Aynen balım evdeysen tartı öncesi yap yarım saat dinlen öyle tartil yapmadan da tartil bakalım sende de işe yarıyor mu tartı oncesi sporSabah erken yapıyım öylemi tartiliyim
Eveeeet kahve içiyorum şuan kahve kusucamHisttt hatunlar yemek isi bitti ağızlar fermuar çekildi demi su kahve dışında tek lokma yok demi yarın cuma tartı var demi
Menum
Sabah
1 dilim kizarmis t.b ekmeği
2 dilim sucuk
peynir zeytin
biraz dere otu
1 kapya biber
limonlu cay
Ara
beyaz cay
sekersiz
Öğlen yok
ogleden sonra
2 küçük elma
Akşam yemekten once suda bekletilmis 3 gün kurusu (suyunu da ictim. Bagirsak prob.icin)
Aksam
1 kase meyveli sütlü nesfit
Ara
damla sakizli sade
Su: 2 lt.
Spor: yok
kaptanicem @MiuLego
kaptan yardımcımızWhiteblacklife
mortim @Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife hayirli olsun bunu ilk firsatta kutlayalim.
Eki Görüntüle 2092610
Neden ki ama boyum tam 1.60 değil miş 1,59 veya 1,58
Nedenki
Boyumun iki cm daha kısa olduğunu öğrendiğimden beri 43 düşünüyorum
Senin boy kaç cnm
Evdeyim kuzum kesin yapicamAynen balım evdeysen tartı öncesi yap yarım saat dinlen öyle tartil yapmadan da tartil bakalım sende de işe yarıyor mu tartı oncesi spor
Wawwww tarti ollalaaaaaa diyecek kesinn
1 gün yaptım balım ben zaten bebis 10 aylık ek gıda alıyor şuan ama etkilenmedi ama tansiyonun fena oynadı bence sana 48 ile 52 arası koruma gider eğer spor ile verdiysen kiloyuAnladım canım
Emziriyorsun herhalde
Bi ara detoks yaptığını yazdın sütünü etkilemedimi
Oyyy etikwtleri menüsünden uzun kısa menülü daktırım
Kız sabah beri göremedimBen hep burdayım canısı sen çok giremiyorsun ya ondan pek karşılaşamıyoruz
Resmen detoks yapmissin doktorum listede fena eseceksin bu hafta mali de yeneceksin
Yarin bi aksilik olmazsa bunu bende deniyecem bi lesli oncesi tartilacam bi lesli sonrasi bakalim fark ne kadar olacak...Aynen balım evdeysen tartı öncesi yap yarım saat dinlen öyle tartil yapmadan da tartil bakalım sende de işe yarıyor mu tartı oncesi spor
Sabah bi baktım çıkmak zorunda kaldım kuzum. Kaç gündür bebeisim hastaydı ya temizlik falan bişey yapamamıştım temizlik yürüyüş spor yemek anca gelebildimOyyy etikwtleri menüsünden uzun kısa menülü daktırım
Anam nasıl dayandın accuk yemişsin ya
Çok az bu
Kız sabah beri göremedim
Şimdi nasıl bakıyım minnağınSabah bi baktım çıkmak zorunda kaldım kuzum. Kaç gündür bebeisim hastaydı ya temizlik falan bişey yapamamıştım temizlik yürüyüş spor yemek anca gelebildim
Misafirim ama memnun oldumAyyy boyumuz aynı
Hoşgeldin diyeyim mi geldin mi takıma misafirmisin...
Ben de bi 50 olayım devam edeceğim inşallah.
Anladım canım Benimkide 7,5 aylık ek gıdayı çok benimseyemedi daha ve 50de takılı kaldım1 gün yaptım balım ben zaten bebis 10 aylık ek gıda alıyor şuan ama etkilenmedi ama tansiyonun fena oynadı bence sana 48 ile 52 arası koruma gider eğer spor ile verdiysen kiloyu
Zayıfları sevmiyor bonusum emin misin küt diye senin nefesini kesmesinAus bonus içimi temizlwyecek kötü bi niyeti yok ki
Çok şükür iyi canım saolŞimdi nasıl bakıyım minnağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?