Sagol canim insallah... evet gercekten guzel bir sehirKonya mükemmel bi yer canım gelirsen beklerim mutlaka
şu an ankaradayımNerdesin canım şimdi
Anladım canım ankarada güzel memleketşu an ankaradayım
insallah kuzucum❤Missss bir eksi gelecek sana böyle böyle kuzucum benim. Girdin iyice diyet moduna değil mi şükür:)
ben 2 yaşındayken babamın tayini diyarbakıra çıkmış 13 sene orda yaşadık sonra tayin ankaraya çıkınca 14 senedir de burda yaşıyoruz. (abooo yaşım ortaya çıktı durduk yere görüyomusunAnladım canım ankarada güzel memleket
insallah kuzucum❤
girdim sayilir arada ataklar gelse de. Idare ediyorum. Birde spor yapabilsem.
cumayi bekliyorum sabirsizlikla
Aynen yaş meydandaben 2 yaşındayken babamın tayini diyarbakıra çıkmış 13 sene orda yaşadık sonra tayin ankaraya çıkınca 14 senedir de burda yaşıyoruz. (abooo yaşım ortaya çıktı durduk yere görüyomusun)
sen merkezde misin
Bende kendimi cok merak ediyorumbende çok meraktayım bu hafta ..seni banuyu adayı daktırımı ....
Suanda diriliste aslıhan hatun ekmek böldü yedi bende yutkundumm
b,z geriden geliyoruz ya :)) daha oraya gelemedik ..tekfurun kaknem suratı var şuanSuanda diriliste aslıhan hatun ekmek böldü yedi bende yutkundumm
Ben dun eşi me kırmızı biber kızarttım mesela eltimde et yapmış pilav oda ondan getirdi bende bamya yedim yiyemesemde ona ayrı yapıyorum ama yemek az yağlı falan birşey demez salataya yağ koymasamda olsun sen nasıl yiceksen öyle olsun derO cok agir yemekler seviyor karniyarigi severim mesela ama hafif olsun diye kozlenmis patlicanla yaptim begendim demisti. Simdi ac kaliyorum diyor. Salata istu ton baligi verdim yedi ama sonra gitti anneme sikayet etti. Gecen teyzeme yemege gittik 3 tabak fasulye yedi bol etli yagli pilava teyzem ac mi birakiyorsun dedi ben sok. Hafta sonu paca deneyecegim o sever ben de zorla yemeye calisacagim. Dun hani sen protein yiyecektin dedi yumurta yerkenhaftaya onu ete bogacam gorur o acmis. Sirf protein yanina salata
Zalımsın dünyaSuanda diriliste aslıhan hatun ekmek böldü yedi bende yutkundumm
Benim esimde yemek buldun ye dayak buldun gac modundaBen dun eşi me kırmızı biber kızarttım mesela eltimde et yapmış pilav oda ondan getirdi bende bamya yedim yiyemesemde ona ayrı yapıyorum ama yemek az yağlı falan birşey demez salataya yağ koymasamda olsun sen nasıl yiceksen öyle olsun der
Neyse ruhumuz çıtır diyelimAynen yaş meydandayaş problemi gibi oldu
bende bende kuzucumbende çok meraktayım bu hafta ..seni banuyu adayı daktırımı ....
Onlarin ekmekleri cok guzel bide heidi var ya cizgifilm onlarinda ekmekleri cok guzel oluyor ne zaman izlesem canim cekiyor hahab,z geriden geliyoruz ya :)) daha oraya gelemedik ..tekfurun kaknem suratı var şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?