Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimkide oyle canim cicim demez... boyle monoton bi tip kalk bi yere gidelim desem sanki küfür gibi geliyor kumanda cay koltuk bunlari benden daha cok seviyor bence

Eki Görüntüle 2092110 ya bu bana yapilirmi en sevdiğim lokum eşim ve oğlana çerez hazırlıyorum imtihan dunyasi
geçen annemler dr ferudun kunakı izliyolardı. adam tespitin içinden geçti resmen.. kilo almaktan bahsediyolardı. dediki, "yemek yemek zevk veriyo ama şöyle düşünün; ağızda 1 dk, midede 1 saat, popoda göbekte 1 yıl duruyo. 1 dk için 1 yıl taşımaya değer mi" çok mantıklıı.. artık kendime bunu hatırlatıyorum bişeyi canım çekince

Oyle yapayim canim sağol

Allah daim etsin canim. Nice yıllara

Aminnn cümlemizin evliliğini inşallahhhh

Anammm en sevdiğimmmm ama çok yağlı yaaaa en son ne zaman yedim bilmiyorum hatta bugün kızım markette gösterdi alsak mı diye dedim onu sakince elinden bırak ve arkana bile bakmadan uzaklaş ordan alırsa çünkü biliyorum bende dayanamam

Yok canim buyuk ihtimal gitmeyecegiz .. ama babaannem cook hastaymis Allah korusun bisey olursa mecbur gidecegiz... siz malatya merkeze mi gidiyorsunuz ?
Hayırlısı olsun canım
Evet canım merkezdeyiz
Biz zaten merkezliyiz dedelerimiz Akçadağ'dan gelmişNe köy var ne de ilçede falan birileri
Kayınvalidemler de öyle

Yok kuzum benim yediğim 5-6 taneyi geçmez o yüzden sıkıntı etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…