Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Verse surerimde trafige hemen cikamam canim biraz pratik yapmam lazm
Park etmeyi cok beceremiyorum
Sen surebiliyomusn trafikte?
Ben çok seviyorum araba sürmeyi araba elim ayagimdi canım takı diyete başlayana kadar.esimden çok bende araba hic trip mirip çekmiyorum valla ben şuraya gidecem gelirse gelir gelmezse kendim giderim. Bu yönü çok iyi.

Iceceksiz gitmiyor işte canım ciz cozsuz olunca bende ayran içiyorum napim
Doktorum aklına geldikçe iç dedi ama bu gece içtim wc den cikamiyorum çok şansım var gidip gidip geliyorum delirecem ben de içecek bişey arıyorum ama sanırım ayran fikri beni bitirecek eziyet bu resmen

Doktorum aklına geldikçe iç dedi ama bu gece içtim wc den cikamiyorum çok şansım var gidip gidip geliyorum delirecem ben de içecek bişey arıyorum ama sanırım ayran fikri beni bitirecek eziyet bu resmen
Aa gercektenmi bende hic öyle olmuyor . Dürtü çayı faln yapiyo kızlar dükan içeceği onları denedinmi çakıl

bir sürahi ayran yapayım adam tav olur san mantı açtım ay bak kız mantı da yapabilirim sever yani sonradan bizim ailede sevdi
Beni bitirdin bugün anneme tatil için yemek listesi verdim annemin yapıp benim sevdiğim karışık ve mantı da var 1 ay sonra annemin yemeklerine kavuşacagim. Eşim bile aramış annemi kızın beni aç bırakıyor otla besliyor açım ben dedi yaaa

eflal gün gün not alıyorsun değil mi ?
hangi menü sana ne verdirdi merak ediyorum
Alıyorum canım bende merak ediyorum. Bir gün saf pro yapıcam, bir gün karışık, bir gün sebze, bir gün meyve bakalım en çok ne işe yarıyor bende.

Oyyy canım denesene yapamazmısın. Deneye deneye öğreniyor insan.

Aa gercektenmi bende hic öyle olmuyor . Dürtü çayı faln yapiyo kızlar dükan içeceği onları denedinmi çakıl
Yok denemedim sanci yaptigi icin az az sik veriyor ama o bile beni bitirdi kati bisey olmazsa tum gece wc de bagirsak bosaliyor kilo verme degil yani suan tum kurbagalar otuyor yine

Bizim komşu var amca 50 55 yaşlarında her yere karısıyla geçen karisi cam balkonlari siliyor oda balkonda dikilmiş öyle yanında araba ya binip binip gidiyolar bizde kızla mel mel camdan bakiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…