak zorunda kalirim
Dış buğdayı gibi doğum günü kutlar gibi bi organizasyon 6. Ayı geçince kız çocuklara yapılıyor maksat eğlence muhabbetSacina kına yapcan sandım kızın ne alaka
Heeeee hiç bilmem ben onu.tanismadik.Recep ivedikin recebi. Sen maliyi yutacam dedin ya çağrışım yaptı birden hehehehehe
Kaçma ürkek ceylanım
Yok ayol benden ceylan pek olmaz.bak bak ceylan orda @MiuLegoKaçma ürkek ceylanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?