- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
bendeAynen aynen.tamda listeye girdigim hafta.
Ama moral bozmak yokkk.
Mmmmmmmm maliyi yutacagimmmmm.
Mmmmmmmm efsane olacagimmmmm
yarın bi detoks çayı mayı bişeyi yapayım bariiner canım ... iner ödem mödem kalmaz
Tamam yapayım birlikte yiyelim
Ohhhh missssYanına da turşu
Benimkide oyle canim cicim demez... boyle monoton bi tip kalk bi yere gidelim desem sanki küfür gibi geliyor kumanda cay koltuk bunlari benden daha cok seviyor benceMaşallah.. niye sordum erkekler belli bi seneden sonra halim selim olmaya başlıyor. Eşlerinin kıymetini biliyor. İstisnalar herzaman vardr elbet ama çoğunluk böyle.
Senin eşin nezaman değişti bilemem ama ben de biliyorm mesela benim eşim de değişecek elbet.
Ama işte ömrümden giden de gidiyor en güzel zamanalrm da gidiyor.
Zaten ona da söylüyorm yıllar yıllar sonra sen değişecksn ama ozman da ben sana senn davrndğm gbi davranacağm.
Bekliyorum bakalm.
Ha eşim dövmez sövmez ama ilgi alaka sıfır.
Evliliğimde evet bi kadınım ama sevgili değilim eşim bana öyle hissettirmiyor.
Rutini yaşıyorz.
Ben böyle söyleyince de nankör oluyorm onun açısından ama asla nankörlük değil
Tek evlilik benimki değil görüyorm sonuçta neler var neler yok
Kısmet bakalm zaman bizi neye savuracak
geçen annemler dr ferudun kunakı izliyolardı. adam tespitin içinden geçti resmen.. kilo almaktan bahsediyolardı. dediki, "yemek yemek zevk veriyo ama şöyle düşünün; ağızda 1 dk, midede 1 saat, popoda göbekte 1 yıl duruyo. 1 dk için 1 yıl taşımaya değer mi"Eki Görüntüle 2092110 ya bu bana yapilirmi en sevdiğim lokum eşim ve oğlana çerez hazırlıyorum imtihan dunyasi
Yok canim buyuk ihtimal gitmeyecegiz .. ama babaannem cook hastaymis Allah korusun bisey olursa mecbur gidecegiz... siz malatya merkeze mi gidiyorsunuz ?
Ceylan olmazsa impala da olur iri iri daha iyi protein yerim mis gibinYok ayol benden ceylan pek olmaz.bak bak ceylan orda @MiuLego
Oyle yapayim canim sağolkıymalı ye bence .... ama sonraki haftalar için her zaman kabağı perşembeye bırak ...öyle ayarla canım ..klasik olsun o
la bi taneyi ataydın ağzına ... günah kuzuma .
amaaaa bi taneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iner canım ... iner ödem mödem kalmaz
Allah daim etsin canim. Nice yıllara
Ben kaju yidim
Hayırlısı olsun canımYok canim buyuk ihtimal gitmeyecegiz .. ama babaannem cook hastaymis Allah korusun bisey olursa mecbur gidecegiz... siz malatya merkeze mi gidiyorsunuz ?
Oyle yapacam canim sağolKıymalı yap istersen doyurucu olur
Yok kuzum benim yediğim 5-6 taneyi geçmez o yüzden sıkıntı etmiyorumAminnn cümlemizin evliliğini inşallahhhh
Anammm en sevdiğimmmmama çok yağlı yaaaa en son ne zaman yedim bilmiyorum hatta bugün kızım markette gösterdi alsak mı diye dedim onu sakince elinden bırak ve arkana bile bakmadan uzaklaş ordan alırsa çünkü biliyorum bende dayanamam
Yok kuzum benim yediğim 5-6 taneyi geçmez o yüzden sıkıntı etmiyorum
Ausencia kız senin kız 6 aylık olunca sende organize etsene. Gelelim vur patlasin çal oynasın.
Benim esimde akcadagli ama ben merkez ...ama olurda gelirsek seninle bi kahve icmek isterim vallaHayırlısı olsun canım
Evet canım merkezdeyiz
Biz zaten merkezliyiz dedelerimiz Akçadağ'dan gelmişNe köy var ne de ilçede falan birileri
Kayınvalidemler de öyle
İnşaallah canım ben de onun içim sordumBenim esimde akcadagli ama ben merkez ...ama olurda gelirsek seninle bi kahve icmek isterim valla
tecdeyi bilirmisin tecdeliyimİnşaallah canım ben de onun içim sordum
Benim eşim de AkçadağlıAnnemin aslı Eski Malatya ama oda merkezli
Amin hepimize inşallahAfiyet olsun canımbol eksi olarak döner inşallah
Karnıyarık yaparımAy odun olabilir ama seviyor demekki eflalim, sen de bi şıklık yap yarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?