Bilirim canım bizim enişte oralıtecdeyi bilirmisin tecdeliyim
Haklısın canımKuzum yaşananları olmamış gibi kabul edemezsin tabi ama küçük anlık mutlulukları kaçırma, bir gül tabi ki hiç birseyi telafi etmez ama olumlu davranış takdir edilirse alışkanlık haline gelir belki. Bi nevi çocuk gibi düşün, anlatimindan zor bir insanla olduğunu anlıyoruz zaten ama iyi davranışı simartmadan destekle mutlu olmaya çalış
Evetttt yaaa muthis oldu suan.. kucuklugum hep orada dedemin bahcesinde gecti...Bilirim canım bizim enişte oralıAnnemin teyzesi orada yaşıyor Eşi oralı olduğu için oraya yerleşmişler Tecde mi kaldı Şimdi Malatya'nın en elit yeri
Karnıyarık yaparım
Onu diyecektim ben gercegine usenirim Maasallah sizeanaaaam ben kendime kına gecesi yapmamış insanım :)) 6 ay kınasını da ilk kez duydum
O nedirBir de oilpulling yapmaya karar verdim hindistan cevizi yagi aldim o da kendime yarisini karbonatla karistirdim deodorant yapcam. Kalanini sabahlari yag cekme yapicam insallah
Annesi sensin kuzum iç güdüne güven, okula gidene kadar sallayacak değiliz ya elbet bırakırlar bir günCanım ilk oğlumu hep ayakta salladım dediğin gibi 3-4 yaşına kadar salladım ama kendi kendine uyuyordu aynı zamanda şimdi böyle hep meme istiyor şimdiden zorlanmaya başladım öyle sinirleniyor ki daralınca meme ucunu kopartacak gibi emiyor sonra kusuyor tekrar emiyor uyuyana kadar böyle ve bu durum 2-3 saat sürüyor
Ne kaa rumantikKarnıyarık yaparım
Ne kaa rumantik
Ben memlekete gitmeyeli seneler oldu[/QUOTE
Oyyy kuzum keske üçümüz bulusabilsek denk gelse @Nevreste
Karnıyarık yanında ayran ve somun ekmek sever sadece
bulgurla cacıkta yap ...cacığın üzerine de naneden kalp
Benim dietisyenim o kadar sorun değil der hep ve etin yanına ayran da cacık da veriyor.Ayrandami öyle yapıyor bilmiyordum cnm
Ormantik aus
bulgurla cacıkta yap ...cacığın üzerine de naneden kalp
2-3 çatal izni aldım ben kaptandan listesiz bir gebe olarak çook güzel yapmış oğlum valla
ayyyy ilahi bonus yaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun canım ehliyetin , kazasız belasız günlerde kullan
hayır canım ... sakın aman diyeyim .
ne gerek var ??
mis gibi uyuyormuş işte ..biraz emer mayışır ...alırsın yatağına .
Sallamak bir işkencedir bence ...hiç almadım ayağıma oğlumu ... nasipse kızımı da almam .
Alıştırırsanız sonra bırakmak istemiyor ...ohhh gel keyfim gel ..seni bi hamağa yatırsalar kalkmak ister misin ????
Açım derken evladımbiraz açar mısın ??? [/QUOTE
Saolasin canım2-3 çatal izni aldım ben kaptandan listesiz bir gebe olarak çook güzel yapmış oğlum valla
ayyyy ilahi bonus yaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun canım ehliyetin , kazasız belasız günlerde kullan
hayır canım ... sakın aman diyeyim .
ne gerek var ??
mis gibi uyuyormuş işte ..biraz emer mayışır ...alırsın yatağına .
Sallamak bir işkencedir bence ...hiç almadım ayağıma oğlumu ... nasipse kızımı da almam .
Alıştırırsanız sonra bırakmak istemiyor ...ohhh gel keyfim gel ..seni bi hamağa yatırsalar kalkmak ister misin ????
Açım derken evladımbiraz açar mısın ???
Çok güzel yerlerdi canımEvetttt yaaa muthis oldu suan.. kucuklugum hep orada dedemin bahcesinde gecti...
He ya beni gören kaçıyo oysaki çok temiz duygularla yaklaşıyorumsağda solda herkesi öpüyon mu senkorku salmışsın takımda
O da bir şey hadi barışalım demek, bizimki onu da yapmaz
Yok yaf ben hiç gormedimkendi babam da dahil hep en iyisini biliyorlar. Biz de kimse özür edilemez, hadi uzatmayalim deyip barisiriz ikimizde inadiz
He ya beni gören kaçıyo oysaki çok temiz duygularla yaklaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?