Ben çok seviyorum araba sürmeyi araba elim ayagimdi canım takı diyete başlayana kadar.esimden çok bende araba hic trip mirip çekmiyorum valla ben şuraya gidecem gelirse gelir gelmezse kendim giderim. Bu yönü çok iyi.Verse surerimde trafige hemen cikamam canim biraz pratik yapmam lazm
Park etmeyi cok beceremiyorum
Sen surebiliyomusn trafikte?
Miu yokmj
Olamazzzzzz şimdi benimde yapmam lazım.Ben kaçıyom sporumu yapıp geliyim. Şarjım anca lesliye yeter. Hade kaçtım
Keşke papağan olsa zevkle bakar beslerdim
Doktorum aklına geldikçe iç dedi ama bu gece içtim wc den cikamiyorum çok şansım var gidip gidip geliyorum delirecem ben de içecek bişey arıyorum ama sanırım ayran fikri beni bitirecek eziyet bu resmenIceceksiz gitmiyor işte canım ciz cozsuz olunca bende ayran içiyorum napim
Ben yapıyom gerisine karışmamOlamazzzzzz şimdi benimde yapmam lazım.
Demeeeeeee eskiden buralar bağ bahçeydi neler olmuş neler
Sabah tartı yine beni mutlu eder mi acaba
Aa gercektenmi bende hic öyle olmuyor . Dürtü çayı faln yapiyo kızlar dükan içeceği onları denedinmi çakılDoktorum aklına geldikçe iç dedi ama bu gece içtim wc den cikamiyorum çok şansım var gidip gidip geliyorum delirecem ben de içecek bişey arıyorum ama sanırım ayran fikri beni bitirecek eziyet bu resmen
Beni bitirdin bugün anneme tatil için yemek listesi verdim annemin yapıp benim sevdiğim karışık ve mantı da var 1 ay sonra annemin yemeklerine kavuşacagim. Eşim bile aramış annemi kızın beni aç bırakıyor otla besliyor açım ben dedi yaaabir sürahi ayran yapayım adam tav olur san mantı açtım ay bak kız mantı da yapabilirim sever yani sonradan bizim ailede sevdi
Alıyorum canımeflal gün gün not alıyorsun değil mi ?
hangi menü sana ne verdirdi merak ediyorum
Oyyy canım denesene yapamazmısın. Deneye deneye öğreniyor insan.Beni bitirdin bugün anneme tatil için yemek listesi verdim annemin yapıp benim sevdiğim karışık ve mantı da var 1 ay sonra annemin yemeklerine kavuşacagim. Eşim bile aramış annemi kızın beni aç bırakıyor otla besliyor açım ben dedi yaaa
Yok denemedim sanci yaptigi icin az az sik veriyor ama o bile beni bitirdi kati bisey olmazsa tum gece wc de bagirsak bosaliyor kilo verme degil yani suan tum kurbagalar otuyor yineAa gercektenmi bende hic öyle olmuyor . Dürtü çayı faln yapiyo kızlar dükan içeceği onları denedinmi çakıl
Bizim komşu var amca 50 55 yaşlarında her yere karısıyla geçen karisi cam balkonlari siliyor oda balkonda dikilmiş öyle yanında araba ya binip binip gidiyolar bizde kızla mel mel camdan bakiyozMaşallah.. niye sordum erkekler belli bi seneden sonra halim selim olmaya başlıyor. Eşlerinin kıymetini biliyor. İstisnalar herzaman vardr elbet ama çoğunluk böyle.
Senin eşin nezaman değişti bilemem ama ben de biliyorm mesela benim eşim de değişecek elbet.
Ama işte ömrümden giden de gidiyor en güzel zamanalrm da gidiyor.
Zaten ona da söylüyorm yıllar yıllar sonra sen değişecksn ama ozman da ben sana senn davrndğm gbi davranacağm.
Bekliyorum bakalm.
Ha eşim dövmez sövmez ama ilgi alaka sıfır.
Evliliğimde evet bi kadınım ama sevgili değilim eşim bana öyle hissettirmiyor.
Rutini yaşıyorz.
Ben böyle söyleyince de nankör oluyorm onun açısından ama asla nankörlük değil
Tek evlilik benimki değil görüyorm sonuçta neler var neler yok
Kısmet bakalm zaman bizi neye savuracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?