Ya o yaşta teyzem özgür olup napsin müspet köyde yaşamış insanlarAma sikici olmaz mi ben esimi o kadar yanimda istemezdim biraz ozgur olmaliyim sikilirim
Önemli olan o cnm yaşmış falanmış filanmisNeyse ruhumuz çıtır diyelim
Onlarin ekmekleri cok guzel bide heidi var ya cizgifilm onlarinda ekmekleri cok guzel oluyor ne zaman izlesem canim cekiyor haha
Önemli olan o cnm yaşmış falanmış filanmis
Aynen bak kadına hayat dolu maşallahhepsiiiiiiiiii hikaye onların
39 luk austan sevgiler
Ay keşke ama istanbuldayimgüler güler şans yoksa biz varız. bi cesaret yeter
eveett ben de konyalıyım :)
hangi şehirdesin bebeğim ankaradaysan biz buluşur yaparız dedikoduyu
Ben de 37 bazen inanamiyorum 37 olduguma hala kendimi 28 gibi hissediyorum niyeyseÖnemli olan o cnm yaşmış falanmış filanmis
Menü çok hafif beğenmedimMenüm
Sabah 9:00
2 dlm çavdar ekmeği 1 yumurta ile klasik kahvaltı
Akşam 18:30
Fırında balık
Salata
Su 1 lt ( sanırım regl den dolayı midem çok ağrıyodu içemedim hiç)
Spor yok
@MiuLego
YaKaMoZz-z
kuzucum anlamadım bi eksi bi arti bi sabittartıldın mı hiç
kuzucum anlamadım bi eksi bi arti bi sabittam bayilmalik durumum
troid hormonum sebebi sanırımnormal duzeye gelmeye calisiyor, bende diyet modundayim noluyor diyor bunyem hormondan dolayi kilo almaya calisiyor gaza basiyor, bende şişt hooop deyip frene basiyorum dengem sasti sanırım
Oyyy kuzcuk benim kizda marsla uyurdu...Kısımda yarim saattir aleyna tilki sen olsan bari dinliyorkapatincada agliyor kucuk aleyna fani sendromu
Sıkıntı yok minnaksinben 2 yaşındayken babamın tayini diyarbakıra çıkmış 13 sene orda yaşadık sonra tayin ankaraya çıkınca 14 senedir de burda yaşıyoruz. (abooo yaşım ortaya çıktı durduk yere görüyomusun)
sen merkezde misin
panik yok kontrol ben deamaaaaaan kuzum sağlam bas frene ..hele de yarın ...
Maşallah canım gerçekten tez canlısın demek bende ağır canlıyım annem diyo koca karı gibi amma uyusuksun diyeBen de 37 bazen inanamiyorum 37 olduguma hala kendimi 28 gibi hissediyorum niyeyse)
tanrı beni geçmiş ile sinadi329 mesaj tabiki okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?