Inşallah canım arabayı baya süre biliyomusun yaNeyse yarin gün paramla alirm artk napim
Esim umre icin kendine para biriktryo suan
Evet dedemin bahçesinde yapildiÇok güzel yerlerdi canımŞimdi şık binalar yapıldı ama yeşil alanlar azaldı
Ha ha birde bisküvili pasta tamam. Benim adam böyle düz severNe kaa rumantik
Iceceksiz gitmiyor işte canım ciz cozsuz olunca bende ayran içiyorum napimBenim dietisyenim o kadar sorun değil der hep ve etin yanına ayran da cacık da veriyor.
Yok ya nerdeeee esim vermiyoki cocuk var diye kaza yaparsin diyoInşallah canım arabayı baya süre biliyomusun ya
Ha ha birde bisküvili pasta tamam. Benim adam böyle düz sever
Zamanla sürersin canım o kadarda zor degilYok ya nerdeeee esim vermiyoki cocuk var diye kaza yaparsin diyo
ahahahahah benim ki keke bile pasta dero kadar düz sever
Sağol canim güzel demiş doğru demiş benim anne babada izliyor onugeçen annemler dr ferudun kunakı izliyolardı. adam tespitin içinden geçti resmen.. kilo almaktan bahsediyolardı. dediki, "yemek yemek zevk veriyo ama şöyle düşünün; ağızda 1 dk, midede 1 saat, popoda göbekte 1 yıl duruyo. 1 dk için 1 yıl taşımaya değer mi"çok mantıklıı.. artık kendime bunu hatırlatıyorum bişeyi canım çekince
bir sürahi ayran yapayım adam tav olur san mantı açtım ay bak kız mantı da yapabilirim sever yani sonradan bizim ailede sevdi
Benimkine çekirdeğini ver tamam. Hiç uğraştırmıyoHa ha birde bisküvili pasta tamam. Benim adam böyle düz sever
annemlerde hiç misafir bitmiyo yaa her geçe tatlılar börekler çerezler eşliğinde dizi partisi modundalar. zalımlarSağol canim güzel demiş doğru demiş benim anne babada izliyor onu
Çoook güzel anlatmışsın öpecem seni kanım kaynadıMaşallah.. niye sordum erkekler belli bi seneden sonra halim selim olmaya başlıyor. Eşlerinin kıymetini biliyor. İstisnalar herzaman vardr elbet ama çoğunluk böyle.
Senin eşin nezaman değişti bilemem ama ben de biliyorm mesela benim eşim de değişecek elbet.
Ama işte ömrümden giden de gidiyor en güzel zamanalrm da gidiyor.
Zaten ona da söylüyorm yıllar yıllar sonra sen değişecksn ama ozman da ben sana senn davrndğm gbi davranacağm.
Bekliyorum bakalm.
Ha eşim dövmez sövmez ama ilgi alaka sıfır.
Evliliğimde evet bi kadınım ama sevgili değilim eşim bana öyle hissettirmiyor.
Rutini yaşıyorz.
Ben böyle söyleyince de nankör oluyorm onun açısından ama asla nankörlük değil
Tek evlilik benimki değil görüyorm sonuçta neler var neler yok
Kısmet bakalm zaman bizi neye savuracak
Hayırlısı olsunEvet dedemin bahçesinde yapildi
Verse surerimde trafige hemen cikamam canim biraz pratik yapmam lazmZamanla sürersin canım o kadarda zor degil
Papağan mı kız bu adamBenimkine çekirdeğini ver tamam. Hiç uğraştırmıyo
Keşke papağan olsa zevkle bakar beslerdimPapağan mı kız bu adam
Sagol canimHayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?