Ooooo ece hanımlar da burdaymış
Uzun zamandir telefonum bozuktu bebem,esimin telefonunu rehin aldim 3 gundur aktif girebiliyorum daha.keske hemen mezun olmayaydim azcik daha bekleseydim yaa:/ ozluyom burayi.o liste sorumlulugu zordu ama guzel bi zorlugu vardi.miucumm onun yoklugu dayanilmaz heleNerelerdesin canimmm
Ben varım
Mantıklı:) bi de bz daha bu cuma mı yarışa başlıcaz:))
Bn 56dan aşaaa inenem iyi durmuyor bende ama 55 1 kilo içn opsiyon olablr.
Şimdi bz bu cuma 6 kg yarışna start vericez dimi.
çok güzel fikirmiş bu
Liste & liste dışına karşı
Evet çok heycaanlııı . 2gündür aynı kilodayım yarına umudum var:)Süper olacak eflalim ya.
Verelim verelim.
Neden çanta attın ki
Yok kız kişisel mortilerimiz yine olacak bizimkisi liste dışı liste yani MARABALAR AĞALARA karşı gibi bir şey. SenNevreste hemşomla yine daimi morti ol yani
Ha ha yarın listeye giriyoruz.
Bende öyle ama akşamki kilona göre yarına biraz eksi görecek gibiyim. Bakalım neler olacakEvet çok heycaanlııı . 2gündür aynı kilodayım yarına umudum var:)
Ada o durumlar duzeldide nasıl anlatayım,hayattan yoruldum eve gelip her akşam aynı işler yoruyo beniEvdeki durumlar duzelmedi mi canim
Ahaaa yakaladimmm kalk kalk leslie yapalım...
Tam ben de kalkiyordum.
Bu sefer geç kalmam inşallah.
Rahatlarsinn hemm
bende de bi çatmalık yer var .... çatasım da var ... ama öyle bekletiyorum
Süper olacak eflalim ya.
Verelim verelim.
Neden çanta attın ki
Yok kız kişisel mortilerimiz yine olacak bizimkisi liste dışı liste yani MARABALAR AĞALARA karşı gibi bir şey. SenNevreste hemşomla yine daimi morti ol yani
Ha ha yarın listeye giriyoruz.
Ada o durumlar duzeldide nasıl anlatayım,hayattan yoruldum eve gelip her akşam aynı işler yoruyo beni
Sabah kahvaltısı bende, bulaşık, akşam yemeği,utu, çamaşır,sil, supur, wc banyo yika,cam kapı sil......... herşey bende
Kimse sorumluluk almıyor buda ara ara geriyo beni
Yakalandim
Begüm yok uyuya kaldı
Catalim yoksa biz catliycaz
Sormazsam çatlarim sen neye gerildin
Eşimetotosu ile kafası ayrı oynayanlarasen ?
Yetmez %20 olsun valla
Menu can
Benim 160 senin de öyle yazıyor profilinde.
Amann 2 cmin lafı mi olur
Şu anda 53 lere veda etmek üzereyim az kaldı...
50 nasıl güzel mi
Ooo çok iddialıııı
Evet gercekten liste sorumlulugu bambaska... ben listedeyim biliyormusunnnnnUzun zamandir telefonum bozuktu bebem,esimin telefonunu rehin aldim 3 gundur aktif girebiliyorum daha.keske hemen mezun olmayaydim azcik daha bekleseydim yaa:/ ozluyom burayi.o liste sorumlulugu zordu ama guzel bi zorlugu vardi.miucumm onun yoklugu dayanilmaz hele
Resmen detoks yapmissin doktorum listede fena eseceksin bu hafta mali de yeneceksin
Begüm zaman zaman bendede oluyor inan. Ufak bi tatil çok iyi gelirAda o durumlar duzeldide nasıl anlatayım,hayattan yoruldum eve gelip her akşam aynı işler yoruyo beni
Sabah kahvaltısı bende, bulaşık, akşam yemeği,utu, çamaşır,sil, supur, wc banyo yika,cam kapı sil......... herşey bende
Yakalandim
Begüm yok uyuya kaldı
olur tabiki deMunzevi Zencefil ortimm gelmez misin?
Yan liste kurduk anarşik hareketler içindeyiz...
@Bonus gelseneee
@Efser sendee
Ayyy ecemavimm canım sendee gelllecemavi
Listede olmayanlar buyrunn
Haklisin tatlim hem calisan bayansin hem hersey senin üstünde Allah kolaylik versin zor valla...Ada o durumlar duzeldide nasıl anlatayım,hayattan yoruldum eve gelip her akşam aynı işler yoruyo beni
Yakalandim
Begüm yok uyuya kaldı
maşallah sana mortim mis gibi menüMenum
Sabah
1 dilim kizarmis t.b ekmeği
2 dilim sucuk
peynir zeytin
biraz dere otu
1 kapya biber
limonlu cay
Ara
beyaz cay
sekersiz
Öğlen yok
ogleden sonra
2 küçük elma
Akşam yemekten once suda bekletilmis 3 gün kurusu (suyunu da ictim. Bagirsak prob.icin)
Aksam
1 kase meyveli sütlü nesfit
Ara
damla sakizli sade
Su: 2 lt.
Spor: yok
kaptanicem @MiuLego
kaptan yardımcımız @Whiteblacklife
mortimMunzevi Zencefil
de helebana sorsan ben derim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?