- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ada bende net 300 gr oynuyorYarin bi aksilik olmazsa bunu bende deniyecem bi lesli oncesi tartilacam bi lesli sonrasi bakalim fark ne kadar olacak...
Misafirim ama memnun oldum
1,58 misin sende
Şu an kaç kilosun
Anladım canım Benimkide 7,5 aylık ek gıdayı çok benimseyemedi daha ve 50de takılı kaldım
Spor da yapıyorum haftanın hiç olmazsa dört günü
Benim asıl derdim göbek canım doğumdan kalan
Ohhh mis o zamanTereyağ canım.
Yağsz çnkü fzladan kalori almak istemedm. Sağlıklı zeytn yağ var fekat 4gnlk bi detoks gibi bşy yapıyorm oyzdrn
Ahahahahhahaha
Şükür kuzuÇok şükür iyi canım saol
Ooo süper gerçekten işe yarıyor sa razıyımEki Görüntüle 2092619 Buna göbek üstü oturursan göbeği eritiyormuş kız müthiş bir aletgelsene accuk deneyelim
Tesadüfmü bilmiyorum ama 3 gündür sabahları aç karnına Medine hurması yiyorum düzenli oldu wcBen sıcak su iciyorum patronumutla wc bekliyorum olmadi sabaha insallahhhh
Eveeet yarıyor karnını bastırarak oturuyorsunOoo süper gerçekten işe yarıyor sa razıyım
Çok mu var yoksa ayva göbeği gibi mi canım bende de hafif var şimdi beni yine topa tutanaklarda nerende ne kaldı diye çaktırma ben hep sporla verdim o yüzden bel 110 cm 72 düştü canım derdim 65 cm olmasiMisafirim ama memnun oldum
1,58 misin sende
Şu an kaç kilosun
Anladım canım Benimkide 7,5 aylık ek gıdayı çok benimseyemedi daha ve 50de takılı kaldım
Misafirim ama memnun oldum
1,58 misin sende
Şu an kaç kilosun
kuzucum disarida islerimi hallederken cok yuruyorum aslindaEveeeet kahve içiyorum şuan kahve kusucam
Menü güzel saydınımmmm
Spor eksik yürüyüş bile yok
ahahhahahahah
Çok mu var yoksa ayva göbeği gibi mi canım bende de hafif var şimdi beni yine topa tutanaklarda nerende ne kaldı diye çaktırma ben hep sporla verdim o yüzden bel 110 cm 72 düştü canım derdim 65 cm olmasiMisafirim ama memnun oldum
1,58 misin sende
Şu an kaç kilosun
bitti kuzum bittiSağol sarı papatyam bitti demi nesfit falan demi portiyi neyiyorsun yine demi
Ben zayıf değilim ki zayıf olmak için 46 altını gormem gerekmiş şuan normalmisimZayıfları sevmiyor bonusum emin misin küt diye senin nefesini kesmesin
Kaç seans lazımEveeet yarıyor karnını bastırarak oturuyorsun
Benim biraz kemik yapımda geniş canım bel şu an 73 ama en fazla 70 olur herhalde göbek te 83 lerdeÇok mu var yoksa ayva göbeği gibi mi canım bende de hafif var şimdi beni yine topa tutanaklarda nerende ne kaldı diye çaktırma ben hep sporla verdim o yüzden bel 110 cm 72 düştü canım derdim 65 cm olmasi
Çok güzel 4lere az kaldı 50.1 gördüm bugünBenim 160 senin de öyle yazıyor profilinde.
Amann 2 cmin lafı mi olur
Şu anda 53 lere veda etmek üzereyim az kaldı...
50 nasıl güzel mi
Himm harikaAda bende net 300 gr oynuyor
Sağol canim bende bir deniyeyimTesadüfmü bilmiyorum ama 3 gündür sabahları aç karnına Medine hurması yiyorum düzenli oldu wc
Bi dene istersen
Sağol canim bakalım artık görücez yarinOyyyyyyyyyyyyyy bu geceeeeeeeeeeeee uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
besbellliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu çok değişken canım , eflalde yazmış ... ben olur olmaz inerim ..kiminde artı şişlik 2-3 devam eder ...
kimini etkilemez aynı çıkar ....
aydınlatamadım seni de pek ama :)))
Ne var ben bi ara 43 niyet etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?