- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
bana da lazım pratik.. tam başlamıştık eşimle akşamları oğlanı yatırıp çıkmaya adam 3 aylığına iskoçyaya gitti herşey bana karşıVerse surerimde trafige hemen cikamam canim biraz pratik yapmam lazm
Park etmeyi cok beceremiyorum
Sen surebiliyomusn trafikte?
Keşke papağan olsa zevkle bakar beslerdim
ohh valla hemşerim harikasın.. bende bi cesaret çıkcam mecbur kendim. çünkü öğlen eve gelip oğlumu emzirebilmek için işe arabayla gitmek zorundayımBen çok seviyorum araba sürmeyi araba elim ayagimdi canım takı diyete başlayana kadar.esimden çok bende araba hic trip mirip çekmiyorum valla ben şuraya gidecem gelirse gelir gelmezse kendim giderim. Bu yönü çok iyi.
Sabah tartı yine beni mutlu eder mi acaba
Oh misBen çok seviyorum araba sürmeyi araba elim ayagimdi canım takı diyete başlayana kadar.esimden çok bende araba hic trip mirip çekmiyorum valla ben şuraya gidecem gelirse gelir gelmezse kendim giderim. Bu yönü çok iyi.
bana da lazım pratik.. tam başlamıştık eşimle akşamları oğlanı yatırıp çıkmaya adam 3 aylığına iskoçyaya gitti herşey bana karşı
alemsin yaa
ohh valla hemşerim harikasın.. bende bi cesaret çıkcam mecbur kendim. çünkü öğlen eve gelip oğlumu emzirebilmek için işe arabayla gitmek zorundayımacemilik ne kötü yaa
eder canım eder niye etmesin
Tüh yaYok denemedim sanci yaptigi icin az az sik veriyor ama o bile beni bitirdi kati bisey olmazsa tum gece wc de bagirsak bosaliyor kilo verme degil yani suan tum kurbagalar otuyor yine
O cok agir yemekler seviyor karniyarigi severim mesela ama hafif olsun diye kozlenmis patlicanla yaptim begendim demisti. Simdi ac kaliyorum diyor. Salata istu ton baligi verdim yedi ama sonra gitti anneme sikayet etti. Gecen teyzeme yemege gittik 3 tabak fasulye yedi bol etli yagli pilava teyzem ac mi birakiyorsun dedi ben sok. Hafta sonu paca deneyecegim o sever ben de zorla yemeye calisacagim. Dun hani sen protein yiyecektin dedi yumurta yerkenOyyy canım denesene yapamazmısın. Deneye deneye öğreniyor insan.
InşallahOh mis
Darisi.banaaaa
Bende cok.seviyorum sürmeyi
Hemserimiyiz yanlismi duydum ahhh ne kadar mutluyum suanbana da lazım pratik.. tam başlamıştık eşimle akşamları oğlanı yatırıp çıkmaya adam 3 aylığına iskoçyaya gitti herşey bana karşı
alemsin yaa
ohh valla hemşerim harikasın.. bende bi cesaret çıkcam mecbur kendim. çünkü öğlen eve gelip oğlumu emzirebilmek için işe arabayla gitmek zorundayımacemilik ne kötü yaa
Ama sikici olmaz mi ben esimi o kadar yanimda istemezdim biraz ozgur olmaliyim sikilirimBizim komşu var amca 50 55 yaşlarında her yere karısıyla geçen karisi cam balkonlari siliyor oda balkonda dikilmiş öyle yanında araba ya binip binip gidiyolar bizde kızla mel mel camdan bakiyoz
Biz de eskiden kiz arkadasimla yurur dedikodu yapardik ama o tasindi malesefbana da lazım pratik.. tam başlamıştık eşimle akşamları oğlanı yatırıp çıkmaya adam 3 aylığına iskoçyaya gitti herşey bana karşı
alemsin yaa
Missss bir eksi gelecek sana böyle böyle kuzucum benim. Girdin iyice diyet moduna değil mi şükür:)Menümü yazayim
Sabah
1 kupa sütle 1 kase meyveli nesfit
Ara
beyaz cay
Oglen
yok
Ogleden sonra
1 elma
Ara
beyaz cay
Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 kofte
salata
Ara
limonlu cay
Su: 2 lt.
Spor: yok
@MiuLego mortimMunzevi Zencefil
Aah ah sans yüzümüze gulmuyo araba konusunda
eveett ben de konyalıyım :)Hemserimiyiz yanlismi duydum ahhh ne kadar mutluyum suan
hangi şehirdesin bebeğim ankaradaysan biz buluşur yaparız dedikoduyuBiz de eskiden kiz arkadasimla yurur dedikodu yapardik ama o tasindi malesef
Sonunda bi konyalı hic hemserim yok sanmistimgüler güler şans yoksa biz varız. bi cesaret yeter
eveett ben de konyalıyım :)
hangi şehirdesin bebeğim ankaradaysan biz buluşur yaparız dedikoduyu
Konyada hala soyler tekstil duruyor mu kiz ogrenciligimde hep oradan kiyafet alirdimSonunda bi konyalı hic hemserim yok sanmistim
Duruyor canım duruyorKonyada hala soyler tekstil duruyor mu kiz ogrenciligimde hep oradan kiyafet alirdim
gerçi benim de adım konyalı hiç yaşamadım konyada senedeenn seneye giderdim eskiden babanne dede ölünce şimdi o da pek kalmadı :)Sonunda bi konyalı hic hemserim yok sanmistim
Bir kac yil sonra kizim için gelmeyi düşünüyoruz mevlana turbesi ve şems için..ben severim konyayiDuruyor canım duruyor
Konya mükemmel bi yer canım gelirsen beklerim mutlakaBir kac yil sonra kizim için gelmeyi düşünüyoruz mevlana turbesi ve şems için..ben severim konyayi
Nerdesin canım şimdigerçi benim de adım konyalı hiç yaşamadım konyada senedeenn seneye giderdim eskiden babanne dede ölünce şimdi o da pek kalmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?